Gå til innhold

CWH

Medlemmer
  • Innlegg

    886
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av CWH

  1. Jeg har full forståelse for at en sånn drastisk nedgang i lønn virker demotiverende!

    Du skrev litt som du tenkte her, så ikke alt jeg fikk helt med meg her. Uansett, kom det på Aetat og registrer deg fort som fy.

    Du virker som en stødig kar som ble demotivert av å bli tvunget over i en dårlig kontrakt. Dersom du skulle bli utsatt for noe sånt igjen, ta affære eller si opp fremfor "å la det skure" og forsove/skulke. Når det er sagt, ville de fleste reagert som deg, meg selv inkludert ;)

    Skulle gjerne sett en annen forklaring på "Hvorfor ikke stjele fra arbeidsgiver" enn "de har data og kameraer". Helst at "det er moralsk forkastelig, så det vurderte jeg ikke engang." Men her tror jeg det var formuleringen til kompisen din fremfor bakgrunnen du skrev i bloggen.

    Få registrert deg. Kontakt også flere vikarbyråer enn bare ett byrå. Alle skal kunne be om fri, så det skal du bare fortsette med :) Så lenge du aksepterer de ganger svaret blir nei. Vil også anbefale deg å ta et møte med Manpower for å høre hva hun mener med dårlig attest. At du ber om fri kan umulig være grunnlag. De er nok ikke dummere på Manpower enn at de skjønner at en drastisk lønnsreduksjon kan være demotiverende. :)

  2. er dette seriøst?

    Bra du spurte :)

    Jeg skal jo ikke nekte for at jeg selv begynte å røyke fordi jeg syntes det var kult. En av mine ikke så veldig kloke avgjørelser.

    Så 18 år etter og diverse hypnosekurs, røyk-til-du-spyr og til sist Zyban "klarte" jeg å slutte å røyke. Dvs jeg stumpet røyken men sprakk på avhengigheten og beynnte å snuse. Med snus har nikotinavhengigheten min nådd nye og fantastiske høyder. Fra 35-40 sigaretterhar jeg nå konstant snusposen under leppen, og sovner som regel med den der om kvelden.

     

    Med fare for å være kjedelig moraliserende; Gjør deg deg selv en tjeneste og dropp snusen nå. Du finner ikke mange over 20 år som synes det er kult/tøft å snuse eller røyken, men vil finne at vi alle ser på det som et #¤%& problem.

    ...og du kommer til å være over 20 mesteparten av livet ;)

×
×
  • Opprett ny...