Jump to content

Eponyx

Medlemmer
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)
 1. I over skriften står det "Over seksti prosent av CS-proffar spelar med dette merket, og me forstår kvifor." Og hvor mange prosent av CS-proffene er sponset på utstyr av BenQ? Jeg vil tippe over seksti prosent.
 2. For de som har Mac liggende og slenge så kommer denne oppdateringen også med en Mac klient. De sier også at dette er den siste utgaven av WC3 som vil støtte Windows XP, om det betyr at det kommer noe mer får tiden vise.
 3. Da liker du kanskje det han lager nå også ? https://www.youtube.com/user/levelupvgtv Også hvorfor han nå søker på denne jobben.
 4. Så det betyr at vi som er ca 1.80 høye bør sørge for å miste den når vi sitter eller putter den i lommen og ikke mens vi står eller går og snakker.i telefonen.
 5. Høres ikke dette litt ut som en steam machine? Med Atari logo og noen forhåndsinstallerte retrospill?
 6. For mange likheter hva med "if it ain't broke – don't fix it" ideen? Når noe funker i Destiny da tar du ikke ut alt det og hiver inn noe nytt i Destiny 2.
 7. Nå er vel Destiny 2 en fortsettelse på historien men med en større fokus på historien enn i Destiny 1. Da mener de vel kanskje at det ikke er relevant med en ny klasse eller at det er vanskelig nok å balansere de som er om de ikke skal dytte inn en til også har du historie aspektet hvor kommer de fra eller hvorfor var de i Destiny 1?
 8. For de av oss som får "nyhets brev" fra AMD så kom dette ikke som en overraskelse. Da det kom frem i e-posten at det ville være to muligheter for å kjøpe RX Vega 64 med og uten bundle men at uten bundle ville være et "limited"-offer. Det er også egentlig en tredje mulighet men den var vist kun for USA RX Vega 64 med vann kjøling.
 9. Nå er kart funksjonen ikke alt for nøye og sliter litt med stoler og andre ting som kan stå i veien og den har ikke noen form for innbygd måte og vite hvordan rommet egentlig ser ut annet en hvor langt den har kjørt i en retning så hvis den blir hengende fast i en i en terskel eller noe slikt så kan det hende at du får en lang gang mellom to rom som er helt inntil hverandre. Leiligheten min har tendens til å få noen kvadratmeter ekstra mellom rommene.
 10. Så 24 015 kr ink. moms for den der? Tror ikke jeg løper å kjøper den.
 11. Får de til tanntråd samtidig og børsting av tungen, det legger seg plakk på den også, så kanskje den kunne vært noe å se på.
 12. Om du skal ha en mage kampanje hvor du kombinerer kartene fra den første så er det vel kanskje ikke så rart at de ikke gjør noen oppgraderinger i grafikken eller motoren siden jeg vil anta at det ville bety at de måtte lage de gamle områdene på nytt og det er det ikke god økonomi. Alt handler om penger.
 13. Litt synd at teksturene ser noe som hører fortiden til og at det som ser ut som det er nytt ser veldig plastikk ut som dropp poden.
 14. Tipper at det blir en steam box med en Atari logo på eller noe slikt.
 15. Nå betyr ikke nødvendigvis at et spill ikke er under utvikling at det ikke noen som arbeider med TES 6 med mindre de allerede har historien klar og bare venter på noen ledige år å arbeide på.
×
×
 • Create New...