Gå til innhold

Ebert

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ebert

  1. Finner ikke ut hvem som selger sortimentet til spectra... Vil ha Gullgutten!

     

    Jeg har også prøvd å finne Spectra-forhandlere, uten hell. Dette er et utrolig mystisk fyrverkerimerke som i svært liten grad gjør noe for å få nye kunder virker det som. Noen andre som vet om noen forhandlere i Oslo?

     

    Jeg ønsker å prøve spectra, men det virker håpløst, de svarer ikke på mail.

  2. Hvis du har ett lavt budsjett og da mener jeg under 100 kr og ikke er glad i så mye småtteri så er de minder og litt mere kjedelige pakkene som f eks Crazy mix og dynamitt harry til å anbefale. Hvis du har lavt budsjett og elsker småtteri så kan du eventuelt kjøpe 3 big bang og kanskje en Crazy mix eller noe løst småtteri for den siste 100 lappen. Hvis du har ett høyd budsjett og skal ha en ungdoms pakke for å ha noe å stue med så er Big bang eller Night Hawak til å anbefale. Dette er min erfaring...

     

     

    De sa at det ble samme priser som i fjor! Jeg er enormt glad for at Multi power fortsatt koster 50 kr og for at Power supreme fortsatt koster 199 kr! Jeg må sannelig Rose Europris der!

     

     

     

    Jeg synes multipower er et knallbra batteri. Det finnes mange identiske batterier på markedet, men Europris kjører det til 50 kr, absolutt et godt kjøp. Hvordan er Power Supreme Birger?

  3. Min favoritt når det gjelder store airbombs er vell 35 monster fra svea og hot shot fra Engelsrud. Når det gjelder små så er jeg noe mere usikker, men jeg syntes at Engelsrud sine airbomb er herlige! One shot fra Power star er også en favoritt, men problemet der er at jeg ikke vet hva slags versjon de kommer i 2012. Fjordårets versjon var super og jeg håper på at de ikke forandrer noe på denne! :)

     

    Men du Ebert! Er New Yorker en airbomb? Jeg syntes og huske at det er en fontene jeg...

     

    Korrekt. En ganske fin fontene. Fikk den med på kjøpet, men pleier egentlig aldri å ha fontener :)

  4. Ja. Typisk sosialist-politikk med forbud og mindre frihet under ansvar. Tror dessverre ikke vi får se rakettene på det norske markedet igjen.

    Jeg har også hatt gode erfaringer med raketter. De har generelt god byggekvalitet, detonerer gjerne på et sted mellom 30-100 meter, altså godt unna mennesker og dyr. Samtidig har jeg aldri hatt en rakett som har gått av på bakken, men opplevd at flere airbombs har eksplodert nettopp på bakken.

     

    Kanskje det kunne gått an å få til en ordning der man fikk en form for "opplæring" og dermed godkjenning til å sende opp raketter?

     

    jeg synes allikevel at det har kommet en del gode alternativer til rakettene, jeg tenker da på 35 monster og andre store airbombs.

  5. Det har kommet en del uforutsette utgifter i det siste og dermed så blir det bare handling for 5187 kr i år :( Det blir vell en del hjemmelagd også selv om jeg hat mistet interessen med dette gjennom årene. Har du laget en handleliste, Ebert? :)

     

    Vel, jeg har ikke noen bestemt liste ennå. Budsjettet mitt er ikke så stort, men jeg prøver å finne de beste tilbudene. Regner med å bruke rundt 1000 kr i år.

     

    jeg har egentlig aldri vært så opptatt av merke, men kunne tenke meg å gi Spectra fyrverkeri en sjanse i år :D

  6. Jo jeg liker småtteri, men når du trolig kommer til å få over 1000 lunter å tenne på nyttårsaften så kan det bli i det meste laget for meg. Jeg syntes forresten at det er på tide at det skal bli litt mere aktivitet i denne tråden... Jeg vil ikke at denne tråden skal dø ut slik som svea sitt forum gjorde!

     

    Da får jeg bidra til litt aktivitet!

     

    Ser frem til nyttårsaften. Første sesong som 18 åring med billappen. Endelig kan jeg kjøpe fyrverkeri selv :)

     

    Gleder meg helt vilt!

  7. Tok en tur innom Europris og kjøpte en mulitpower og en jumping jack.

    Så gikk jeg tilfeldigvis innom Linderud Storkiosk der jeg fikk noen airbombs og annet div billig, fordi de var løse og noe de hadde liggende :new_woot:

    Utrolig morsomt, anbefaler de som kan og dra dit. Det var gode priser på enkeltartikler fra Sveas familiepakker. Blant annet 3 hawk missiles for 15 !!!!!

     

    Fikk en god del småtteri for 100 kr

    post-265657-0-92373900-1325161321_thumb.jpg

    post-265657-0-33566000-1325161350_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...