Jump to content

aloc666

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hmmm, prøvd meg litt frem. Ser kanskje ut som det er kabelen. Kabelen til pcen ble nå koblet fra Nesten i switchen i stua. Nå virker det. Er Cat 6 den, de andre var 5E (tror jeg, 5 i alle fall)
 2. Vet noen om jeg må ha spesielle switcher eller kabler til dem for å få dette til å virke?
 3. Får ikke switchene til å virke i nettverket ser det ut som. Koblet den stasjonære pcen rett i Nest'en, og den er på nett.
 4. Nei, fungerer ikke. Switch 2 har ikke nettverk. Har nå koblet switch 2 rett i Nest saken.
 5. Helt riktig. Det jeg prøver på!
 6. Nei, det ser ikke sånn ut. Funka fint før jeg satte modemet i bro-modus...
 7. Og jeg er dårlig på å forklare. Jeg har en stasjonær pc stående på et annet rom. Denne var koblet med kabel direkte i modemet. Fra modemet var det også en kabel til en switch i stua, denne switchen var for å kable tv, playstation osv. Nå når modemet er vekke, gir Nest ruteren meg bare 1 utgang. Derfor tenker jeg at jeg må ha en switch her, for å få kable den stasjonære på annet rom, og for å gi internett til switchen i stuen.
 8. Dårlig forklaring fra min side. Jeg trenger også en switch ved siden av nest ruteren. Så må ha inn en ny switch. Har fått en av en kompis, men det funker ikke når jeg setter den gamle switchen i den nye.
 9. Hei, har prøvd å google meg frem til svaret her, men blir ikke mer sikker av svarene jeg finner, så prøver å spørre her. Hjemme har jeg internnett levert fra Lyse, og et modem fra dem. Har brukt dette trådløst og hatt en switch koblet i modemet. Det trådløse nettet har ikke vært optimalt, og har ikke klart å dekke hele leiligheten, noe som gjør at datatrafikken på mobilnett har vært ganske stor. Handlet meg derfor google nest ruter og et ekstra punkt. Dette har løst det trådløse problemet, men gir meg en ny utfordring. Jeg fikk beskjed av Altibox om å sette modemet deres i bro-modus for å få utnyttet dette maksimalt, dette gjør at jeg må koble en ny switch på ut fra nest ruteren (siden jeg ikke kan bruke modemportene), kobler på en switch der, men da virker ikke den switchen jeg hadde fra før. Kan jeg ikke koble en vanlig switch nest ruteren? Hva trenger jeg for å få den gamle ruteren opp igjen på nettet? Kan være dette er rotete forklart, men håper dere forstår hva jeg mener.
 10. Hmmm, den IPS skjermen så jo spennende ut. Mulig jeg går for den.
 11. Blir vel litt Battlefield, Wow Classic osv, ikke så mye FPS egentlig, ikke fan. Takler dessverre ikke curva skjermer :/ Klarer ikke se på dem lenge. Om du har lignende tips, men uten curv, så hadde det vært fantastisk.. Han har kredittkort ja, men takk for tips
 12. Hovedskjermen ble valgt ut ved rask googling, og liten tid brukt på det, mesteparten av tiden har blitt brukt på resten av komponentene. Ble valgt pga specc, og ser ok ut på forskjellige tester. Er åpen for forslag her også, ser ut som du kan dette med skjermer Ang, skjermene på Power, så går jeg for dem, har ikke Dnb kort selv, men har en kompis som har.
 13. Forresten, hvis jeg øker budsjettet litt på "sideskjermene", har du noen gode tips?
×
×
 • Create New...