Gå til innhold

Nystic

Medlemmer
  • Innlegg

    911
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nystic

  1. OddZen skrev (53 minutter siden):

    Ser tilbakemeldinger om at batteritiden ikke er så bra på Pixel 7 Pro, mindre effektiv optimalisert enn konkurrentene. 

    Hva er folks erfaringer?

    Den beste Pixel-telefonen jeg har hatt hva gjelder batteritid; Holder fint en hel dag, og med lett bruk klarer du også to. Så avhenger jo dette naturligvis etter folks bruk, men jeg har ihvertfall ingenting å utsette på det.

    • Innsiktsfullt 1
  2. OC-Freak skrev (2 timer siden):

    Liten /rant. Valgte å binde meg til ice i ett år for rabatten gjennom elkjøp sine nettsider. 

    Fikk i går melding om at overføring var i dag, men har ikke fått noe simkort. Så tok kontakt med ice support, simkort var sendt til en gammel adresse. Telefonen med abonnements binding ble bestilt på min korrekte adresse hos elkjøp. Men ice har visst brukt en gammel adresse fra da jeg var kunde hos de for flere år siden. Så ikke imponert over ice igjen. Det var jeg ikke sist jeg var kunde heller.

    Brevet om at ice hadde utført kredittsjekk ble dog sendt til korrekt adresse!

    Bortsett fra dette så er jeg godt fornøyd med telefonen og fingeravtrykksleseren har blitt bedre etter siste oppdatering jeg fikk på telefonen.

    Ice har ikke eSIM du kan benytte deg av eller?

  3. Apache skrev (9 timer siden):

    Når media skrev test om One Plus 8 Pro så nevnte de ikke noe som helst om at den bare støttet 5G fra Telia sitt nett. 

    5G fra Telenor var ikke støttet. Noen som vet om Goggle Pixel 7 Pro støtter både Telenor og Telia 5G ?

    Har i dag privat abb. fra Chili Mobil (Telia nettet) og jobb abb fra Telenor. Tenkt å bruke begge på Pixel 7 pro hvis det blir et kjøp.

    Hvis jeg kjøpet tlf med bindings tid hos f.eks hos Telia, får jeg brukt sim nr. 2 på Telenor nettet? Eller er den operatørlåst et viss tid?

     

    One Plus 8 Pro var/er en grei tlf men finger avtrykk sensoren som et "Svenks blinklys", funker, funker ikke.

    Og telefonene har til en vane og ringe et tilfeldig tlf nr i adresse lista etter man er ferdig med en samtale og legger telefonen fra seg, noe som er meget irriterende. 

    Støtter ihvertfall 5G, WiFi-tale og 4G-tale på Telenor-nett gjennom Talkmore-abonnement. 😊

  4. Nerowulf skrev (6 timer siden):

    Blir det ekstra kostnader? Frakt, toll, moms?

    Hvordan er grepet på denne i forhold til uten case?

    Er det noe beskyttelse å forvente fra dekselet?

     

    Edit: Ser jeg er litt skeptisk til det dekselet da det blir veldig fort slitt.

    Nei, det var prisen jeg betalte totalt. 

    Mye bedre grep enn uten deksel (ikke at det skal så mye til), men fortsatt bittelitt glatt.

    Det er leppe foran ved skjermen slik at det er dekselet som tar imot ved et eventuelt fall og ikke skjermen. Ellers virker dekselet beskyttende. 

    Hva gjelder slitasje hadde jeg samme deksel på min Pixel 6 Pro i ett år med kun normal slitasje på læret. Læret er jo et naturlig materiale som også slites deretter.

  5. torbjornhb skrev (2 minutter siden):

    Er det lov å returnere en åpnet og forsøkt pålagt skjermbeskytter?

