Gå til innhold

halsn

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av halsn

  1. Vil den fungere når du er på skitur eller på en gåtur i fjellet når det er under 10 grader og du ønsker å ta noen bilder (gitt at den ikke er splitter ny eller har 100% batteri)? Er mulig jeg bare har vært veldig uheldig, men mine to siste iPhone's er ekstremt upålitelig under alle utendørs aktiviteter ved høsttemperaturer og under. Designet er forøvrig fint.

     

    ''mine 2 siste''

    Så du lærte ikke leksa, første gangen da? :'DDD

  2. Det eneste jeg kan tenke på når jeg leser denne artikkelen er hvor idiotisk det er et vi fremdeles har konsoller i dag.

    ''Til nå har hver konsoll stort sett vært et individuelt produkt, mer eller mindre avskåret fra sine forgjengere. Kanskje ser vi nå begynnelsen på en «evigvarende» konsollplattform som vedvarer selv om maskinvaren oppgraderes.''

    Ehem. PC!

     

    ''Dette er smart, siden en splittelse av brukerbasen i «de med den gamle» og «de med den nye» ville kunne oppleves som en fornærmelse mot de som allerede har kjøpt en konsoll. ''

    Det er en fornærmelse mot forbrukerne, som kjøpte enn ps4/xbox. Man føler seg nærmest spyttet i trynet og overkjørt. Det hjelper ikke hva du skriver, de som kjøpte først vil alltid bli sittende med ''den utdaterte/dårligste'' maskinen.

     

    Det eneste som er sikkert, er at M$ og SONY dreit på draget, da de trodde de kunne spare inn penger og levere konsoller med allerede utdatert hardware fra dag EN!

  3. Gang på gang så blir ting nerfet og gang på gang så ødelegges spill mer og mer for hver nerf som kommer, skjønner ikke at ting bare kan være som de er, men det vitner jo om at de som lager spill ikke en gang ta høyde for den minste ting heller, men jeg hater at ting endre gang etter gang også.

    I enkelte spill så må man nesten lære seg å spille helt på nytt igjen når de nerfer ting nedom og hjem.

    Hvorfor ikke bare la ting være som de er så kan de som whiner bare gi faen i å spille, problem solved.

     

    Kanskje du skulle holdt kjeft og spilt någet annet enn bare: McCree, Hanzo og Widowmaker?

    Det er tydelig at du føler deg truffet av det faktum at Blizzard hard tenkt å BALANSERE helter.

  4. Hvorfor si gothic skaperne? hvorfor ikke si Risin skaperne, det er det de har laget de siste åra.

     

    Jeg er ikke noe fan av Gothic, Men gothic 1 og 2 er vel de eneste spillene disse folka har laget som er sett på som bra. Gothic 3 og videre er jo bare tullball.

     

    ''Jeg er ikke noe fan av Gothic, Men gothic 1 og 2 er vel de eneste spillene disse folka har laget som er sett på som bra.''

     

    Kanskje det er nettopp derfor journalisten nevner Gothic serien, i steden for Risen serien, som ikke dugde til noe som helst.

×
×
  • Opprett ny...