Gå til innhold

QWERTY123123

Medlemmer
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av QWERTY123123

  1. Telefonen vil automatisk velge 3G framfor GPRS dersom det er dekning for dette og du har 3G-simkort. Prisen er den samme som for GPRS, men hastigheten er langt høyere.

     

    -snubbel

    5813324[/snapback]

    Ikke verst, takk for tipset. "Problemet" med at det koster det samme er kanskje at når det så fort, vil jeg laste flere sider enn nødvendig. Om jeg skaffer en 3G-telefon med Telenor, er det da slik at jeg maks bruker 50 kroner i dag?

  2. Hei.

     

    Skal helst være koblet opp mot nett i underkant av to timer i morgen, hvor det vil bli lastet en noe avansert tekstside hvert 30. sekund. Telefonen har Netcom Youngtalk, så det vil sannsynligvis koste

     

    GSMData: 2,49 kr/min * 105 minutter = 273 kroner

    GPRS: 20 kr/mb * 20 mb = 400 kroner

     

    MEN. Telefonen har jo 3G. Går det an å koble opp til nett ved hjelp av det? Kan noen i så fall forklare hvordan, og hvor mye vil i så fall det koste?

  3. Hei,

     

    rundt juletider kjøpte jeg Canon EF 17-40 f/4L og EF 70-200 f/4L til mitt Canon EOS 300D. Rent optisk sett er jeg knallfornøyd med begge to. Likevel har jeg følt diverse mangler nå i det siste - spesielt etter at fotballsesongen startet opp igjen. Jeg vurderer nå å oppgradere telelinsen min.

     

    For det første synes jeg lysstyrken er litt svak. Når andre omgang starter er klokken omtrent 19.00 og det har begynt å bli litt dårlig lys her på Sunnmøre. Da må jeg skru opp ISO til 1600 og bildene kan bli litt kornete og dette kommer litt for godt frem når jeg må beskjære bildene. Korningen kommer spesielt godt frem siden jeg legger ut bildene på et nettsted (..og ikke i en avis, der korningen ikke synes like godt). Ingen tvil om at noen ekstra blendertrinn på min side hadde vært å foretrekke, men hvor mye hjelp i hadde egentlig f/2.8 vært i forhold til f/4.0? Hadde det hjulpet såpass mye at jeg i fremtiden faktisk kunne gå ned på ISO 800 og sluppet mye korn, tror dere?

     

    Det andre jeg har savnet er brennvidde. 200 millimeter er ikke allverdens på en fotballbane. Jeg kommer ikke langt nok inn på spillerne i enkelte dueller og taklinger når det skjer på motsatt banehalvdel av det målet jeg sitter på siden av. Hadde en 1.4x converter gjort mye nytte? Fatter egentlig ikke at jeg spør om det, da jeg allerede har klaget litt på lysstyrken, men nå er spørsmålet i alle fall stilt. Nettstedet The Digital Picture skriver at du gjerne kan give på en converter, men jeg har hørt mange si at bildekvaliteten da vil falle betraktelig. Synspunkter her?

     

    Det har også i det siste fristet med en 70-200 f/2.8L. Jeg ville i så fall få en lysstyrke de aller fleste bare kan drømme om på et teleobjektiv, men dessverre fortsatt mangle litt på brennevidden og jeg må punge ut omtrent det dobbelte av prisen på objektivet jeg allerede har. Dessuten er det jo en fare for at jeg om noen måneder begynner å ønske meg f/2.8L med Image Stabilizer. Det er neimen ikke lett. Er det andre alternativer dere har å komme med her på forumet?

     

    NB! Til dere andre der ute som har planer om å kjøre 70-200 f/4L og ble litt skremt av overskriften min: ikke vær redd. Kjøper dere dette objektivet vil dere være knallfornøyd. Det er svært lett og lite, tar skarpe og kontrastrike bilder. Brennvidden holder også til stort sett all bruk, men jeg ber dere likevel vurdere f/2.8 seriøst, noe jeg mer eller mindre "glemte" på grunn av budsjettet.

  4. Hallå.

     

    Når jeg prøver å slette enkelte filer og mapper på den eksterne Maxtor harddisken min, får jeg beskjed om at en I/U-feil har oppstått og forespørselen kan ikke fullføres. Har prøvd å defragmentere disken, men da kommer det opp noe om at de gjeldene filene er skadet.

     

    Jeg har Windows XP med SP2 og filsystemet på disken er FAT.

     

    På forhånd takk.

  5. For et forferdelig rot :S

     

    Skulle vært modd'et litt bedre dette her. :) Men stilig at det er laget noe i det hele tatt ;)

    Vær så snill å gjøre noe med dette! Jeg har irritert meg mangfoldige ganger over at det blir lagt ut for mange bilder på en gang, og kommentarer som "Tøft bilde" og "Godt jobbet". Det kan godt hende kommentaren stemmer, men dette er en bildeKRITIKK og folk legger vel inn bilder i håp om å få konstruktiv kritikk. Naturligvis skal og bør det være lov å skrive at bilder er godt, men det må skje i litt mer saklige former!

