Gå til innhold

gudaman

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gudaman

  1. Halvårsvurderingen (terminkarakter/semesterkarakter) er en del av den løpende vurderingen av din måloppnåelse i faget, jfr. opplæringslovforskriften §§ 3-11 og 3-13. "IV" innebærer bare at læreren ikke har grunnlag for å vurdere din måloppnåelse, og er ikke en verre situasjon enn å få karakteren 1 med tanke på mulighetene i annen termin eller standpunkt.

     

    Så én kan i teorien være borte fra skolen i hele førstetermin og forsatt få standpunktkarakterer ut ifra hvordan en presterer 2. termin?

  2. Som de fleste vet så teller bare karakteren man får i 2. termin på vgs, dvs hvis man får 1er i et fag i 1. termin, kan man like godt få 6er på vitnemålet. Men det jeg lurer på er hvordan det er hvis man får ikke vurdert (IV) i 1. termin.

    Hvis man får ikke vurdert i et fag i 2. termin må man ta hele "kurset" om igjen som en privatist, i motsetning til hvis man får stryk (1), da trenger man bare å ta en prøve som privatist for å sette standpunktkarakter. Gjelder det samme hvis man får ikke vurdert i 1. termin?

     

    Snakker her om studiespesialiserende linje forresten, om det skulle ha noen betydning.

  3. Hei, jeg og en venn av meg har tenkt å begynne på treningstudio så jeg kunne trengt hjelp angående treningsprogram. Et program som omfatter alle muskelgruppene selvfølgelig (rygg, mage, bryst, armer, ben, noe annet?). Jeg er klar over at det finnes en nybegynner-tråd men jeg kunne gjerne tenke meg å få noen personlige anbefalinger fra dere som har holdt på med dette en stund.

    Jeg har ikke trent på treningstudio tidligere men jeg har trent litt forskjellige øvelser med manualer hjemme de siste ukene, så jeg har bittelitt erfaring. Jeg tenker å trene 3-4 ganger i uka. Vi er 16 år forresten (hvis det skulle ha noen betydning)

     

    En annen ting jeg lurer på er hvor mange rep og sets man bør ta for å få best effekt og hvor tungt man bør løfte (% av maks). Har dere noen andre tips ang. trening så setter jeg også veldig pris på det! :)

×
×
  • Opprett ny...