Gå til innhold

Gaute65

Medlemmer
  • Innlegg

    936
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Gaute65

  • Bursdag 07. sep. 1965

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gaute65 sine prestasjoner

134

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har dette endret seg nå? For jeg har postet ordet fridiskusjon flere ganger i dag uten å få innlegget fjernet. Hvordan vet du at det var organisert spamming? Kan det ikke være slik at folk på fridiskusjon på egen hånd ønsket å verve mest mulig medlemmer til alternativet til VGD? Hvorfor ikke gi dem en egen tråd der de kan fortelle om fridiskusjon? Da ville dere unngått all spamming i alle tråder. Ville ikke et vært den beste løsningen? Ville ikke det vært den løsningen dere ville valgt i alle andre tilfeller? Jeg tro at siden VGD og diskusjon var eid av samme selskap gjorde at dere ikke ønske tå gi de som laget fridiskusjon en mulighet til å verve folk via diskusjon.no. Det er forståelig, men kall det ikke spamming. Det var ett bevisst valg fra dere moderatorer for å hindre at fridiskusjon ble diskutert hos diskusjon.no. Hadde dere ønsket å inngå spamming ville dere som sagt åpnet en ny tråd er en kunne diskutere fridiskusjon.
  2. Så nå kan en skrive fridiskusjon uten at en får innlegget slettet? Det er ihvertfall vært slik siden juli 2021 at slike innlegg har blitt slettet på diskusjon.no Dette fordi de samme moderatorene har vært her og på VGD. Du var vel moderator på VGD eller tar jeg feil?
  3. Ett forum som har slettet tråder om Fridiskusjon.no fordi de konkurrenter er per definisjon ikke det beste forumet i Norge. Det minste en kan forvente seg av det beste forumet i Norge er åpen debatt der en ikke blir sensurert fordi en nevner ett annet forum. Jeg liker diskusjon.no, men når de samme moderatorene opererte på VGD og Diskusjon.no og fjernet alle poster der en nevnte fridiskusjon er det for meg ett dårlig tegn. Slik moderering hører ikke hjemme i dagens samfunn. Nå er Diskusjon bedre enn VGD, der kunne en ikke engang skrive fridiskusjon, det kan en her. Men slike poster har blitt fjernt pga reklamering. Det er vel over nå når diskusjon er eid av Egmont?
  4. https://fridiskusjon.no er en fin plass å diskutere på, eid av medlemmer, åpen debatt med modering og ikke en del av VG eller Egmont. En uavhengig debattforum der alle kan bli medlemmer. Hvis en vil diskutere data og lignende er Diskusjon.no det beste forumet.
  5. Det som gjør meg glad i dag er at VGD er nedlagt. De prøvde å lage ett debattforum der det ikke gikk an å debattere og har helt fortjent måtte legge ned. En får håpe at de som stod bak denne omleggingen er uten jobb. De har gjort en dårlig jobb og fortjener sparken. Heldigvis kan en ha fri diskusjon på andre fora så som diskusjon.no, kvinneguiden.no og den som ikke er lov å linke til. Dette er en gledens dag!
  6. Var denne tweeten i går om at T-34 ble brukt i en veisperring Vil ikke tro de bruker den ved fronten
  7. Fin oversikt over nattens HIMARS angrep fra DailyKos https://www.dailykos.com/stories/2022/7/10/2096994/-Ukraine-Update-HIMARS-rules-the-night-aka-it-s-HIMARS-o-clock Blant annet denne oversikten
  8. Enig i det du skriver, det er fornuftig. Men jeg vil tro at når de har utdannet 100+ eksperter på HIMARS så betyr det at det ikke er kun for å dekke opp for allerede utplasserte systemer , men at det kommer flere. Det er mitt håp 🙂
  9. Her er en oversikt over kraftige våpen levert til Ukraina
  10. De har allerede 8? HIMARS systemer, da med allerede trente styrker. Disse kommer i tillegg. så totalt minst 124 trente soldater, antagelig flere Vil tro ved drepte/ skadet soldater som bruker HIMARS vil HIMARS også bli ødelagt. så ingen poeng i erstatte dem Men kjøper det med hvile, 12 timer på og tolv timer av tilsvarer 20 HIMARS. 8 timer på og 16 av tilsvaret 15 HIMARS Så jeg vil tro at opptrening av 100+ soldater på HIMARS betyr flere systemer levert til Ukraina, det ihvertfall lov å håpe på det 🙂
  11. HIMARS krever ett mannskap på 3 stk, så de har utdannet folk til å bemanne 33 stk HIMARS. Vil tro at det betyr det kommer flere HIMARS fra USA og andre vestlige land, moe som er gode nyheter.
×
×
  • Opprett ny...