Gå til innhold

Credibility

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Credibility

  1. Jeg har fått tilbud om studieplass ved teknologisk institutt i Kongsberg v. Høgskolen i Buskerud, men jeg er usikker på om jeg skal takke ja, da jeg ikke har hørt noe om skolen.

     

    Til og med på google fant jeg tilnærmet ingen relevante tråder på det norske internett om HiBu, uavhengig av studieretning.

     

    Finnes det noen her som kan si noe om høgskolen, og da helst Kongsberg?

     

    Er forøvrig forkurs for ingeniørutdanning jeg vil vurdere å gå der.

     

    Anyone? :)

  2. Prøv å skrive innleggene dine litt kortere, så folk både leser og svarer.

     

    Det kan hende du overtenker dette, eller det kan skje at jenta er lei av deg. Det er vanskelig for oss å vite. Du burde uansett ikke fyre opp under det om sistnevne scenario er det riktige, da dette vil bidra til at hun kan gå ytterligere lei av deg.

     

    Communication is key! Gjør noe romantisk for jenta di, eller ha en koselig kveld sammen. Så kan du ta opp dette på en hyggelig måte. Det er store sjanser for at hun ikke en gang tenker over det.

     

    Hvor gammel er dere? Hvordan er sexlivet?

  3. Nyforelsket kalles det der! Det virker som om hun fikk denne følelsen veldig tidlig, mens du fikk den litt senere. Dette er noe som går over, og den har nok gått over tidligere for henne enn den har for deg.

     

    Samtidig skrev du at det var motsatt i starten, noe som fort betyr at det du føler nå, er noe hu følte tidligere. Men det trenger ikke å bety noe som helst. Nå starter en fase i forholdet som først virker kjedeligere, men i lengden er ufattelig mye bedre. :)

    • Liker 2
  4. Oppdaterer denne litt.

     

    Vurderer å prøve bulldog-produktene nevnt tidligere i tråden. Hvor lang leveringstid er det ca. @feelunique.com? er på flyttefot for tiden, så må ha nogenlunde kontroll.

     

    Ellers har jeg en tørr hudtype eller litt mer blandingshud. Får lett litt kontakteksem. Tørr på siden, fetere i pannen. (sånn at det kan glinse, på nesen også!) Jeg ønsker matt hud!

     

    Funker disse produktene da, og går jeg for Original Moisturizer, eller den som er sensitive?

  5. Dette er jo hinsides all fornuft. Du vet hva du får høre her inne, men jeg sier det likevel. Kom deg til helvete bort!

     

    Dama er åpenbart ikke helt rett, og familien din er overhodet ingen å få dårlig samvittighet over om de både bruker deg til å fremme egne interesser, og forsøker å presse deg inn i ulykkelige dager til døden skiller ad.

     

    Snakk med foreldrene dine om dette, og de bør skjønne det. Om de ikke gjør det, er de ikke verdt å ofre livet for, da det er nøyaktig det du gjør nå.

    • Liker 2
  6. Som emnetittelen sier, det er dette jeg er på utkikk etter.

    Har nå en corsair 500W PSU (modulær) der kabelen fra PSU til hovedkort er for kort, noe som gjør at jeg ikke får tatt den bak hovedkortet, og jeg får ikke brukt annet enn stock CPU-kjøler.

     

    Noen som vet om en 600W+ modulær CPU som har god lengde på denne kabelen? Skal brukes på Fractal Design r3 kabinett.

     

    Takker for svar. :)

     

    (Eventuelt hvor jeg får kjøpt en lengre kabel, eller en skjøteledning)

  7. Budsjett?

     

    GPU: Oppgrader til 7950/7970 eller GTX 670

    CPU cooler: Corsair H100/H100i så kan du feste radiatoren i toppen av kabinettet. Vurder å kjøpe egne vifter til å kjøre push/pull. Du kan OC en god del med denne setupen.

    PSU: 650/750W ville jeg kjøpt. Du kan overleve på en god 500W men jeg ville ikke tatt sjansen. Kjøp en modulær PSU med det samme så får du bra cablemanagement.

     

    Mindre prioritet:

    RAM: 8GB holder til spill hvis du ikke kjører veldig mange programmer i bakgrunnen. Du kan alltids kjøpe et kit til av samme RAM hvis du finner billig.

    HDD: WD black for lagring av spill du ikke får plass til på SSD.

    HK: Du får vurdere om du trenger nytt hk.

