Jump to content

Whiterabbit

Medlemmer
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

431 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nei, det sa jeg ikke. Du sitere meg jo selv: Først har ikke mexikanerne råd til å være antirasister. Japanerne har råd til å være antirasister, men behøver ikke fordi de ikke har innvandring. Hvite land har råd til å være antirasister, men bare akkurat nok til å ta seg av de hvite rasistene. Hvis man ikke visste bedre kunne man jo tro at dette bare var forsøk på å bortforklare at "antirasister" bare finnes i hvite land, og at det i disse landene bare er de hvite som skal demoniseres. Man kunne også kommet i skade for å tro at "antirasistene" egentlig bare opptatt av å være mot hvite, og ikke mot rasisme.
 2. Det er da en relativt enkel logikk. Vi spør: A. Er rasisme noe problem? Hvis ja, så spør vi: B. Har vi overskudd til å gjøre noe med det? Overskudd? Dette er jo ikke et spørsmål om økonomi sa du. Selvfølgelig er det vanskeligere å ikke svar ja på spørsmål A i Europa og Nordamerika. Det er jo her alle de hvite/rasistiske bor.
 3. Først sier du at du er mot forskjellsbehandling og så forsvarer du det. Han konstaterer vel snarer et faktum, enn forsvarer det. Hvis hvit rasisme er det største problemet i et gitt samfunn, er det logisk at det også får størst oppmerksomhet. Hvis man sier man er mot forskjellsbehandling er det logisk å være mot forskjellsbehandling. Det er ikke logisk å være mot forskjellsbehandling ved å være mot forskjellsbehandling. Det er bare en rettferdiggjøring av at man selv ikke lever som man preker.
 4. Og å klassifisere en kritisk holdning til flerkultur som frykt er å score "enda lettvintere poeng". Om det er "enda lettvintere poeng" skal jeg ikke uttale meg om, men det havner uansett i samme gate. Hvis du hadde lest det jeg hadde skrevet ville du sett at jeg uttalte meg kritisk til generalisering, uansett standpunkt og ståsted i rasismedebatten. Det hjelper ikke at du skriver et lengre innlegg mot generalisering hvis du likevel velger å benytte deg av det.
 5. Hvorfor skriver du da: Og så denne: Bortforklaringer. "Antirasister" finnes bare i hvite land fordi det er hele poenget. "Antirasister" fokuserer bare på hvite som rasister fordi det er hele poenget. De sier de er mot rasisme. Egentlig er de bare mot hvite.
 6. Her tar du helt feil. Selv om det sikker finnes noen enkeltmennesker som bruker merkelappen til dette. Så er en antirasist en som er imot det at hudfarge og etnisitet ligger til grunne for diskriminering og forskjellsbehandling. Først sier du at du er mot forskjellsbehandling og så forsvarer du det.
 7. Og å klassifisere en kritisk holdning til flerkultur som frykt er å score "enda lettvintere poeng".
 8. Står fire treff når jeg går inn på linken din. Vet ikke hvorfor, får flere når jeg søker selv.
 9. Hvis Afrika er fullt av tusenvis av små og store rasekonflikter, hvorfor er det ingen antirasister der? http://lmgtfy.com/?q...racism%2Bafrica Haha, du googlet "antiracism+africa" og fikk hele FIRE treff! Og så poster du det her som "bevis".
 10. Men det tror jeg faktisk de er, mot rasisme altså. Mantraet kritiserer antirasister for å være selektive, men det regnes ellers som en fornuftig strategi å ikke gape over mer enn man kan svelge. Ok, jeg tror jeg begynner å forstå tegningen. Nei, det finnes i "hvite" land fordi vi har satt problemet på dagsorden. Det skyldes at vi har råd til å bry oss om slikt. Mexicanere flest har antagelig mer basale bekymringer. I Mexico har man ikke råd til å være antirasister. I alle hvite land, uavhengig om det er fullt av olje eller nedsyltet i gjeld, har man akkurat nok penger til å arbeide mot rasisme fra hvite, men akkurat ikke nok ressurser til å være mot rasisme mot hvite.* Nå er det jo faktisk slik at mange av dem som kaller seg antirasister ikke er hvite. Kanskje vi skylder dem en takk for at de så edelt bærer over med rasismen hos sine egne for å hjelpe til med å holde oss hvite rene for synd? *Det finnes selvfølgelig også rike ikke-hvite land som Japan som ikke har råd til å holde seg med "antirasister", men her finnes det andre årsaksforklaringer som bortforklarer at "antirasister" bare finnes i hvite land.
 11. Hvis Afrika er fullt av tusenvis av små og store rasekonflikter, hvorfor er det ingen antirasister der?
 12. Alle folkegrupper er innvandrere. Alle folkegrupper har vært overgripere. Alle folkegrupper har vært ofre. Men ingen bruker det som argument til å dytte innvandring, integrering og assimilering på ikke-hvite folkegrupper. Det er et argument som bare brukes mot hvite.
 13. Å rettferdiggjøre uttalelsen "Rasister finnes bare i Europa og USA" med at det bor ikke-hvite i Europa og USA er det samme som å rettferdiggjøre "Svindlere finnes bare i Israel" med at det også bor palestinere i Israel. Nei Geir. The mantra kritiserer ikke "antirasister" for å være mot rasisme. Det kritiserer "antirasistene" for å ikke være mot rasisme. De sier de er mot rasisme. I praksis er de bare mot hvite. Det er hykleri. Antirasist er bare et kodeord for anti hvit.
 14. Du hevdet at ingen generaliserte hvite som rasister eller mer rasistiske enn andre, og gjorde det til ditt hovedpoeng ved å gjenta det i innlegg. Men når det viser seg at man finner eksemplene allerede på første side av denne tråden var det ikke lenger relevant likevel. Nazismens politikk og symbolikk har jeg ingen problemer med å ta avstand fra. Man trenger nemlig ikke være nasjonalsosialist for å mene at alle folkegrupper har rett til å eksistere, til og med de hvite. Men de hvite som har barn med andre raser mydrer det norske folk og bør bli fengslet? Hvis du kan sitere meg på det er dette tanker fra mitt hode. Hvis du ikke kan sitere meg på det er dette tanker fra ditt hode.
 15. Du hevdet at ingen generaliserte hvite som rasister eller mer rasistiske enn andre, og gjorde det til ditt hovedpoeng ved å gjenta det i samme innlegg. Men når det viser seg at man finner eksemplene allerede på første side av denne tråden var det ikke lenger relevant likevel. Nazismens politikk og symbolikk har jeg ingen problemer med å ta avstand fra. Man trenger nemlig ikke være nasjonalsosialist for å mene at alle folkegrupper har rett til å eksistere, til og med de hvite.
×
×
 • Create New...