Jump to content

MrNikers

Medlemmer
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)

About MrNikers

 • Birthday 02/17/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De har ved tidligere konkurranser lagt ut restbeholdningen på kvelden samme dag som fristen går ut, der førstemann til mølla-prinsippet gjelder.
 2. I Google Chrome har du utvidelsen oppe til høyre (du må laste ned add-on: https://chrome.google.com/webstore/detail/distill-web-monitor/inlikjemeeknofckkjolnjbpehgadgge) Deretter trykker du på Distill under utvidelser, velger "Select parts of page". Også setter du en ramme rundt handlekurv-knappen, lagerbeholdning og pris. Deretter lagrer du og er good to go. Viktig at du velger nettleseren til å sjekke for oppdateringer og velg tidsintervall selv (ikke bruk cloud til å sjekk etter oppdateringer!) Send meg ei melding dersom du ønsker et ferdig oppsett.
 3. Det ligger ute en tråd om dette: Bruker selv Google Chrome da jeg føler det fungerer bedre med Distill enn Firefox. Så går du bare gjennom og konfigurerer selv de nettsidene som ikke allerede er ferdigkonfigurert i linken til github som ligger i tråden.
 4. Dere som holder på å gi opp fordi dere ikke vant i Elkjøp-trekninga denne gangen. Bruker dere Distill i tillegg, eller legger dere alle egga i kurven på å vinne blant titusenvis av andre deltakere? Skjønner at skuffelsen blir stor når man gjentatte ganger ikke blir trekt ut, men det kan nok lønne seg å følge med på de andre nettbutikkene som ikke kjører loddtrekning også. Jeg vil jo tro noen andre butikker har mottatt noen partier før jul, og ikke bare Elkjøp, og da legges de jo sikkert ut i løpet av begynnelsen av uka for at man skal få konsollen før jul. Bruker i alle fall dagen selv med strikking og Distill og TVen i bakgrunnen.
 5. Du kan jo bestille på faktura med 14 dagers betalingsfrist. Så om i verste fall nevøen din ikke skal ha den, og du ikke kjenner noen andre du kan selge til, kan du benytte deg av angreretten. Men å få solgt en Playstation 5 til listepris skal ikke være så vanskelig nå for tiden.
 6. Det tryggeste er at du bestiller i ditt eget navn, da koden i utgangspunktet er personlig. Så kan du heller videreselge konsollen privat når du får den levert.
 7. Days Gone kjører med dynamisk 4K og opp til 60fps på PS5. Men hvis du fremdeles spiller på en projektor med 1080P oppløsning blir dette selvsagt ikke særlig merkbart, utenom framerate som du selv sier.
 8. Nå skal ikke jeg uttale meg om at du vurderer å selge den til overpris. For det synes jeg bare én ting om. Men for å svare deg på det du spør om; dersom du har en god TV med støtte for 4K 120fps kan du få ufattelig mye glede ut av denne maskinen. Jeg har selv kost meg masse med Spider-Man Remastered og Miles Morales på min LG C9 77-tommer de siste ukene, og Demon's Souls ser og spiller ufattelig bra. Mange av PS4-spillene har også store fordeler på denne maskinen. På maskinen vi har nede på stua har jeg og samboeren spilt It Takes Two flere kvelder nå, som også er fantastisk med PS5-oppgraderingene. Denne maskinen er digital og hovedsaklig til co-op spill, men jeg har brukt den et par ganger med remote play for å spille fra CD via maskinen oppe på mannehula. Så kort sagt vil jeg absolutt si at PS5 allerede er verdt det!
 9. Så vidt jeg vet er det kun i VG-artikkelen, men Elkjøp har også praktisert å lagt ut restlager til vanlig pris rett etter frist til å innløse koden. Men Power har vel også sagt at evt restlager skal gå videre til neste konkurranse. Så blir litt motstridende hele greia.
 10. Ja, første tegn utenom at siden virker sketchy er jo at besøksadressen deres er på en profilert usolgt hundremillioners villa på Frogner: https://www.nettavisen.no/okonomi/landets-dyreste-bolig-pa-det-apne-markedet-til-salgs/s/12-95-3423666574 Det hjelper heller ikke at de ikke er registrert i Brønnøysundregistrene, Proff.no, og at nettbutikken ble opprettet rundt 20/03 i år. De har også hatt lagerbeholdning på PS5 helt siden nettbutikken ble opprettet, noe som er totalt usannsynlig.
×
×
 • Create New...