    Jeg fikk ihvertfall gjort det hos Elkjøp uten problemer - de skjønte selv hvor dårlig den var uten at det var opplyst (åpenbar ring rundt fingeravtrykkleseren, regnbueeffekt, langsgående striper og synlige "dotter" over hele skjermen for å sikre at touch registreres). Verdt å merke seg at dette ikke er unikt for skjermbeskytteren fra Elkjøp, men alle glassbeskyttere som har lim i en svart kant rundt skjermen og støtte for fingeravtrykkleseren. Det var ringen rundt fingeravtrykkleseren som var spesielt irriterende og synlig hele tiden.

    • Liker 1
  6. Bytte mellom apper går ujevnt, samme med å navigere rundt på skjermen, av og til så må æ bruke flere touch før den vil bytte side. ( Litt vanskelig forklart kanskje?) 

    Har du husket å velge 1440p oppløsning og 120 Hz?

    På nettleser, veldig ujevnt å scrolle nedover/oppover. Veldig tregt, eller plutselig skyter fart og må begynne på nytt.. Tar gjerne i mot tips hvis d e noen innstillinger på skjermfølsomhet eller Touch som kan ordne d :)

    Samme som forrige - har du husket å velge 1440p oppløsning og 120 Hz? Hvordan er nettverkstilkoblingen?

    Diverse apper, som æ har skrevet om før på tråden. Hvorfor må telefonen har tilgang til bildene mine for å kunne bruke f.k.s messenger appen fullt ut, snapchat også. 

    Det skyldes appene og ikke telefonen som sådan. På Android 13 kan man i større grad velge enkelt-tillatelser slik at en app kan få tillatelse til å benytte kamera, men ikke mikrofon for eksempel. Det er samme "problemet" på iPhone der dette er app-spesifikt. I ditt konkrete eksempel må Messenger og Snapchat ha tilgang til bildende dine for at du skal kunne sende tidligere bilder du har tatt.

    Ustabil Fingeravtrykk leser.

    Er noe dårligere enn de beste under-skjerm-leserne. Benytter du skjermbeskytter? Har du prøvd å aktivere økt følsomhet for fingeravtrykkleseren?

    får ik fjerne google søkefeltet nederst på skjermen uten å laste launcher. Men igjen tar gjerne i mot tips hvis d e mulig :)

    Det er launcheren som er sånn - tror ikke man får fjernet den (sett på startsideinnstillinger ved å holde inne på bakgrunnen på hjemskjermen?). Fordelen med Android er at du da kan laste ned en annen launcher som passer din smak. 😉

    Batteritid, men vil tippe dette blir bedre etterhvert.

    Har selv hatt veldig god batteritid. Kan skyldes innstillingene dine, appene eller andre forhold. Se gjerne over innstillingene, herunder hvilke apper som kjører i bakgrunnen og batteriinnstillingene. Dette er som regel noe som bedrer seg etter at telefonen har kjørt seg inn litt og når du ikke lenger er preget av "ny-telefon-syndromet" der man taster rundt og sjekker ut nye funksjoner.

    Kamera appen va grusom treg, men bedre nå etter en oppdatering.

    Fungerer sømløst hos meg. Prosesseringen i etterkant kan bruke noen sekunder for å behandle spesifikke moduser slik som portrettmodus. Bra oppdateringen har bedret dette - kan selvsagt være noen bugs som har lurt seg inn ved lanseringen.

    Edit: ps. E d trygt å åpne og la Developer mode være på hele tiden? 

    Det er ikke noe problem. 😊

    Si ifra hvis du lurer på noe annet så skal jeg prøve å svare etter beste evne! 😊

    • Liker 1
  7. Sharpings skrev (4 timer siden):

    Det er kun en gimmick. Noe Samsung fant opp for å skille seg litt ut utseendemesig. De går mer og mer vekk ifra det, mens noen andre nå begynner å bruke det. Det har ingen praktisk verdi, og er mer et irritasjonsmoment for mange.

    For de som ønsker å benytte skjermbeskytter gjør det utvalget langt dårligere blant annet.

    Selv må jeg si meg svært fornøyd med min Pixel 7 Pro for de som er på vippen mellom å kjøpe og ikke kjøpe.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...