Jump to content

halsn

Medlemmer
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

About halsn

 • Birthday 04/09/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nå har det seg sånn at ALLE har tilgang til å lese denne artikkelen. 40kr mnd eller ei
 2. For å være helt ærlig så gir jeg langt faen i denne funksjonen. Kanskje på tide å få ut spillet før 2030?!
 3. Klager på dårlig innsynsvinkel? Skulle kanskje ha testet noen skjermer, med IPS teknologi da!? De kommer i over 100hz i 2017!
 4. ''mine 2 siste'' Så du lærte ikke leksa, første gangen da? :'DDD
 5. Ser alt for mange likheter med Skyrim. Ting som irriterte meg ved Skyrim, irriterer fortsatt med Fallout. Det føles som at Bethesda er en gjeng med latsabber, som nekter å introdusere en helt ny engine, og heller lener seg mot mod communitiet for å i det hele tatt få spillet i spillbar stand, med grafikk, mus og UI forbedringer.
 6. Få av deg nostalgia brillene, og spill igjennom SNES og N64 versjonen om igjen. Frameraten er til å få kreft av.
 7. Hjertens enig. Double dash har de beste banene, god fartsfølelse, best co-op (og co-op battle baner), røde shells er ikke OP, og kan unngås i skarpe svinger!
 8. Hva med å spille gjennom spillet først, og dermed bedømme etterpå? Ligger på litt over 8 timer så langt, og i følge walkthroughs har jeg i hvertfall 3 timer igjen med spilletid.
 9. Om den så hadde hatt 240hz, hadden du vel uansett ikke hatt råd til å kjøpe den?
 10. ''ferskaste nyskaping er eit friskt pust i eit maskulint landskap.'' SJW, the review? Ser at de aller fleste anmeldere kommer med lunkne tilbakemeldinger på spillet (ligger foreløpig på 63/100 på metacratic). Nok et spill man trygt kan hoppe over og enda en mindre grunn til å velge xbox
 11. Så man må vente sport år før dette spillet kommer? utsatt for å bli lanseringstittel til nye ps4.
 12. Slike feminist artikler finnes det mer enn nok av fra før på nettet. Hva med å holde seg til spillrelatert stoff, fra nå av?!
 13. For min del synes jeg det er lettere å bare skrive nettfart.no og trykke på ''start testen''
 14. Hi, Hi. Dette er jo kjempe gode nyheter. Jeg er sikker på at alle her på diskusjonsforumet ble henrykte over denne nyheten. ''Så lenge de utsetter spillet, så blir det jo bare sluttresultatet, eeeeeenda bedere''. La dem utsette det i 5 år til for min del xD xD
×
×
 • Create New...