Gå til innhold

Internation

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Internation

  1. Hei!

     

    Har hatt 2 særdeles kjipe uhell den siste måneden, og knust min Sony Xperia Z, og Sony Xperia Z Ultra.

     

    Hadde det berre vert glaset som knuste, så hadde jeg gitt blanke f*en, men her tok touchen kveld også, på begge mobilene.

     

    Noen som har noen tips? En plass eg kan bytte skjerm billig, eller evt noen bedrifter elns som kjøper knuste mobiler. ( Selger begge to lett for 1500kr tilsammen) Berre kjipt og ha 2 fine mobiler liggende, som funker helt fint, utenom skjerm+touch.

     

     

    Setter pris på alt av svar!

  2. Hei, igår funket det plutselig ikkje og slå av skjermen på mobilen min, eg brydde meg ikkje mer om det og berre ventet til mobilen ble tappet ut for batteri og håpte at problemet ble fjernet, mobilen ble tappet ut, jeg slo på mobilen og vips så sto det ''Sikermodus'' og alle appene mine var borte, Spotify, Instagram, Snapchat etc. Har søkt litt rundt og ikkje funnet noen løsning, og nå kan eg verken slå av skjermen eller bruke appene ( Mobilen er altså fortsatt i ''Sikkermodus''. Og nei, er ingenting gale med knappen siden det funker og slå på skjermen men ikkje av.

     

    Har sett mange har spørt om det på forskjellige forum, men ikkje her.. Så vi prøver lykken her, og håper noen kommer med ett svar som funker, om ikkje blir mobilen sendt inn ( Noe jeg ikkje vil gjøre ).

  3. Hei, kjøpte en Asus K55V for ikke lenge siden, fikk lasta ned Skype å Spotify.. Å spillt litt, å sitte på facebook, 1 uke senere begynner det å komme opp på skype ''Skype har sluttet å virike!'' Lukka eg skype, trykkte inn på Google Chrome, så kom det ''Google Chrome har slutte å virke!''

     

    Også trykker eg på spotify, men der skjer det INGENTING.

     

    Så det er bare Google Chrome å Skype som ''slutter å virke''

     

    Det kommer også opp når eg sler på dataen ''ATK0100, driver need to be installed'' Men finner ingenting om ATK0100 driver?

     

    Ikke på dataen å ikkje på nettet, er det noen som vet svaret, ver så snill å skriv her hva problemet er, eller en link til ''driveren''

     

    Har også formatert dataen, å av installert å installert SKYPE.

  4. Hei!

     

    Anbefaler VELDIG mye fra spectra, da di har ekstremt gode batterier.

     

    Ifjord kjøpte eg alt av 25. skudds batterier, å må si det at Spectra vant, Roulette,Magma, Buster++

     

    Her er bildet noe av det : https://www.diskusjon.no/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=498171

     

    Hadde også El Ninjo, Battle Of Colour Extreme, Crackling king og Bandit (Ja eg fyrte av bandit)

     

    Kjøperikkje så mye pga eg er bare 16 år..

×
×
  • Opprett ny...