Gå til innhold

Dup|ex

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dup|ex

  1. Jeg vil gjerne fortelle om min favoritt nettbutikk fra nå av... MPX.no.

    I våres kjøpte jeg et ATI 9700 PRO skjermkort derifra. I det siste hadde kortet startet å fuske og jeg bestemte meg for å sende det inn som en reklamasjon. Hadde ikke kvitteringen så jeg ringte kundeservice. Det var ikke noe problem, de hadde all info på data. Sendte det inn og fire dager etter at de hadde mottat pakken lå returpakken på mitt lokale postkontor.

    Regnet med at jeg ville motta et ATI Sapphire 9800 skjermkort da 9700 kortene er vansklig å oppdrive, men neida i pakken lå det faktisk et 9800 PRO kort, som faktisk er nesten 1000 kr dyrere en 9800 og koster 1000 kroner mer en det jeg betalte for mitt skjermkort for 6 mnd'er siden. Det kaller jeg service. :woot:

  2. Hei

    Har akkurat fått hjem Western Digital 120 gig 8mb cache disken nr. 2. Men jeg finner ikke begge to samtidig.

    Har prøvd begge som slave og master på primary og på secondary.

    Har også prøvd med hver av dem som "singel" på primary og secondary.

    Jeg finner begge, men kun en av dem om gangen.

    Det er den som står på secondary-master, uansett hvem av hdd'ene det er.

    Har aldri hatt noe problem med dette før. Har hittil hatt cd-rom og brenner på primary slave/master, og hdd'en(e) på secondary.

    Har også hatt en 40 gig WD hdd 2 mb cache på secondary sammen med den eldsta av 120 gig'ene uten problemer, men en lik hdd til fiksa den ikke.

     

    Ble kanskje litt uoversiktlig, men håper dere skjønner hva jeg mener :-?

    Håper det er noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre.

     

    BTW: Har et MSI KT4 Ultra HK.

  3. Takk for svarene, skal teste de forskjellige forslagene så fort jeg får sjangs.

     

    "Jeg har opplevd litt problemer med ati 9800 pro men viste seg å være at mitt chipsett msi kt4v ikke takla 8xagp eller fastwrite. Har du sett ditt hk ikke takler det heller, omså diable fastwrite i bios og sette til 4x i bios og windows hjalp meg som bare det."

     

    Har et msi kt4 ultra kort som støtter agp 8x og har alltid hatt på fastwrite, men skal teste å skru det av på neste forsøk. Kan aldri vite :roll:

  4. Hei

    Tok å formaterte c: og la inn Windows på nytt (WinXP), da jeg hadde lagt inn Catalyst driver til ATI 9700 Pro kortet og restarta, henger maskina seg. Det er mens den kjører kapabilitets testene.

    Jeg restarter maskina, da står det at det ser ut som om problemet ligger i ATI 9700 pro driveren, så henger maskina seg igjen.

    Så lenge jeg ikke legger inn driveren går det "bra".

    Har testa Catalyst: 3.4, 3.5, 3.6, har også testa litt forskjellige versoner av via 4in1 driverne og med og uten DirektX 9.0. Har også testa det med vanlig winxp og med winxp med service pack 1. Litt frustrerende å måtte formatere og legg inn på nytt hver gang jeg skal teste noe nytt :p.

    Når jeg ikke legger inn driveren ligger cpu usage mye høyere en det den skal, har en AMD xp2200 men maskina lagger og cpu usage ligger på 100% hvis jeg drar et vindu rundt på skrivebordet f.eks.

    Har formatert osv mange ganger før, brukt de samme driverne som jeg prøver nå, uten noen problemer. Har heller ikke skiftet noen hardware eller noe som kan forårsake det.

    Alle forslag og/eller tips tas imot med glede.

    Mvh Anders

  5. Hvis du skal koblet til xbox'en via en switch eller hub, må du de sette "Use Static Ip" Til "No", det gjør du i "Settings hvis du bruker EvolutionX. Du må også velge "Yes" på "Setup Network" dette gjøres også under "Settings"

    Hvis du kobler rett fra pc'en til xbox'en må begge de instillingene som er nevnt over settes til "Yes", og du må bruke en krysset kable.

    Håper dette var til hjelp :yes:

×
×
  • Opprett ny...