Jump to content

Metasenter

Medlemmer
  • Content Count

    286
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 :)
  1. Når man skal male utvendig kledning på hus, bør man skrape over alt først før man har på husvaskmiddel og spyler? Holder det at man spyler av med hageslange eller bør man gå til innkjøp av høyttrykk?
  2. Noen som kan være behjelpelig med å dele hvilke bøker man bruker for programfagene på vg1 bygg og anlegg, samt vg2 tømrerfaget? Har funnet mange forskjellige bøker som dekker ulike tema, men vil gjerne høre hva som faktisk brukes på skolen. Takk!
  3. Litt dumt spørsmål kanskje, men vurderer å kjøpe en slangetrommel på 30-40m og lurer på om man kan ta av munnstykket på slangen der og koble slangen til en høyttrykksspyler? Eller om det blir helt feil, eventuelt om det blir problematisk å oppnå bra trykk hvis vannet må gå så langt?
  4. Siden verken jeg eller mekanikere klarer helt å identifisere hva som forårsaker startproblemer på bilen min velger jeg å stille spørsmål her for å muligens få noen gode forslag eller ideer. Det er snakk om en Hyundai I20 (bensin) og problemet er jo at den til tider kan være vanskelig å få start på. Disse startproblemene inntreffer litt tilfeldig og ikke hver eneste gang jeg prøver å starte bilen. Det kan være noen dager der den starter helt fint på første forsøk og andre ganger der jeg må prøve alt fra 5-10 ganger for å få start på den. Det har blitt tatt mange diagnoser uten at noen feil viser seg, da fordi startproblemene ikke har vært tilstede når de har gjort dette på verksted. Det virker som at bilen som oftest har startproblem om morgenen eller etter at jeg har latt den stå en stund (f.eks de timene jeg er på jobb). Det har nettopp blitt skiftet coil, tennkabel og tennplugger, pluss noe slags antenne for startsperre. Det har blitt antatt at kanskje bensinfilter kunne være noe å prøve, samtidig mener mekanikere at dersom bensinfilteret var problemet så ville det vært startproblem hele tiden og ikke bare av og til. Batteriet er ganske nytt og nettopp ladet, så ikke noe problem her heller. Når startproblemene inntreffer må jeg som regel holde inn gassen for at bilen skal starte skikkelig, for hvis ikke er det ofte at den bare såvidt starter og så dør den igjen. Hvis jeg derimot holder inn gassen og får rusa den opp litt i noen sekunder, så holder den seg i gang. Noen tanker?
×
×
  • Create New...