Gå til innhold

vit3llu5

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vit3llu5

  1. Hei

    Bestilte noen nye deler :

    HK Gigabyte Z390 AORUS Elite, Samsung 970 evo plus m.2, Nettverkskort Asus pce-ac68, cpu I5 9600k, cpu kjøler corsair Hydro h100x, tower fractal Design Define c. 

    Gamle deler som fremdeles er i bruk :

    Minne Corsair Vengeance LPX DDR4 2400MHz 16GB, MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming 6GB, Corsair CX750M, 750W Psu, Seagate Barracuda 2TB 3.5"

    Problemet :

    Maskinen starter, har tilgang på bios, bios viser alle komponenter, rpm på vifter og temp på cpu. Skal installere Windows 10 fra original Microsoft usb penn, kjøpt for ca 5 år siden. Når jeg booter fra usb så får jeg valget om 32 eller 64 Windows, velger 64, laster filer, viser Windows vinduet, har den laster sirkelen som går rundt, også stopper begge kabinettviftene og skjermkort viftene og skjermen blir mørk, ingenting skjer etter dette, skjermkortet blir varmere etterhvert så jeg har ikke tatt sjansen å la maskinen stå på lengre en 5 min max, cpu kjøleviftene fortsetter å gå. 

    Hva har jeg gjort feil, eller har glemt? 

    Hva jeg har gjort :

    Fjernet nettverkskort, skjermkort(kjørt via internt skjermkort), m2 disk, seagate disken og begge kabinettviftene. Samme resultat hver gang. 

    Det er 1 stk 4x2 pin til cpu(som er tilkoblet) og en ved siden 2x2 pin som ikke er tilkoblet da det ikke fulgte med Psu. Har lest litt forskjellig om denne, noen sier den ikke trengs mens andre sier den bør kobles til, isåfall, hvor får jeg kjøpt enkelt kabler til denne Psu uten å måtte vente i 2 mnder? 

     

     

     

     

     

     

  2. Spillet har jo allerede droppet ned til under 200 kr...er det fortsatt ikke verdt det? Er spillet så dårlig? eller det bare EA hatere som skal være negativ til alt de kommer ut med?

     

    Om du elsker loot, elsker dc i hytt og gevær så er nok dette noe for deg å definitivt verdt 200 kr

    Har blitt bedre på noen områder etter launch, mens andre problemer har dukket opp.. så...

    Anbefaler det ikke, kan like greit vente til det er ferdig, om det noen gang blir det, om du ikke liker nevnte loot å dc såklart, da er det bare å kjøre på :)

  3. Som tittelen sier. Når maskinen restartet så kom skjermen på men ingenting skjer. Ser ikke ut som om at det er liv i hdd heller. Maskinen er knapt en mnd ca så var litt tili med hw feil? Selv om det kan skje. Har ikke noe disk liggende for å teste dette heller. Er en Samsung 950 pro M.2

    3 timer ca var det slik. Maskinen har tydligvis jobbet med oppdateringen hele tiden. En gang må vel være den første, håper dette ikke blir noe trend :)

  4. tostrang: Vi forsøkte å sjekke oppdateringer til G4 for noen dager siden, uten at det var noen tilgjengelig. Men hvis du har fått står de nok midt oppi oppdateringen. Slike utrullinger pleier sjelden å gå til alle samtidig av serverhensyn osv. Det er jo lenge siden de første G4-ene fikk, i Polen, så så veldig lang tid burde det jo ikke ta før resten av verden får. Men da har det altså blitt bedring for noen brukere i den siste tiden :)

     

    Brukte du LG Bridge ?

  5. Trenger man virkelig en app for å huske å drikke vann? Snart trenger man vel en app for å huske å puste også.

     

    Det er noen som kan ha nytte av en slik app. Folk i en livsstilsendrings situasjon kan dra nytte av den, da folk som trenger en livsstilsendring ikke er så bevisste på hvor viktig vann egentlig er i en slik prosess. Denne vil vel muligens hjelpe til å huske på hvor mye / ofte man bør drikke iløpet av en dag. Og når det snakkes vann så er det vann, mange mener / tror at kaffe, brus, te osv regnes som vann, noe det ikke gjør

  6. Hvis du har norsk menyspråk kan du trykke på meny-knappen og bla nedover med ISO-knappen til du kommer til "Fokusfremheving".

