Jump to content

vit3llu5

Medlemmer
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

About vit3llu5

 • Birthday 05/15/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Seagate ble koblet fra, bios oppdatert, og fra der gikk det av seg selv ? Rusten.no Takk for hjelp ?
 2. Er med skrekk å gru jeg skriver... Er så lenge siden jeg holdt på med dette at glemt er alle forberedelser av nytt oppsett... Rhoads fikk meg til å tenke litt, joda, flash bios..... Så takk for den ?
 3. Kommer meg lengere med en oppdatert win installasjon, men stopper etter at jeg har valgt mål disk. Mål disk et da m2 disken som aldri er brukt før. Av og til stopper det opp før jeg har kommet dit. Kabinettviftene spinner nå hele tiden, skjermkortet sine vifter stopper fremdeles.
 4. Tusen takk, skal prøves så fort jeg finner en data idag ? Hørtes lettvindt ut, men absolutt verdt et forsøk ?
 5. Hei Bestilte noen nye deler : HK Gigabyte Z390 AORUS Elite, Samsung 970 evo plus m.2, Nettverkskort Asus pce-ac68, cpu I5 9600k, cpu kjøler corsair Hydro h100x, tower fractal Design Define c. Gamle deler som fremdeles er i bruk : Minne Corsair Vengeance LPX DDR4 2400MHz 16GB, MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming 6GB, Corsair CX750M, 750W Psu, Seagate Barracuda 2TB 3.5" Problemet : Maskinen starter, har tilgang på bios, bios viser alle komponenter, rpm på vifter og temp på cpu. Skal installere Windows 10 fra original Microsoft usb penn, kjøpt for ca 5 år siden. Når jeg booter fra usb så får jeg valget om 32 eller 64 Windows, velger 64, laster filer, viser Windows vinduet, har den laster sirkelen som går rundt, også stopper begge kabinettviftene og skjermkort viftene og skjermen blir mørk, ingenting skjer etter dette, skjermkortet blir varmere etterhvert så jeg har ikke tatt sjansen å la maskinen stå på lengre en 5 min max, cpu kjøleviftene fortsetter å gå. Hva har jeg gjort feil, eller har glemt? Hva jeg har gjort : Fjernet nettverkskort, skjermkort(kjørt via internt skjermkort), m2 disk, seagate disken og begge kabinettviftene. Samme resultat hver gang. Det er 1 stk 4x2 pin til cpu(som er tilkoblet) og en ved siden 2x2 pin som ikke er tilkoblet da det ikke fulgte med Psu. Har lest litt forskjellig om denne, noen sier den ikke trengs mens andre sier den bør kobles til, isåfall, hvor får jeg kjøpt enkelt kabler til denne Psu uten å måtte vente i 2 mnder?
×
×
 • Create New...