Gå til innhold

Theoballz

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Theoballz

  1. Har hatt en middelklasse gaming pc i over 8 måneder nå, men i det siste har jeg slitt med to ting. Jeg tar det viktigste først.

     

    SSD'en min på 60gb er proppa full... Og da mener jeg skikkelig proppa, 58,5 av 60 gb er fult opp og jeg begynner å bli bekymret. har brukt disc cleanup, CC cleaner og alt det der, men den fortsettes å fylles. Har hørt om ting som å flytte på pages filene etc. men dette har ikke helt funket.

     

    Jeg har 2 HHD'er utenom som alle spill, filmer og slikt er lagret på, men jeg lurer altså på om jeg burde ta en quick format eller noe på ssd'en for å bare få vekk alt dritet? Er dette en mulighet jeg har? Hadde vært kjempegreit å bare kvitte meg med alt på den disken, men er redd for at alt skal fucke seg opp (noe som alltid skjer med meg når jeg prøver ting...) Hva bør jeg gjøre?

     

    Det andre problemet mitt er at rammen (8gb 1600Mhz) fylles opp med en gang. Hvis jeg bare kjører spotify, word og to faner chrome, kan den fylles så langt som 50%. På prosseser står 4 forskjellige chromes, men uansett hvor mange prosseser jeg avslutter, er ram nivået fremdeles usedvanlig høy.

    Noen ideer her også? Har det noe med SSDen å gjøre?

     

    Håper på svar, takk skal dere ha!

  2. Hei folkens. Har et lite problem.

    Når jeg pre- ordet spillet fra Game, fikk jeg en guild wars 2 boks som inneholder en pre- order kode.

    Har nå laget bruker og alt i orden, venter bare på mandagen. Men nå har jeg jo ikke betalt noe som helst?

    Når jeg pre- ordret fikk jeg navnet mitt skrevet i en bok og fikk boksen i hånda, men nå har jeg jo en bruker? Har jeg fått det gratis ved feil, eller tenker jeg helt feil? :/

    du har pre-orderet, som betyr at du kan starte 1 dag før. hvis du vil fortsette å spille, må du hente og kjøpe det innen 7 dager :)

    hvis du hadde kjøpt det der og da, hadde du fått 3 dager headstart

     

    Men hva gjør jeg med den nye koden når jeg kjøper spillet da? Får jo ny bruker og må begynne helt på nytt igjen!

  3. Hei folkens. Har et lite problem.

    Når jeg pre- ordet spillet fra Gamebutikken her i Stavanger, fikk jeg en guild wars 2 boks som inneholder en pre- order kode. (ingen game-disk obviously)

    Har nå laget bruker og alt i orden, venter bare på mandagen.

    Men nå har jeg jo ikke betalt for noe som helst?

    Når jeg pre- ordret fikk jeg navnet mitt skrevet i en bok og fikk boksen i hånda, men nå har jeg jo en bruker? Funker denne til launchen? Har jeg fått det gratis ved feil, eller tenker jeg helt feil? :/

  4. Hei folkens. Har et lite problem.

    Når jeg pre- ordet spillet fra Game, fikk jeg en guild wars 2 boks som inneholder en pre- order kode.

    Har nå laget bruker og alt i orden, venter bare på mandagen. Men nå har jeg jo ikke betalt noe som helst?

    Når jeg pre- ordret fikk jeg navnet mitt skrevet i en bok og fikk boksen i hånda, men nå har jeg jo en bruker? Har jeg fått det gratis ved feil, eller tenker jeg helt feil? :/

  5. Enig med Evelen.Blir litt tøys med bordstående mikrofoner. Men fwy, så har jeg mic og lyd innganger innbygd i tastaturet mitt, så jeg har faktisk tenkt på noe som dette : http://www.netonnet.no/art/data/lyd-og-kommunikasjon/mikrofon/Knig-CMP-MIC9/119220.3079/

     

    Men denne ligger vel så nærme tastaturet at alt andre hører er "klikk, klikk, klikk" fra tastaturet. I tilegg så er den omtrent 35 cm fra hodet mitt, så stemmen blir vel ganske lav i tillegg :/ Men likte den nakke micen!

  6. Hei forum.

     

    Har et lite problem jeg håper noen kan hjelpe med.

    Kjøpte V-moda sine LP hodetelefoner for noen måneder siden til bruk for musikk, film og gaming. Har til nå nesten bare spilt singleplayer spill osv, men har nå komt på at jeg trenger mikrofon for å snakke med venner i multiplayer.

    Problemet er: Hodetelefonene har ikke mikrofon, og har bare en plugg som er standard 3,5 mm jack. Vil gjerne finne ut en måte å få en ekstern mikrofon tilkoblet både billig og lettvint.