    Trykker du på OK så kommer du til en ny meny der du kan skru den av/høy/normal/lav, eller skifte farge (hvit/rød/grønn) på pikslene som markerer hva som er i fokus når du har slått av autofokusen.

     

    Som du allerede har oppdaget så er dette kun synlig på skjermen, ikke på de lagrede bildene.

     

    Nyeste firmware for NX300 er forøvrig 1.45 (under Enhetsinformasjon i menyen) som kom for 5 måneder siden:

    http://matteverglade.com/cameras/nx-firmware/

    Det er kanskje ikke et godt tegn med 13 firmwareoppdateringer i løpet av 19 måneder, men så lenge Samsung både fikser feil, legger til nye funksjoner, støtte for nytt utstyr og bedre egenskaper så foretrekker jeg det fremfor fabrikanter som glemmer support av kameraet så fort det er solgt.

    Tusen takk :) Dette hjalp mye

  7. Du kan sette innstillingen slik at kameraer gir beskjed at du har over/undereksponert bildet, da får du de områdene i en annen farge. Om det er tilfelle på ditt kamera vet jeg ikke.

    Hei

    Jeg finner ikke denne innstillingen på dette kameraet. Så jeg tror ikke det er slik, skal ikke utelukke at jeg har oversett det, men har sett gjennom noen ganger. Dette er pixler som er hvite.

  8. Hei

     

    Er en amatør som lurer på et par spørsmål angående NX300. 

    Når jeg bruker dette i Manuell modus, og velger Manuell Fokus oppstår det et litt merkelig sak på skjermen. Det nærmere jeg kommer til å få bildet i fokus det flere hvite "pixler" kommer på de lyse områdene på skjermen / bildet. Objektivet er et Samsung 20-55, jeg har testet samme objektivet på et NX1000 kamera uten at dette er tilfelle, har også prøvd samme objektivet fra et annet kamera på NX300, det er samme resultat angående "pixler" i bildet. Når jeg overfører bildet til pc så ser du ikke noe til disse "pixlene". 

    Leverte så kameraet tilbake til butikk. Fikk det tilbake med beskjed om at dette ikke var feil, men noe som skulle si ifra om at det ble brukt feil innstilling iforhold til lysforholdene og innstillingene på kameraet. 

     

    Mitt spørsmål er om dette faktisk stemmer? At kameraet "sier ifra" ved å lage masse "pixler" på opplyste eller blanke overflater. Dette gjelder kun blanke overflater og ikke overflater som ikke gjengir lys så bra.

     

    Mvh

     

    Den skeptiske amatør :)

     

  9.  

    Så utrolig dumt å lese....

    For det første, slanking er usunt, for det andre vil dette muligens virke for "normale" mennesker. For en person som er sykelig overvektig vil dette ikke føre til noe annet enn å trigge sulten, enten man er sulten eller ikke.

     

    Nei, det at du skriver "Slanking er usunt" er utrolig dumt å lese.

     

    Det finnes ingenting bedre for de med overvekt å slanke seg.

    Fett rundt innvoller og organer samt hjertet reduseres, man blir lettere og sliter seg ikke ut så fort og kroppen fungerer bedre.

     

    Slanking er kun usunt hvis man allerede har en stram og fin kropp.

    Og da er det som oftest en usunn psyke hos den som slanker seg.

    Slanking er usunt uansett om du er 400 kilo overvektig eller 10 kilo undervektig eller såkalt "normal"

    Slanking er du mer eller mindre garantert å gå opp i vekt igjen og gjerne litt til, det som derimot er sunt er en livsstilsendring

×
×
  • Opprett ny...