Gå til innhold

fredvold

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fredvold

  1. Denne skal gå med det kabinettet og lange GPU'er

    http://www.prisjakt.no/product.php?e=3165354

     

    Det er max 160mm, og siden man gjerne vil ha modulær PSU må denne være mindre enn 160mm (siden kablene stikker ut bak).

    150mm + modulær burde går fint.

    Takk for svar :)

    Med denne strømforsyningen skal resten av delene jeg har satt sammen gå?

    Jeg tenker kansje å bytte ut ssd disk men det er vell det minste probleme, og jeg har tenkt og ha den vannkjølinga som jeg hadde i oppsette :)

  2. Å bytte ut SSD er ikke noe problem. Betaler lett 200 kr mer for å få en bedre disk :)

    Og du sier at vannkjølinga jeg har valgt er bortkasta? Den vil ikkje gjør so stor forskjell? Å jeg børr heller kjøpe en cpu kjølevifte?

    Ang strømforsyningen jeg har valgt er det å forstå at den mangler litt kvalitet, er ikke noe problem å bytte den ut til en evt evga g2 750 W. Men jeg er beskymra for at det kræsjer med montetingen av strømforskyning å skjermkort i det kabinette? Vil det gå å montere det da?

  3. Hei! Jeg er veldig intriserte i å kjøpe ny gamingpc som jeg skal sette sammen selv. Jeg har ikke så godt peiling over deler osv. Men jeg har satt sammen en handleliste på komplett.no som jeg tror skal funke.

    Vil alle delene passe sammen? Er der noen deler jeg børr bytte ut med andre? Vil alt gå i kabinettet? Noen andre innspill på handlelisten min?

     

     

    https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1659458&su=8D811888-3CD3-42FE-9562-D53C37B939B3

     

    Tusen takk for svar :)

  4. Avinstalerte spillet og steam..Satt i dvd plata og instalerte steam, so kom det oppdatering på steam..jeg oppdaterte steam, og skreiv inn brukernavn og passord. Nå står det bare "conecting to accaunt fre...." Får ikke logga inn. Vist jeg skrur av internettet så kommer det at det er ett problem fordi jeg ikke er på internett, eller at det er ett problem med netteverket hos steam elns.

     

    Er det noe jeg kan få gjøre for og få logga inn eller instalert spillet? føler det er ganske så håplaust med det nettet ombord ;(

  5. Internettet ombord er håpløst! Jeg får ikke logga inn uansett om jeg er kobla til nettverket eller ikke..Og jeg vet det ikke er snakk om en stor oppdatering her, men når det står updating steam så går d ikke framover, det kommer ikke slike "progress" ruter, det står på 0% hele tiden. Og til slutt så kommer det conecting to account.

     

    og uten tilkobla internett så kommer det jeg skreiv på første post

  6. Hei!

    Kjøpte meg skyrim for og spille når jeg er på jobb i middelhavet for 6 veker.

    Og når jeg skulle spille kom det selfølgelig en oppdatering for steam. Det som er at jeg ikke har bra nåkk internett til og oppdatere.

     

    Når jeg er kobla på nettet kommer det "updating steam" og det står det i 5 sec, også kommer "conecting to account voldsund...."

     

    Når jeg ikke er kobla til internett så kommer det "could not conect to steam network. could be a problem with your conection or steam network, blabla" og "this operation cannot be completed when steam is in offline mode"

    Det kommer sikkert fordi jeg ikke har oppdatert steam.

     

    Spillet fungerte før jeg dro på sjø. Er det noen som vet noe jeg kan gjøre? crack? eller starte spillet utenom steam på en måte? eller laste ned steam oppdatering manuelt?

     

    Takker for alle svar :)

  7. Hei :) Har en asus n53s laptop. Bruker den en del til gaming, BF3. Men er litt skuffet over den. Jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre for at den får betre ytelse? Eller om det går ann og kjøpe nye deler til laptopen. Er ikke så vis på PC, men vet litt. Vet ikke om det er enkelt og skifte ut deler om det går.

     

    Lurer bare på om det er noen som har tips? eller fortelle hvordan overklokke og om jeg børr det.

     

    Asus n53s

    Intel core i7 2630QM 2.0 GHz

    Nvidia GeForce GT 540M Cuda 2 GB

    16 GB RAM

     

    Takker for svar :)

×
×
  • Opprett ny...