     

    Stor forskjell på 6950 som jeg har, og nye 7950? Har forøvrig vurdert vannkjølingssettene der, men fant ut at de ikke passer i Fractal Design R3 kabinettet jeg har, og vet ikke om jeg gidder å oppgradere til fireren for vannkjøling alene, selv om det hadde vært veldig morsomt.

     

    Noen tips til en bra (ikke vann) psu-kjøler?

     

    Den PSUen er ikke god! Få den UT!

     

    Nå ble jeg veldig nysgjerrig her.. :p

  8. Hei og hopp! :)

     

    Nå er det den tiden av året hvor spillene lagger og pc'n må få en aldri så liten make-over. Jeg er dessverre ikke like oppdatert som jeg var før, så kunne trengt hjelp med hva jeg burde bytte ut av deler!

     

    PC'n ser nå sånn ut:

     

    PSU: OCZ MODXSTREAM PRO 500 WATT PSU. En grei dog billig PSU, men er usikker på om 500W holder om jeg skal overklokke?

     

    Hoverkort: GIGABYTE GA-Z68AP-D3 DDR3 S-1155 ATX.

    Et greit hovedkort spesifikasjonsmessig sett, men jeg har hatt mye problemer med det.

     

    RAM: KINGSTON DDR3 HYPERX 8GB 1600MHZ CL9.

     

    CPU: INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155.

    Kjøpt ny i fjor, og tviler på at denne trenger å byttes ut.

     

    GPU: ASUS RADEON HD6950 1GB DCII GDDR5 PCI-E DVI/DP.

    Grafikkortet i seg selv er bra, men det har 4(!) displayport innganger, som ikke alltid er like gøy..

     

    Ellers er det en gammel WD terrabyte harddisk som står i, SSD er bestilt. Bruker og stock-kjøler til CPU'en, da den andre tok kvelden en tid tilbake. Alt er pakket inn i et Fractal Design R3 kabinett.

     

    Noen tips? :)

  9. Hvor er den?

     

    Jeg husker da jeg var liten og fattig. Jeg hadde ikke råd til de dyre mobiltelefonene, men det var alltid en jeg siklet etter. En jeg leste side opp og side ned om, og ble den stolte eier av i drømmene mine lenge før jentene dukket opp der.

     

    Jeg husker fremdeles den gang da naboen kjøpte Nokia N95, og jeg som aldri hadde hatt mye til overs for han som person, fant meg plutselig hjemme hos han for å prøve, både én og fjorten ganger.

     

    Men nå i 2012 må jeg innse at den perfekte telefon ikke finnes for meg. Jeg har fremdeles en galaxy s2 jeg kjøpte for halvannet år siden, og ser ingen grunn til å bytte den ut enda.

     

    Der jeg tidligere ville solgt både sjel og nyrer for toppmodellene, sitter jeg nå med blikket festet på skjermen og oppmerksomheten fem år tilbake i tid hver gang en ny telefon blir lansert.

     

     

    Hvor blir det av gamebreakeren? Den som vekker tolvåringen i oss, og får oss til å telle dager til vi kan løpe til nærmeste butikk og kaste bort våre hardt opptjente penger? ..

  10. Kjøpte en pakke kyllingfilet for ca. en uke siden. Åpnet den samme dag, og har halve pakka igjen nå. Har ligget i kjøleskapet hele tiden, men bare i åpnet boks uten videre innpakning.

     

    Er de spiselige nå? Lukter litt.. uvant, men ikke jævlig. Samme lukta også etter steking.

     

    Kraftig tett i nesa, så dømmekraften er kanskje ikke der den burde være! :p

  11. Barn kan produsere barn fra de er yngre enn 13.. At en 13 og 15 åring har sex som medfører at jenta blir gravid, viser jo aldeles ikke at de har blitt voksne, snarere tvert i mot.

     

    Og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor du skal ha det å være voksen synonymt med å ha pult?

     

    Det er primært for å provosere, men også mitt forsvar når eg ser på 13-15 år gamle jenter som interessante, sjølv om aldersskilnader for dei blir moralsk vel stor.

     

    First thing first; All objektivitet og seriøsitet forsvinner når du sier at du ønsker å forsvare dine seksuelle legning. Jeg skal ikke legge meg opp i alderen på jenter du liker (utover at det er minimum 3 år bak murene om du gjør noe med de..) men dette er litt på jordet. Jenter i den alderen er i puberteten, og er ikke fullt utvokst. Ikke fysisk, ikke mentalt. Noen kan sikkert være det, men det vil være sjeldent. Og du tenner vel på disse nettopp fordi de ikke er voksen (selv om de er det i din forstand.)

