Gå til innhold

Morkiewow

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morkiewow

  1. Jeg har begynt å samle på el avfall i form av kabler. Er selv elektriker så har tilgang på litt kabler, men skulle gjerne hatt mer.

     

    Har noen noe ideer om hvor jeg kan få tak i mer kabler? Andre elektro bedrifter selges som regel så det er håpløst. Og gjenvinning stasjoner forbyr som regel henting av noe som helst.

     

    Hvis noen vet om noe, så skrik ut:) Eller om dere har noe el avfall dere skal kvitte dere med. Bor i Akershus, Eidsvoll området.

  2. Hei

     

    Betalte 500kr for å se kampen på tv,men nettet ble så tregt i går at jeg ikke fikk sett noen ting ;( 

     

    Vet noen hvor jeg kan laste ned kampen? Helst gratis siden jeg har betalt allerede ganske mye. Skulle helst ha lastet den ned så jeg kan se den på TV via minne pinne :) 

  3. Hei

     

    På min Golf 4 2000 modell så er det sota baklykter(kjøpte den med de lyktene) og ryggelyset er veldig dårlig da. Kan man montere ekstra lys i bakruta og koble seg inn på ledningen til orginale ryggelyset ved hjelp av en strømtyv? Eller wago da, samme hvordan kobling egentlig. Men ville bare høre med tanke på om ledningene ikke tåler belastningen eller noe sånt. 

  4. Kjøpt ny bil nå som er en Golf 4 2000 modell. 

     

    Jeg har kjøpt sportfilter jeg tenkte å montere på i steden for orginale luftfiltere som sitter der.

    Men så nå at man må ha en slags overgang for at det skal passe. Kan noen hjelpe meg med link til sånn som passer? Jeg vet ikke dimameter som jeg må ha,men kanskje noe her inne vet det? 

     

    12348514_612712595536193_476274821_n_zps

    Luftfiltere som skal på bilen.

     

    12367071_612712652202854_1941874378_n_zpTrenger overgang der pilen er og til den gulestreken. Ved den gule streken skal powerfilteret sitte.

     

    12351066_612712635536189_1756813880_n_zp

  5. Hei alle sammen! Fikk en joystick av en kompis nå som er Logitech Attack 3. Jeg har prøvd absolutt alt til å få den til å funke i Battlefield 3. Jeg har lest alle guides og sett alle filmer av det og hvordan man skal gjøre det. Enda så funker det f*** IKKE ;(

     

    Sticken funker i programmet som Logitech har,men IKKE i BF3 uansett, får ikke keybinda noenting med sticka.

     

    Har noen noe tips fort før jeg blir så sur at jeg kaster den ????

     

    Takk <3

  6. Varmt i forhold til hva? Hvilke temperaturer får du. Legg ut et screenshot av tempraturene. Det at flere vifter er koblet til trenger ikke nødvendigivs bety mer støy. En god luftsirkulasjon kan være alfa omega.

     

    temp.png

     

     

    47 grader fordi viften er på 25% bare pga støy :p

  7. Virker som om at varmen inni selve maskinen er for høy. Da justerer skjermkortvifta seg opp pga dette. Du kan prøve dette programmet og se hva tempen er inni maskinen, cpu og skjermkort. Løsningen kan være å kjøpe ny/ekstra kabinettvifte. Har du støvsugd alle viftene i maskinen? Selv har jeg erfart at en kan fint senke "overall-temp" med 3-4 grader bare ved å få vekk støv. Visst ikke kan en Noctuavifte være løsningen. For å komme med anbefalinger her må vi vite dimmensjonene. Eks 140, 120, 90 mm osv.

     

     

    Det er ikke for varmt i datan fordi jeg har vifta på 25% nå for å ikke hate selve datan pga vifta:P Setter jeg opp vifta til 70-80% så bråker det så jævlig. Så er nok noe med vifte:/ Kan se om jeg får fiksa dimmensjoner i morgen. Det er en liten vifte som sitter inni mellom rillene på kortet, og ikke med noe feste rundt seg. Bare 3 små skruer som i en trekant:)

  8. Hey:) Jeg kjøpte Acer Predator g3610 på Spaceworld for noen måneder siden.

     

    I begynnelsen var grafikkort viften (Power Logic DC Brushelss Fan, Model PLD06010B12HH 2 Ball Bearing 12V 0,40 A) veldig stille og behagelig, men etter jeg renset datan for støv inkl viften som ble demontert fra kortet så har det begynt å bråke veldig. Jeg har renset alt for hår,støv etc og hatt på "olje" og. Men den bråker uansett. Jeg kjører nå på 28% som gjør lyden gaaanske høy, og alt over 50% er så sinnsykt høyt at jeg orker ikke 5 sekund engang.

     

    Vet noen hva jeg burde gjøre? Tar gjerne imot link til ny vifte på nettbutikk eller lignende.

     

    Håper på raskt svar, så jeg slipper mer av denna j**** lyden:)

×
×
  • Opprett ny...