     

    Et par ting som moderatorene må følge opp bedre er

    • Antall bilder per kritikk
    • Skikkelige tilbakemeldinger

    Dersom dette blir utført av alle her på forumet, tror jeg vi vil havne på et langt høyere nivå, noe som også vil skaffe flere brukere.

  6. La være bildene sånn dem er, ikke juster på dem. Jeg mener at bilder tatt ut av fly kan godt ha en litt sjeiv horisont så lenge en ser at det er tatt ut fra fly. En flyvinge eller litt vinduskant er bare sjarmerende spør du meg :)

    At en flyvinge kan er sjarmerende, er jeg helt enig i. Den kan jo faktisk være med på å gjøre et bilde bedre - faktisk bikke det over fra døllt til interessant, men skjev horisont og vinduskarmer er jeg som sagt motstander av ;)

  7. Hei,

     

    Bildene dine har masse spennende farger, og et stort potensiale.

     

    Likevel irriterer det meg at du legger ut bilder som ikke er skikkelig bearbeidet, men med skjeve horisonter og vinduskanter. I tillegg skriver du at du har planer om å forandre hue og saturation, men ikke har gjort det enda! Du er forholdsvis ny her, så tabbekvoten din er ikke brukt opp enda, men til neste gang legger du heller ut ferdige bilder, håper jeg. Tre bilder er også litt vel mye, mener i alle fall jeg. Det er lettere å få konstruktiv kritikk på ett bilde enn tre!

     

    Lykke til!

  8. Hei, Jør2.

     

    Jeg er enig i mye av det som er sagt her fra før. Fotografiet er noe uskarpt og den sentrerte komposisjonen er heller ikke helt å foretrekke! Bildet hadde dessuten gjort seg i BW. Datoen burde du klonet vekk, for dette stjeler alt for mye oppmerksomhet!

     

    Når det er sagt, så synes jeg at det er et OK bilde med forbedringspotensiale! Det er likevel ikke tvil om at du har noe på gang her ;) Lykke til, kunne tenke meg å se mer fra deg også.

  9. Dear Customer:

    Unfortunately your card issuer will not authorize charges against this card. Please try another card and resubmit your order. Or you can place your order via fax, phone, mail, or email. We suggest that you print out a copy of your shopping cart for reference, as your order did not go through.

     

     

    Hva i alle dager? Mastercard fra Nordea.

     

    EDIT. Må jeg sende inn verification først, før jeg bestiller?

  10. Hei igjen,

     

    har nå bestemt meg for 17-40 f/4L og 70-200 f/4L. Det hele skal bestilles fra bhphotovideo.com. Så kommer spyrsmålet.

     

    USPS - Global Express Mail  5-7 Days Delivery 

    UPS Express  3-5 Business Days Delivery 

    FedEx Priority  3-5 Business Day Delivery

     

    Er det en grunn til at UPS Express er billigere enn USPS - Globel Express Mail, som tar 2-4 dager lengre tid?

  11. Hei,

     

    har i noen dager nå hatt problemer med å oppdatere sangene på iPoden min. Det som skjer er at når jeg legger inn noen sanger, så begynner den å overføre, men så stopper alt helt opp. Etter cirka et minutt kommer det opp en melding "Stasjonen er ikke klar for bruk. Døren kan være åpen. Kontroller stasjon F:, og pass på at en diskett er satt inn og at døren er lukket."

     

    Har oppgradert software og reinstallert iTunes.

     

    Noen som vet hva i alle dager som feiler herr iPod?

     

    Vet ikke hva slags info dere vil ha men her er litt:

     

    Windows XP Pro

    iPod v 2.2 20GB

    iTunes 4.7

  12. Ah, blir flau over ikke å ha søkt skikkelig nå. Så det jeg skal gjøre er å rive ut det som da blir pin 15 og stikke den inn der nummer 20 er? Så fungerer alt? Får jeg plass til enda en pin i sporet til nummer 20 da?

     

    edit; ble utålmodig og prøvde og rive pin 15 brutalt ut. Den sitter bom fast. Er det noe jeg må gjøre?

  13. Hei,

     

    var i dag og kjøpte en kabel "Computer to TV/VCR Cable". Det er en Bandrigdekabel og videre står det 3,5mm+S-Video - Scart. Male to Male

     

    Kabelen heter Bandridge VL6705. Pcen er en bærbar Toshiba P20-S103(XP Pro) og har NViDiA GeForce FX Go5200. Når jeg kobler i kabelen får jeg bare sort/hvitt-bilde på TVen.

     

    Noen som har løsningen? Sikkert et vanlig problem dette her.

×
×
  • Opprett ny...