  12. No legg je merke tel at du sett stort fokus på sex. Det e mange fler faktorer enn sex som spille inn i spørsmålet om en e vaksin ell itte. Sjøl om all ungdom sier til seg sjøl at "No e je vaksin!" Etter at døm pulte første gong, har det lite rot i realiteta. Handlingan du gjør, og hvordan du ter deg i samfunnet, e det som avgjør om du e vaksin ell itte.

     

    Du e myndig når du e 18, fordi å individuelt avgjøre om kvar enkelt person e "vaksin" ell itte, ville vært umogleg. Nåen e vaksin i ordets rette forstand lenge før de e myndig, andre e som barn å rekne til de e godt opp i tjueåra.

  13. Du kan jo starte å lage voksdukker av alle guttevennene dine, og kle de opp i kjoler. Når du er ferdig inviterer du alle over på besøk. På forhånd har du satt dukkene rundt et stort bord. Du har dekket på med tallerkener både til dukkene og besøket, og du har tradisjonell felemusikk kjørende på musikkanlegget.

     

    Deretter er det bare å låse døren bak dem når de entrer huset, se panikken spre seg, og nyte resultatet.

    • Liker 2
  14. Jeg er 100% enig med deg, RWS. Takk for et bra innlegg. Og i likhet med misjonærene finner jeg det ufattelig trist at ikke flere oppfatter dette som like soleklart.

     

    Og til TS. Det er kanskje lett for deg å ønske at du har en større betydning, en mulighet til å gjøre opp for de dumme tingene du har gjort, eller en mulighet til et bedre liv. I den virkelige verden har du ett liv. Og du bør leve det livet du har, i stedet for å forberede deg på drømmer og fantasier som aldri vil gå i oppfyllelse.

  15. Du burde ikke heller skrevet noe i oppgaven din, istedenfor å lete etter en videosnutt du kan sitere meg med? Eller sove for den slags skyld. Jeg regner med du har skole i morgen.

     

    Vi er nok begge litt eldre og søvnløse enn TS. :) Og beklager videoen, men fant det litt morsomt at du postet så åpenbart etter at fristen på oppgaven hadde gått ut. Men det er en veldig morsom filmsnutt.

  16. Den er vel neppe uskadet om du kjørte på den :) Men er uansett lite du får gjort med det, spesielt ettersom den stakk.

     

    Kjør litt mer forsiktig, ta dette som en vekker, og takk høyere makter for at det ikke var to barn du møtte på veien i stedet.

    Er vel ikkje så lett å sjå to katter på ein vei om natten, iallefall ikkje hvis dei hadde lagt heilt stille.

     

    Og? Er ikke så lett å se barn uten refleks heller.

    • Liker 1
  17. Hvorfor skulle man ikke kunne endre tiltalen? Det høres jo helt på trynet ut. Er som om en ble tiltalt for å drepe 50 personer, men bare sendte de i rullestol, og da måtte blitt frikjent. Nei jeg håper rettssystemet endrer tiltale, eller tar ut ny, hvis han blir frikjent i selve overgrepet.

     

    På den andre siden, kan godt hende det er avisa som bare vil ha overskrifter, og det med tiltalen ikke er noe praktisk problem.

     

    Han kan vel anmeldes på nytt i verste fall da, for straffelovene det er bevist brudd på så langt. Uansett synes jeg det er veldig suspekt at det er flere vitner der inne for å undergrave troverdigheten til en 13-15 åring..

    Ingen 13-åringer jeg vet om (eller meg selv når jeg var mindre av den grunn) har full troverdighet. MEN det skal det absolutt heller ikke være krav om at de har, for de er tross alt bare 13 år gammel!

     

    Hele bevisførelsen og påstandene til tiltalte lukter svidd lang vei, og det sier virkelig litt når det er snakk om en "retorikkens mester" med politiker/kjendisvenner, mot vitnemålet til ei 16 år gammel jente og hennes ustabile? mor og familiemedlemmer.

     

    Det er allerede bevist at Øygård er en kalkulerende, manipulerende **** av de sjeldne. Og han skal liksom ha blitt "lurt" av ei trettenåring? Det er synd jeg ikke er kristen, for han her burde virkelig brenne.

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...