Jump to content

TheMoose76

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Du trenger Live Gold hvis du skal spille online mot/med andre. I RedDead Redemtion 2 eksempelet du viste til på PS, så er det det samme på Xbox. Hvis du skal spille singel player delen trenger du ikke Live Gold, skal du spille ReadDead online må du ha Gold. I feks MineCraft kan du spille 1 player lokalt på maskinen eller flere spillere i split screen lokalt på maskinen uten Live Gold. Men hvis du skal spille med andre online trenger du Llive Gold. Hvis dere er 2 kompiser som stoler på hveandre kan man dele et Live Gold abbonement. 😎 (uofisielt)
 2. Skal du spille online på Xbox, trenger du Xbox Live Gold (Alt GamePass Ultimate, som inneholder Live Gold.) Skal su spille enspiller spill, så trenger man ikk Live Gold. Sea of Thieves er Online only spill, der man spiller med andre hele tiden, så på dette spillet trenger man Live Gold for å spille på Xbox. Men Sea of Thieves er et Xbox Pay Anywhere spill, så hvis du har kjøpt det digitalt, så kan du spille det på PC og Xbox. På PC kan du spille det uten Live Gold. Veiledende pris på Live Gold er i dag 599Kr for 1 år.
 3. Du kan pr i dag koble deg til Xboxen via en Windows 10 PC og strømme spillene til den på et lokalt nettverk. Xcloud er ikke kommet til Norge pr d.d. Det fungerer så vidt jeg vet ikke andre veien, på noen god måte. Tror Xbox støtter MiraCast, så du kan i teorien strømme innholdet fra en annen enhet til en Xbox, men hvordan dette fungerer i praksis med lagg og lignenede vet jeg ikke.
 4. Micro-USB porten på kontrolleren can brukes til å koble kontrolleren til en Windows 10 PC, eller en Xbox One, slik at du får en kablet kontroller som kan brukes uten batteri. (mulig Android/iOS også fungerer) Noen mener kablet kontroller har mindre lagg i forhold til trådløs kontroller. Kjøper du Play and Charge batteriet fra Xbox, lades dette batteriet via Micro-USB porten. 3. part batterier vil ikke lade ved å bruke denne USB porten. (så vidt jeg vet)
 5. Hvafforno regler er det du snakker om? Om mulig det teiteste spørsmålet jeg har sett. Du er klar over at du signerer en COC når du lager en PSN eller Xbox Live konto? Dette er uvesentlig. Samhandlingen skjer i spillet, og det er utvikleren som implementerer reglene i spillet. Sony har heller ikke hatt problemer med å lage kryssplattform spilling mot PC og mobile enheter. Det var kun mot Xbox de la inn forbud. Ut over dette håndterer Sony og MS sine egne brukere. Det er et argument Sony og Microsoft har brukt for å ikke støtte dette tidligere. Hvis man for eksempel blir utsatt for hets via chat, har man mulighet til å rapportere inn dette, og nettverks eier (eks. Xbox Live) har sanksjonsmuligheter. Hva skjer hvis en fra det ene nettverket blir hetset av en på det andre nettverke. Her har man ikke de samme rapportering og sanksjonsmyndighetene. Om dette er et reelt problem, er en annen sak.
 6. Xbox Play Anywhere betyr at Xbox spill som støtter dette kan kjøpes en gang og spilles på både Xbox One og Windows. Xbox One støtter mus/tastatur, men det er opp til spillutvikleren om de vil tillate dette i spillet. Rocket Leauge har feks. en innstilling hvor man kan velge om man vil tillate kryssplatform spilling, eller bare spille mot personer på samme platform.
 7. Kjenner jeg blir provosert av dette!!! Noen har slukt Sony sin markedsføring rått. Sony liker å skryte av at de hadde kryssplatformspilling siden Final Fantasy 11. Hvilken platformer var det kryssplatform med? Blant annet Xbox360. Så det er tull at Xbox360 ikke støttet kryssplatform spilling. Xbox ga etterhvert opp å støtte kryssplatform spilling da det floppet. Microsoft som eier både Windows og Xbox, la ned kryssplatformspillingen selv mellom disse to platformene da man innså at det ikke ble brukt av kundene. Med Xbox One tok de opp igjen forsøket med å få til kryssplatform spilling til på tvers av Windows og Xbox. Så ble de forespurt av utviklere om de var mulig å åpne for spilling mellom andre platformer også, og fikk da beskjed om st det ikke var noen problem fra Xbox sin side. Den tekniske løsningen var såpas god at det ikke var noen problem å støtte spilling mot andre platformer også. Det er godt mulig det flopper denne gang også, og at det blir en kortvarig løsning. Det var spill utviklere, og ikke Xbox som har presset på for å støtte kryssplatform spilling utover Xbox/Windows. Verden er litt anderledes i dag, en for 10+ år siden.
 8. Microsoft har sagt at Xbox One tilbehør kan brukes på Scarlett.
 9. Kanskje fordi produsenten kaller det for "ARCTIS 9X Wireless Gaming Headset for Xbox"? Kanskje fordi det står en stor Xbox logo på esken? Kanskje fordi det står "Designed for Xbox" på esken? Kanskje fordi den støtter Xbox wireless standarden? Ikke vet jeg....
 10. 1. gå inn i kalenderen 2. gå inn i "settings". (trykk på de 3 små prikkene nede i høyre hjørne for å få opp hele menyen, der "settings" ligger) 3. velg de kalenderene du vill at telefonen skal vise. Her kan du også skifte farge på de forskjellige kalenderene.
×
×
 • Create New...