Jump to content

Gaute65

Medlemmer
 • Content Count

  924
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

119 :)

About Gaute65

 • Birthday 09/07/1965
 1. I dag skal det avgjøres om vem som skal styre Storbritannia videre. Klokken 23 I kveld stenger valglokalene og da får vi valgdagsmålingen.
 2. Det er zen 2 som kommer nå. Du tenker på zen + som kom i fjor.
 3. Tror ikke å bytte prosessor har den store forskjellen. Det er viktig å ha minst 16 GB ram. Du kan også spørre om hjelp i denne tråden: https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/post-your-computer-specs-here-and-we-will-tell-you-if-it-meets-the-required-specs.835357/page-85
 4. Eller så er det Klopp som har hatt ett forhold til Sakho............ Jeg mener hvis en skal være konspiratoriske, hvorfor ikke ta den helt ut :-)
 5. Spørs hva som er mest overraskende for Klopp; Å oppdage at han har en datter eller at den dattera har ett forhold til Sakho....
 6. Det skrives ingenting om det, men du vet allikevel om det? Fordi du selv forsker på arktis da eller? AtW Det kalde været i Arktis hindrer tydeligvis ikke smelting av havisen. Havisen smelter ikke. Den brytes opp av bølger og vind. Isutbredelsen er et resultat av vær og vindretninger i følge NASA. Is smelter ikke i minus 20 grader. Selv ikke om det blir 2 grader varmere og minus 18 grader 1. Svaret mitt var en kommentar til at det var unormalt kaldt i arktis nå. Det er det ikek, noe som utbredelsen av is viser. 2. Problemet er at det er blitt varmere på vinteren i arktis, noe som medfører mindre havis.
 7. Det skrives ingenting om det, men du vet allikevel om det? Fordi du selv forsker på arktis da eller? AtW Det kalde været i Arktis hindrer tydeligvis ikke smelting av havisen.
 8. Det var da voldsomt til synsing.Politiet forholder seg til instruksen sin, ikke dine 3%. Nå vet jeg ikke hva instruksen sier, men det er ett faktum at laseren trekker fra 3% ved hastigheter over 100 km/t. Under 100 km/t trekker den fra 3 km/t. Da er vi enige om at ikke politiet trekker fra noe som helst ved lasermåling da? Ved andre målemetoder er det andre måter å trekke fra på, men 3% kan jeg ikke huske å ha lest Ja upresist å si at politiet trekker fra, når det skjer automatisk. Du kan lese her om hvordan laseren virker.
 9. Det var da voldsomt til synsing. Politiet forholder seg til instruksen sin, ikke dine 3%. Nå vet jeg ikke hva instruksen sier, men det er ett faktum at laseren trekker fra 3% ved hastigheter over 100 km/t. Under 100 km/t trekker den fra 3 km/t.
 10. Dette er litt både og. Sjølv om antall prikkar også seier noke om korleis ein oppfører seg i trafikken, så seier det også noke om kor ofte ein har kjøyrt forbi trafikkontrollar. Dei aller aller fleste vil innimellom kome opp i situasjonar der dei kunne fått både to og tre prikkar, forskjellen ligger vanligvis at ein ikkje blir tatt for det. Her vil lokalt tilstedeværelse av politi ha stor betydning, for dei som kjøyrer kvar dag og kanskje passerer ein fartskontroll maks ein gong i året, så vil ikkje det at ein "berre" har tre prikkar tilseie at personen er ein trygg sjåfør, kun at at sjåføren har unngått kontroll. Det stemmer, det er jo derfor en farstbot gjerne kan være uflaks, men om man jevnlig får prikker har man enten særdeles med uflaks, eller kjører relativt konsistent for fort. Det må jo ikke bety at man er utrygg, men det er ihvertfall svært sannsynlig at man ofte kjører for fort. AtW Når en blir tatt for å kjøre i 100 i 80 sone, så viser speedometret mest sannsynlig rundt 110( Feilvisning på speedometret pluss at politiet trekker fra 3% på hastighet over 100.) Da velger en å kjøre fort og tar sjansen på å bli tatt. Da kan en ikke kalle det uhell eller uflaks. Uflaks er å bli tatt i å kjøre fem-seks kilometer over grensa i åtti sone.
 11. Såvidt jeg vet har han aldri uttalt det. Det han har sagt at storbyer bør være forberedt på terror, noe som høres fornuftig ut. http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/sadiq-khan-london-mayor-terrorism-attacks-part-and-parcel-major-cities-new-york-bombing-a7322846.html
 12. Uten å ha sett videoen: Kjører de minnet over 3200mhz? Nei, det er nok mer ment for ett publikum som ikke er så vant med å klokke. For meg, som ikke har overklokket på mange år, var det mye nytt. For andre er det sikkert barnelærdom.
 13. Tips fra Amd hvordan en overklokker minnet
 14. Helt enig med deg, sitter litt på gjerdet selv og lurer på hva jeg skal kjøpe som erstatning for 3570k siden jeg driver mer med multitasking i dag enn før. Det som kan "redde" AMD mtp spill er HVIS spillutviklere legger til rette for bruk av flere kjerner sammen med DX12 fremover. Per dags dato er 7700k et bedre valg til spill uansett hvordan man vrir på det. Det kommer helt an på hvilke spill en spiller. Jeg spiller stort sett spill fra Paradox, de støtter opptil 16 kjerner. Der tror jeg at å ha mest mulig kjerner er bedre en å ha færre men kjappere kjerner. Dessuten spiller jeg med en Nvidia 960. så det vil være en flaskehals uansett. Men er du avhengig av høyest mulig fps, er nok Ryzen ikke det beste valget på nåværende tidspunkt.
×
×
 • Create New...