     

    Har noen noen ideer å komme med?

     

    Skal jeg kjøpe en ekstern mikrofon? Hvilken?

     

    Takk :)

  7. Hei folks!

    Før dere blir helt lamslått av min mangel på kunnskap, må jeg bare si at jeg kan veldig lite om lyd og tilkoblinger selv om jeg er blitt veldig interessert. Alt jeg trenger er informasjon og hjelp.

     

    Problemet mitt er at jeg har bestilt en senterhøytaler til tven ( stand- alone, skal ikke brukes med et surround anlegg, bare forsterke tv lyden ), men de eneste lydkoblingene bak er 2 rare dingser som det står + og - på. Lurer på om dere kan forklare litt om denne koblingen og også foreslå evt. overgangskabler eller lignende. Har jeg gjort et bomkjøp?? Denne er kanskje beregnet til dvd spiller osv?

     

    Håper på svar kjappt! :)

  8. Har for tiden sjekka mye opp på ulike headset jeg kunne tenkt meg. Fikk et AKG K518 (http://www.netonnet....dj/164321.3198/) til jul. Var ganske fornøyd utenom at den ble insane ukomfortabel etter en kort stund, og at ledningen var for kort.

    De tok kvelden, men fikk heldigvis byttet de inn med et par in- ear plugs fra AKG som jeg er ganske så fornøyd med ( disse bruker jeg hver dag for trening ).

     

    Nå føler jeg at jeg trenger noen med mer futt for å si det sånn og har spart opp en del penger for å bruke. Her er noen punkter jeg er ute etter i headsettet:

     

    - Stilig design ( alla. Beats mixr, Urban ears Plattan osv )

    - Nokså lett portabelt

    - God all- over lydkvalitet ( bass er viktig, og at "highen" ikke blir for skarp )

    - Komfortable ( ihvertfall i over et par timer )

    - Innen min prisklasse ( opp til ca. 2500 kr )

     

    Har fått høre mye crap om alle beats sine produkter, men har ikke personlig særlig mye imot dem. Vil veldig gjerne høre hva dere syns!

  9. Hei forum!

    Jeg er på full jakt etter en helt grei gaming pc og kom på ideen å sjekke finn.

    Det er en fyr som bor i Kopervik, nokså nært Stavanger hvor jeg bor som selger en maskin han har bygget selv.

     

    Dette står på annonsen:

     

    Maskinen:

    Windows 7 Ultimate 64-Bit

    Intel Core i5-2500K 3.30GHZ 6MB S-1155

    Gigabyte GeForce GTX 560 OC 1GB PCI-E DVI/HDMI

    Corsair 8GB DDR3 XMS3 INTEL I5/I7 PC 12800 1600MHZ(2X4GB)

    Asus Sabertooth B3 P67 S-1155 ATX

    OCZ ZS Series 750 Watt Power Supply

    OCZ Agility 3 2.5" 60GB SSD SATA/600 MLC

     

    Nylig oppgradert - Det vil si at disse delene jeg har nå er cirka 5-6 uker gamle!

     

    NZXT Hush Silent Mid-Tower Case

    BLURAY Brenner

    DVD-Rom

     

    Skjerm:

    Philips 220CW 22" LCD

     

    Medfølgende ekstrautstyr:

    Logitech G11 Tastatur

    Ideazon Gaming Mus

    Ny eller brukt: Brukt

     

     

     

    Jeg får altså med en kraftig maskin med SSD, sammen med en skjerm for rundt 7000 kr ( fikk prutet litt )

     

    Har snakket med han på skype, han har vist meg pcen og er bare et par år eldre enn meg. Noe som jeg synes er litt sketchy er at han kjøpte masse nye deler for 5 uker siden for så å plutselig bestemme seg for å slutte med gaming. Synes dette virker litt rart. Jeg får mye for pengene og følger med kvitteringer på alt. Det store spørsmålet er:

     

    Tørr jeg? :)

     

     

    Tusen takk for svar, må bestemme meg kjappt!

  10. Du kan iallefall glemme å makse WoW med mindre du kjøper en 3930k/3960x og klokker den til 5 GHz og vel så det. Muligens at det går å klemme vannet av en i7 2700k. WoW spiser det som er av prosessorer og selv i7 980x @ 4 GHz er ikke nok til å drive GTX 580, langt mindre de nye kortene som kommer utover 2012.

     

    Dagens AMD-prosessorer er sjanseløse til WoW. Om man i tillegg har 6970/5950 vil man ende opp med ca halve ytelsen man får med Intel-prosessor og GTX 570/580. Spent på å se ytelsen i WoW på den nye AMD 7000-serien.

     

    Ikke bare spiser det prosessor men med alle innstillinger på maks og anisotropisk filtrering og antialiasing krever det serdeles god kjøling på grafikkortet.

