Gå til innhold

KimNK

Medlemmer
  • Innlegg

    9 838
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KimNK

  1. Har hatt eit par Shure e2c nokre år som eg i og for seg har vore nøgd med, men dei byrjar å verte slitne og er modne for utskifting. Lyden er ganske bra, nøytral og fin, men kunne kanskje tenkt meg noko med litt meir trøkk denne gongen. Ledninga over øyra og ergonomien likte eg, føler at dei ein berre dyttar inn glir rett ut att sidan eg har litt tronge øyregangar, men det fins vel variantar som funkar der og. Hadde håpa å kunne halde meg vel under 1000kr, sei 400-1000,-

    Tips?

  2. iPhonen min tok kvelden etter å ha blitt liggande ute i regnet i helga og eg vil ikkje kjøpe ny når 5 er såpass nær. Treng derfor ein ålreit telefon til å ha i mellomtida og det ganskje kjapt, så satsar på å få bestilt ila. kvelden..

    Bruken utover ringing og sms er hovudsakleg:

    -Mail

    -Surfing

    -Spotify

    -GPS

    -Facebook

    Set óg pris på god skjerm, byggekvalitet, lydkvalitet og eit brukbart kamera, samt at den er enkel i bruk då det blir å overrekke telefonen til mi lettare teknologisk tilbakeståande mor når eg kjøper iPhone 5.

     

    CDON har HTC Titan til 2490, nokon som har betre alternativ?

     

    Det er óg aktuelt å kjøpe ein rimelegare telefon som gjerne ikkje er like god så lenge den oppfyller kriteria over og gir mykje for pengane.

  3. Som glad amatør lurer jeg på en ting angående dette med 18MP. Hvordan blir dette tatt imot til profesjonell studiobruk, f.eks. reklame, mote,(...)

    Dårleg.

    For meg og fleire med meg som har venta på ein arvtagar til 1Ds MK3 var dette litt skuffande då ingen av dei nye eigenskapane i særleg grad er nyttige for oss med mindre den slår i taket på rein biletekvalitet. Likevel er 18MP rett og slett for lite, vi har tross alt venta på denne i godt og vel to år. Med mindre Canon diskar opp med ein ny 1Ds i tillegg har nok eg kjøpt mitt siste Canon-kamera på ei stund. Personleg hadde eg helst sett eit kamera som kunne ha teke opp kampen med dei mindre mellomformatkamera. Har ikkje det skjedd innan neste gong eg oppgraderer går eg nok over til digitalt mellomformat. Utifrå prisen på 1Dx vil eg tru at eit eventuelt nytt 1Ds hadde vorte såpass kostbart at ein likegreitt kunne ha bytt format uansett.

  4. When you publish content or information using the "everyone" setting, it means that you are allowing everyone, including people off of Facebook, to access and use that information, and to associate it with you (i.e., your name and profile picture)....

    Eg har ikkje lagt biletet ut på facebook. Det er i tilfelle den avbilda personen som har gjort, noko han heller ikkje hadde lov til, men det er ein annan sak.

    HVIS det i det heile er facebook biletet stammar frå.

  5. Ei nettavis har brukt eit tydeleg ©-merka bilete som dei antagelegvis har funne på ein annan person si facebook-side. (Vedkommande som er avbilda)

    Bruken av biletet er verken avklart med meg eller navngitt. Av det eg har funne fram til skal eg fakturere 1978kr for biletet og sjølvsagt 100% tillegg for uavklart bruk og utelatt navngivning.

     

    Nokon som har vore borti det same? Er 1978kr som utgangspunkt korrekt?

  6. Hardcore... imponerte ikkje voldsomt i starten hjå meg heller, men etter å ha gitt det nokre rundar byrjar det å setje seg.

    Rano Pano (som eg kicka på frå første stund - mistenkjer dog at denne kan ha kort levetid), San Pedro, George Square og You're Lionel Ritchie tykkjer eg er sterke låtar.

  7. Eg er milimeter fra å stikke over gata på Eplehuset for å kjøpe meg ein MBP 15 no etter eg går fra jobb. Har utsatt kjøpet lenge, men no -treng- eg ny maskin før den 22.feb.

    Nøyaktig kor dumt er det på ein skala frå 1-10? Veit at det er ny lansering på veg, men med forsinkingane som har vorte meld lurer eg på om eg berre må hoppe i det og kjøpe noværande modell. Kan eg forvente kraftige oppgraderingar eg får nytte av? Maskina blir kun brukt til Photoshop, litt Final Cut og ein god del porno.

     

    Eg har veldig lyst å ha meir is i magen, men no held tida på å renne ut.

     

    ---

    Hepp. Munty posta medan eg skreiv. Nokon som kan bekrefte?

×
×
  • Opprett ny...