Gå til innhold

ZirZ

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZirZ

  1. Hei..
    Jeg installerte Fedora core på min maskin og brukte det i noen uker, helt jeg begynte å savne å spille litt :blush: !! Da var det rett inn med wintendo cd-en og installasjone begynte ,henta drivere,formaterte, lastet filer og rebootet. Der kom det en stygg feilmelding som lyder slik: Feil under lasting av oprativsystemet ?!? jeg har har prøvd med mange cd-er.. røvd å fikse booten :thumbdown: .. men neida... så prøvde jeg å installere på 200gig-en min.. gikk som smurt.. :hmm: ..
    den skremende tanken begynte å komme. hadde 80gig-en min tatt kvelden! :cry:
    men neida.. den var i beste velgående :w00t: ...


    Noen tips.. skal ha wintendo tilbake på 80-disken min..!

    mvh Anders
  2. CM X-Dream SE er en konge ribbe.. Kjøre den med en 120 delta. på min 2500+ prossesor. som eg klokket til 2,3.. på max load ligger den på 30,5 grader!! Ka skal man med vann kjøling da? gret nok at d bråker. Noen som har bere resultater på en vifte kjølt prosessor? :D PS. ligger en time med pussing av ribben da!

  3. ok takk for forklaringa, skal nok få fjerna håndtaket og fått fiksa de kantene. Akkurat nå se venter jeg på at lakken skal tørke på kabler og floppy sånn at jeg kan få starta opp pcen igjen.

     

    UV-lakken kjøpte jeg på biltema. Sjekk siten min http://home.no/dropit33 så ser du hva jeg har skrevet der. Husk å trykke på bildene for at de skal synes!

     

    hehe, takk for alle positive kommentarer jeg har fått :woot: alle negative også for den saks skyld... man lærer man lærer :wink:

     

    Håper jeg får begynt å male idag as... bilder kommer ihvertfall så fort UV-katodene mine kommer i posten. Vil gjerne ha med litt før og etter bilder på UV-malinga på vifter og kabler...

     

    når man skal først gjøre d.. så bruker man ikke bare 4 dager.. man bruker ett par månder.. se mitt =) www.zirz.tk !fy f**n eg har brukt lang tid.. men d ble bra.. legg merke til att kabinette har vært gult blått grøndt og svart.. hehe..

  4. Tanken var vel å kontrolere kathodene hver for seg, noe som blir vanskelig når du kobler fra hele inverteren.

     

    ingen problem.... en normal bryter tåler jo mer en de fisne kablene til katoden... har d opplegget der på min pc.. funker flott.... men eg bruker 2 polt bryter :D .. da e du sikker :)

     

    D e jo A som tar knekken på bryteren!

  5. kan jo sjekke mitt da!! www.zirz.tk

    Tøff mod det der 8)

     

    Men hvordan lakka du fronten? (plasten) var det vanskelig? Jeg skal kansje lakke den i krom, er krom noe dårligere en annen farge? jeg trenger vell at parr lag med klar lakk og?

     

    Ehh.. eg vasket bare.. og lakket der etter.. men tåler ikke så mye.. eller d vil si at.. ikke finn på å klistre noe på fronten. og ta d vekk etterpå..

    =) men d holder =)

     

    Men eg ville ikke anbefale crom.. har crom inni... d e ikke noe serli pent.. (ikke på plast.. tror eg ..)

×
×
  • Opprett ny...