Jump to content

avemondo

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About avemondo

 • Birthday 04/02/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. God kveld folkens! Jeg følger med dette temaet hverdag, spennenes å lese! Selv om jeg bor i Russland i Saint - Petersburg forstår jeg både engelsk og norsk, litt finsk og jeg MÅ si det at vi alle IKKE er hjernevasket her i landet. Nei! Jeg følger flere kilder om denne situasjonen i Ukraina. Jeg er forbauset at det er så mange forskjellige fakta i verden, men jeg tviler på at det er bare russisk propaganda som foregår nå. det er akkurat krigen mellom media. Om og om merker jeg at flere i verden liker å demonisere russiske og Russland((( det er svært trist
 2. De landene jeg har vært i er følgene: Russland (Saint - Petersburg- bor her, Moskva, sør-russland, Karelia o.s.v) Norge (mange ganger, har venner i Skien) Sverige - ferie Finnland (mange mange ganger tjenestereiser) Egypt - ferie Tunisia - ferie Bulgaria - ferie Romania - ferie (Brashov, Constansa) Hviterussland - ferie Ukraine - ferie ikkje så mange)
 3. Hva tenker du på Prokhorov? Jeg tror han er ikke kommunister eller rasister. Kunne han bli et godt alternativ?
 4. Har vært på presidentvalget i dag. Jeg kan si at mange pensjonister og de som ikke interesserer i politikk stemmer på Putin. Det er Putins kontingent. Jeg stemte ikke på han...jeg er mellomfornøyd med både innenriks og utenrikspolitikk i mitt land. till tros for han sier er det dårlig finansighet av forsvar, dårlig pensjoner osv. det er dårlig oppmerksomhet på vitenskap og høyteknologi bedrifter. tror ikke at noe blir endring. Fra alle kandidater Prohorov er mer imponerende til unge. Han er bisnessman og har en god utbyggings plan. Han er leder til stor bedrift og har erfaring. Embetsmenn er bedre når de er nye.
 5. for meg det høres fryktelig ut( jeg er russisk og skal studere i Norge i østlandet, etter uni jeg vil komme tilbake hjemm. jeg tror at rasisme skjelner ikke mellom raser. muslimer eller pollak eller russisk - det spiller ingen rolle.
 6. russisk (morsmål), engelsk (flytende), norsk (ganske bra), kan forstå svensk og finsk (litt).
 7. war is not money without money in state. american debt. http://zfacts.com/p/461.html
 8. det er ikke bare våpen, gjøre seier. det gjøres av krigsstrategi, soldater, våpen og mye annet. USA var i krigen i de siste årene og ble svakere. det er færre våpen nå og være soldater særlig etter Irak og Afganistan. use logic
 9. Du sier at det som du skrev her var bare din mening. Nei. Det er meningen til deres regjering som vil fortsette folkemord på oss. Du har ingen mening, men bare følger etter din regjerings innstillinger. Håper at du ikke gjør forsettlig. jeg prater på forumet - ikke regjering. det er veldig trettende å snakke, hvis man er som irriteret. du prøve å overbevise meg at russland er forbryter stat, men jeg er russisk og liker mitt fedreland (som du liker ditt!)ja, vi har mange problemer innenlands, men til tros for det jeg vil aldri si at jeg hater russland eller russisk politisk virksomhet . jeg kan høre på andre menninger men uansett jeg har min egen. takk for menninger deres og samtale.
 10. Det er mulig bare "den kalde krigen" mellom disse to landene, tror jeg. jeg er russisk og vet at krigstrussel samlet folk i Russland, vi har en stor eksempel - den andre verdens krig. uansett at USA har mer våpen og potensial, nå har Russland mer penger for å være i krig. men krig er umulig.
 11. ingen kan vet om forbrytelser mer enn disse menneskene som var i landet på denne tiden. det er synd! med i hvert fall får vi (alminnelige mennesker) være vennlige. alle kriger gjøres til makt often uten folkemening.
 12. Flåklypa Grand Prix, Hodejegerne Mary and Max Dead Poets Society =)
 13. tenker på våren...

×
×
 • Create New...