Gå til innhold

asle12

Medlemmer
  • Innlegg

    502
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av asle12

  1. Det er en god plan ja, men det er kjipt at det må være nødvendig for at det skal være optimalt ...

    Er jo et herk. Umulig å få tilbake smsene, 5000 bilder må lastes inn på nytt og sånt.

     

    Edit: Noen andre som har problemer med at tastaturet du skal ta opp noen ganger er usynlig?! Kan trykke men får ikke opp tastene :/

     

    Edit2: Kjæresten min har visst også det, og hun har iOS 8.3. Men what er det ikke fikset da? Jeg hadde det ikke før.

    Men er det nødvendig både før og etter? Har alltid trodd at det kun var nødvendig etter.
  2. Dette skrives på en Macbook 12" som erstattet en Macbook Pro (årets modell).

     

    Jeg bruker den til programmering, bildebehandling og litt lett spilling, og selv om maskina ikke er helt like sprek som proen er det på ingen måte plagsomt. Den føles snappy og fin, og alt jeg gjør går fort nok til å ikke være irriterende på noen som helst måte.

     

    Alt i alt en av de beste maskinene jeg har hatt. Tastaturet og touchpaden er helt fantastiske, skjermen er god, den er helt stille og ikke for varm. 9/10 fra meg - selv om jeg gjerne skulle hatt én usb-c-port til.

     

    De som foreslår chromebook over her har ikke helt forstått hva dette er. En Macbook er ikke en netbook, det er en ekstra liten ultrabook. Min har 8gb ram, 512gb disk og en CPU som er rask nok til all normal bruk. Altså er det en fullverdig pc (som ikke er noe monster på ytelsesfronten). Chromebooks er flotte til sitt bruk, men noe helt annet.

    1.2ghz(5Y51) eller 1.3ghz(5Y71)? Har selv 512gb 1.3ghz og er kjempefornøyd med den, men den kan bli varm av og til.
  3.  

    Jeg hører skurring fra høyttaler på min iPhone 6. Hører skurringen ganske godt når jeg holder høyttaleren inntil øret. Hører det kun når det ikke spilles av lyd, og skjermen er på. Er det normalt? Mistet også 6% batteri i 4 timer i standby, og 10% med lett surfing i 40 minutter. Er ikke det litt mye?

    Hører også skurring fra min iPhone 5S, ikke 6 derimot.
    Å holde inne hjem knappen og standbyknappen i 10 sekunder til den skrur seg av og på fikset det.
  4. Tenker å kjøpe Iphone 6 fra NetOnNet, pga der var den billigst for øyeblikket. http://m.netonnet.no/art/mobil/apple/telefoner/iphone6/apple-iphone616gbsilver/209862.8284/

     

    Erfaring med å kjøpe derifra?

    Da kan jeg bare ta ut sim-kortet fra Iphone 5S, og ta den inn i den nye og bruke den?

    Den er billigere på cyberphoto.no. 5695 på alle 3 fargene i 16gb. På lager også.
  5. Fikk den i dag. Ble dessverre solgt før jeg fikk åpnet det. Tjente nesten 3000 på det, så kunne ikke si nei. Har bestilt ny nå med leveringsdato 11-24. juni! hjelpes... Dette er pining.

    Noen er desperate. Kan ikke si nei til 3000 når alt du trenger å gjøre for de er å vente 1 måned ekstra på et produkt som ikke er hastverk å få tak i egentlig.
    • Liker 1
  6. Behandler varer Klar til utsending: 3-4 ukerLevering: 11 Mai, 2015 - 19 Mai, 2015 av Standard levering

     

    Hadde jeg bodd i USA hadde den vært her nå. Bestilte med en gang de ble lagt ut og da sto det 3-4 uker. For US sto det 1-3 business days.. blah. Satser på at anslagene er konservative og at de sender litt før.

    Da er det ikke lenge tl då får macbooken din hvis oppgitt leveringsdato stemmer. Hadde vært kjekt å vite førsteinntrykket og når du får den levert. Har selv bestillt og fått levering 28 mai til 9 juni. Men lurer på om jeg får den nærmere 28 mai eller 9 juni.
  7. Personlig har jeg ikke sansen for QHD eller 4K oppløsning på skjermer mindre enn 22". Selv på 17" blir alt for smått for min del, i tillegg har man den tildels dårlige skalering som Windows gjør. Mulig dette ordner seg med Windows 10, men man får se.

    Er helt enig med deg der, og vurderer og returnere xpsen på angreretten.
  8.  

    Har 3 Maskiner med AX860 non-i, og har aldri hørt viften spinne på hybrid mode.

    Det er fordi du bruker mindre enn 344 watt ;)

     

    Den samme grensen er oppgitt å være 350 watt på hx850i, men er trolig høyere.

    For eksempel på hx1000i har corsair oppgitt fanless inntil 400 watt, mem tester viser at denne grensen egentlog er 500 watt.

    Oja, visste ikke det. Hadde en hx før der vifta spant opp og ned hele tiden, men det var sikker en eldre versjon. Mener eet var non-i, men er ikke sikker.
  9. Takk for svar.

     

    Si gjerne litt om:

    -Bruk av touchskjerm

    -QHD skjerm kontra 1080p

    -Tastaturet

    -Trackpadden

    Trackpadden er egentlig ganske grei, men oppleves litt hakkete av og til. Faren min sin 1 generasjon lenovo yoga er bedre på trackpaden. Det er et lite delay som merkes litt når du bruker 2 finger scroll og av og til med 1 finger også.

    Tastaturet er helt greit, og det er ikke noe flex med mindre du trykker hardt.

    QHD skjerm kontra 1080p merker jeg ikke stor forskjell på. QHD skalerer dårligere noen plasser, som for eksempel når jeg ser tv på pcen med lyse sin altibox chill så blir den play/pause fullscreen knappen ekstremt smått. 1080p skjerm med touch ville jeg heller hatt ettersom jeg liker å veksle mellom touch og tastatur/trackpad, og jeg ikke ser stor forskjell på QHD og 1080p og QHD har litt skalerigsproblemer av og til. Touchskjermen funker som den skal, ikke noe å utsette på den.

  10. sitter å vurdere å kjøpe XPS 13, men lurer på om jeg skal gå for i5 eller i7. Hva foreslår dere? Er 500kr forskjell mellom i5 og i7 versjonen.

     

    Foreslå gjerne andre ultrabooker. Touch og QHD skjerm er ikke et must.

    Jeg har i7 versjonen og viften spinner sjelden ved surfing og den spinner svakt på 1080p youtube video. Tror ikke varmen/støyen er forskjellig på i5 og i7 versjone, og i og med at prisforskjellen bare er 500 ville jeg valgt i7. Hvis du lurer på noe mer om den bare si fra, så skal jeg svare så godt jeg kan.
×
×
  • Opprett ny...