Gå til innhold

avemondo

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av avemondo

  1. God kveld folkens! Jeg følger med dette temaet hverdag, spennenes å lese! Selv om jeg bor i Russland i Saint - Petersburg forstår jeg både engelsk og norsk, litt finsk og jeg MÅ si det at vi alle IKKE er hjernevasket her i landet. Nei! Jeg følger flere kilder om denne situasjonen i Ukraina. Jeg er forbauset at det er så mange forskjellige fakta i verden, men jeg tviler på at det er bare russisk propaganda som foregår nå. det er akkurat krigen mellom media.

    Om og om merker jeg at flere i verden liker å demonisere russiske og Russland((( det er svært trist

    • Liker 2
  2. De landene jeg har vært i er følgene:

    Russland (Saint - Petersburg- bor her, Moskva, sør-russland, Karelia o.s.v)

    Norge (mange ganger, har venner i Skien)

    Sverige - ferie

    Finnland (mange mange ganger tjenestereiser)

    Egypt - ferie

    Tunisia - ferie

    Bulgaria - ferie

    Romania - ferie (Brashov, Constansa)

    Hviterussland - ferie

    Ukraine - ferie

    ikkje så mange)

  3. Har vært på presidentvalget i dag. Jeg kan si at mange pensjonister og de som ikke interesserer i politikk stemmer på Putin. Det er Putins kontingent. Jeg stemte ikke på han...jeg er mellomfornøyd med både innenriks og utenrikspolitikk i mitt land. till tros for han sier er det dårlig finansighet av forsvar, dårlig pensjoner osv. det er dårlig oppmerksomhet på vitenskap og høyteknologi bedrifter. tror ikke at noe blir endring.

    Fra alle kandidater Prohorov er mer imponerende til unge. Han er bisnessman og har en god utbyggings plan. Han er leder til stor bedrift og har erfaring.

    Embetsmenn er bedre når de er nye.

  4. Du sier at det som du skrev her var bare din mening. Nei. Det er meningen til deres regjering som vil fortsette folkemord på oss. Du har ingen mening, men bare følger etter din regjerings innstillinger. Håper at du ikke gjør forsettlig.

     

    jeg prater på forumet - ikke regjering. det er veldig trettende å snakke, hvis man er som irriteret. du prøve å overbevise meg at russland er forbryter stat, men jeg er russisk og liker mitt fedreland (som du liker ditt!)ja, vi har mange problemer innenlands, men til tros for det jeg vil aldri si at jeg hater russland eller russisk politisk virksomhet . jeg kan høre på andre menninger men uansett jeg har min egen.

    takk for menninger deres og samtale.

  5. Tsjetsjenia er veldig utviklings og langtidsregion i Russland. dere kan si på egenhånd http://www.groznytoday.ru/photos.php

     

    men...hvorfor mange av tsjetsjenske, hvem kom til Norge 10 år siden ikke kommer tilbake til hjemlandet nå? Er det bedre i europa?? jaja... godhjertet europa kan gi tak over hodet til alle!

    Deres regjering har okkupert landet vårt, og drept over 400 000 mennesker. Og du har en del av skyld av at Russland har drept folk i Tsjetsjenia fordi du støtter okkupasjon av Tsjetjenia. Når det gjelder www.groznytoday.ru, er det nett side som kontrolleres av myndighetene i Russland.

    Vi håper at FN skal anarkjenne vår selvstendighet og da vi skal kunne stille deres regjering til ansvar.

    Jeg vet også at du har registrert deg her for å skrive i dette temaet. Det var din første innlegg her på forumet. Jeg vet ikke har du forbindelse med regjeringen din, men i alle fall må jeg melde din deltakelse til politi, ikke minst at du støtter okkupasjun av vårt land og folkemord. Det er ikke lov å støtte folkemord.

     

    Hei!

    Jeg hadde dårlig tid for å svare til dæ her på forumet. Jeg har registrert meg ikke bare for dette temaer, jeg intereserer i norsk og alltid leser norske forum. Jeg studerer i Norge nå, men jeg er fra Russland, ja. Jeg har mange venner fra universitet, som er fra Grozny, jeg var der i 2007 og merket ikke noe anarkiet eller brudd på menneskerettighetene. så var mitt spørsmål til dem som hadde ikke vært i Grozny lenge siden. Dette var kun min mening!

     

    forbindelse med regjeringen ... tuller du?! Tenker du på at regjeringen skal lese akkurat dette temaet? jeg tror at forumet på norsk er ikke så populert i russland (unskld meg og mitt språk)

     

    igjen - Det er min mening!

×
×
  • Opprett ny...