Gå til innhold

stekstek96

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om stekstek96

  • Bursdag 23. aug. 1996

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

stekstek96 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Venter heller på høyere grense i så fall. Bruker det for et ENK.
  2. Man blir kastet ut av banken for å betale tilbake på forhånd?
  3. Hei, jeg bruker IKANO-kortet til ganske store innkjøp av mat for egen bedrift. Har for øyeblikket 10k som kredittgrense og må vente en mnd for å søke om å øke kredittgrensen. Er det mulig å betale tilbake med en gang jeg når 10k og så bruke kortet videre for å makse ut cashbacken til 500 kr per måned? Betaler alltid tilbake i tide forresten og har allerede makset ut cashbacken i Morrow Bank.
  4. Pleide å kjøpe konkursvarer i bulk fra blant annet auksjonshuset, men de gikk selv konkurs, og fikk mange gode deals for personlige kjøp og for mitt eget selskap. Vet dere hvor man kan finne konkurssalg om dagen? Både for enkeltvarer og varelots.
  5. Ja, vi tenker å kjøpe en bolig relativt snart, lurte i hovedsak om det var noe vi kunne vise til for å redusere problemet i mellomtiden.
  6. Bor for øyeblikket i en sokkelleilighet i Oslo i en enebolig leid av utleierene i etasjene ovenfor. Foran huset er en hage som brukes veldig lite bortsett fra meg og samboeren min som skal gå inn og ut, men også av hunden som et toalett. Fremfor å gå tur med hunden brukes nå hagen som vi må bruke for å komme oss ut med som en personlig hundedo av utleierene. Som utsikt ser vi stadig hunden bæsje og bæsjene blir ikke plukket opp med mindre vi sender dem meldinger om dette. Har skjedd flere ganger at jeg har tråkket på bæsjene og det blir som et slags minefelt til inngangen . Er dette noe vi bare må finne oss i og alltid mase på at de skal fjerne hundebæsj eller er det noe man kan gjøre med dette?
  7. Makes sense. Gjør mye innkjøp for min ENK, så får i det minste utnyttet noen titusner rentefritt i måneden. En overførings-scheme uten renter ville nok vært alt for lett å utnytte hehe
  8. Hei, lurer på noe angående kredittkort. La oss si at man skaffer 5 kredittkort med lånebegrensning på 100 000 hver. Man overfører så alle pengene over på starten av måneden til en høyrente-konto i en annen bank og får renter på pengene der. Etter litt over en måned betaler man e-fakturaene og tar pengene ut av høyrentekontoene. Over et år blir det rundt 10 500 kroner i gratis renteinntekter på 2,1% rente uten å betale en krone i renter til bankene for å låne pengene. Det er en avkastning på rundt 200 kroner for hver overføring man gjør frem og tilbake. Er det noe jeg overser i denne schemen? Er veldig finansielt disiplinert og setter av 30 000 på sparekonto/indeksfond hver måned i en alder av 26 grunnet fulltidsjobb pluss side-inntekter, så å glemme betalinger osv vil ikke være en faktor. Har brukt kredittkort for bonus-poeng og har alltid betalt tilbake i tide uten at renter har påløpt. Takker for svar, er en morsom Kramer-scheme jeg har hatt litt i hodet som jeg ville lufte.
  9. Hei, fikk nettopp et brev fra politiet om at en som svindlet meg og en del andre må betale erstatning. Han skylder meg 2400 kroner og totalt 35000 kroner til alle. Står at han må betale innen to uker. Hva skjer hvis han ikke betaler med en gang? Legger politiet ut pengene eller får vi sakte men sikkert pengene i form av lønnstrekk osv?
×
×
  • Opprett ny...