     

    Vil anbefale at du senker målet i WoW en god del med mindre du har tenkt å bla opp flere-titusen kroner. Kan tenkes det i løpet av 2012 kommer prosessorer som duger, men plutselig lanseres WoW 5.0 og så er man like langt.

     

    For all del, du får grei nok ytelse i WoW på et oppsett til 10k selv om det blir noe begrenset av flaskehalser. Hovedutfordingen er hvor varmt teksturminnet blir med alt på maks, spesielt dersom du kjører flere klienter. Uten en agressiv vifteprofil kan teksturminnet overopphete pga minnet blir varmt selv om GPU ikke blir spesielt varm.

     

    Okei, tok wow som et eksempel, spiller det egentlig ikke lengre :) Men si sånn som Skyrim og sånn da. Du mener ennå Intel prossesor? merk. jeg vil gjerne holde meg under 7-8 tusen hvis dette er mulig :)

  11. Allright! Tusen takk alle sammen! :D Da bygger jeg nok en pc selv, men kunne gjerne fått noen mer tips :)

     

    Den skal tåle videoredigering og spill som Skyrim, Star craft 2 eller World of Warcraft på max innstillinger.

    Har noen få spørsmål ang. innholdet i pcen:

     

    1. AMD eller Intel prossesor? ( Vil ha desktoppen så billig som mulig og lener personlig for øyeblikket mot AMD )

     

    2. Er det vits med 8 gb ram? ( kommer til å bruke den til bilde og videoredigering, samt ganske mye multitasking. Bedre med for lite enn mye? :)

     

    3. Noe vits i å kjøpe ekstra lydkort? Gi gjerne eksempel på et hovedkort meg god lyd til under 1000 lappen :)

     

    Nok en gang tusen takk for all hjelp!

  12. Hei Forum!

    Jeg har spart opp en stor del penger i det siste og bestemte meg for å kjøpe en desktop til gaming. Noe av det beste jeg har funnet som passer min prisklasse er enten Netonnet eller komplett.no.

     

    På netonnet har jeg sett på denne: http://www.netonnet.no/art/data/stasjonaer-data/desktop/hp-pavilionh8-1125sc/162908.3012/

     

    Jeg er selv litt redd for at strømforsyningen blir for lite og at kanskje ikkje skjermkortet holder mål. Vil gjerne spille Skyrim, BF3 osv. på max settings.

     

    På komplett blir det mye dyrere med en gang, selv om jeg velger komponentene selv, så kunne kanskje denne HP'en fra Netonnet gjort seg?

    Kommer å kjøpe SSD til den evt. desktopen senere, men må holde meg på en viss sum for øyeblikket.

     

    Takk! ^^

     

    ikke kjøp stasjonære PCer fra HP, Acer OSV...

     

    etter min mening fortjener ikke grafikkortet i HP PCen GTX (som et høy ytelses serien til Nvidia)

     

    luftflyten i slike PCer er forferdelig.

     

    komponentene er lagd på den måten at du heller skal kjøpe ett nytt system enn å oppgradere det.

     

    hva er maks budsjettet ditt med SSD?

     

    hvis du er villig til å bygge selv vil du få mye bedre PC for penga. og du får bedre kjennskap til PCen din samt at det faktisk er morsomt, vanskelig er det heller ikke :)

     

    Jeg er villig til alt under 9000 ( helst 8000 ) med SSD, og har vurdert å bygge selv, tenker at det kanskje kan bli for vanskelig. Dessuten så mangler komplett alltid de delene jeg ønsker meg og noen jeg kjenner måtte bruke 4 måneder av livet sitt til å vente på at alle delene kom i posten :S

     

    Vet ikke om jeg er teknisk nok til å klare å bygge selv

  13. Hei Forum!

    Jeg har spart opp en stor del penger i det siste og bestemte meg for å kjøpe en desktop til gaming. Noe av det beste jeg har funnet som passer min prisklasse er enten Netonnet eller komplett.no.

     

    På netonnet har jeg sett på denne: http://www.netonnet.no/art/data/stasjonaer-data/desktop/hp-pavilionh8-1125sc/162908.3012/

     

    Jeg er selv litt redd for at strømforsyningen blir for lite og at kanskje ikkje skjermkortet holder mål. Vil gjerne spille Skyrim, BF3 osv. på max settings.

     

    På komplett blir det mye dyrere med en gang, selv om jeg velger komponentene selv, så kunne kanskje denne HP'en fra Netonnet gjort seg?

    Kommer å kjøpe SSD til den evt. desktopen senere, men må holde meg på en viss sum for øyeblikket.

     

    Takk! ^^

×
×
  • Opprett ny...