Jump to content

Frontyer

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Frontyer

  Skjevdeling

  Ja. Sålenge gaven/arv er ment til deg kan den skjevdeles. Dette krever selvfølgelig av du enda har verdiene som midlene du fikk/arvet stammer fra. kort sagt
 2. Ja vil si du gjorde det. Du ser faktisk ingen forskjell på feks fartsgrense og å tvinge ett medisinsk inngrep? Vi er beskyttet av loven, mot nettopp slike maktovergrep fra staten. At du ønsker å gi fra deg slik frihet er skremmende og svært ugjennomtenkt. Ikke minst at du ønsker å gi staten, som definitivt ikke ønsker seg VÅRES beste, makten til å tvinge folk til vaksinasjon. Det vil jeg likestille med å frata oss ytringsfrihet, men du er kanskje en av dem som mener det er til det beste at ytinger du ikke liker straffes også?
 3. Håper aldri du noen gang får makt av noe som helst form. Tankegangen (vaksinepåbud) kan vell nærmest sammenlignes med Hitler/Stalin politikk. Galskap uten like. Staten skal ALDRI tvinge innbyggere til å vaksinere seg. Jeg er vaksinert selv, og oppfordrer alle til å ta den. Men ingen skal tvinges. Det må være frivillig, alt annet er direkte brudd på både grunnloven vår og menneskerettighetene.
 4. Snittet på nordnorsk ordinær kvote ble 50,9 i år. Altså gått opp noe siden i fjor.
×
×
 • Create New...