Jump to content

Geekeern

Medlemmer
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Herlig. Så da kan jeg trygt bruke den samme som brukes til elektronikk?
 2. Har nettopp kjøpt meg Dorma Roller for å se om det gjør noe med skjeggveksten. Dessverre følger det ikke med alkohol for å holde nålene rene. Hvor får man kjøpt alkohol som er egnet til det bruket? jeg har 99% isopropanol hjemme som jeg har brukt på elektronikk. Kan man bruke den?
 3. Noe merkbare forskjeller mellom disse to her utover prisklassen? https://www.gear4music.no/no/PA-DJ-and-belysning/Chord-NU4-Quad-UHF-Wireless-System-Neck-Lapel/3236 https://prostage.no/jts/r-4set-hbs-x-jt/jts-r-4-trådløst-system-4-kanaler-4-x-beltpack-med-cm-214t-small-hodebøyle#
 4. Hei, Jeg er på utkikk etter Trådløs mikrofonssystem med 4 kanaler med hodebøyle sett. Kobles inn i en mikser via XLR tilkobling. Må ha det det til torsdag, så lagerført og kan ekspress leveres, evt. hentes. Prisklasse 5 000 - 20 000.
 5. Hei, Skal sette opp en studio på jobb hvor det skal tas i bruk Microsoft Teams og 4stk standalone mikrofoner. Vi prøvde Focusrite Scarlett 2i2 Gen3, men slet med at MS Teams kun klarte å fange opp 1 av 2 mikrofoner, slik at kun XLR port 1 var aktiv. Fungerte ellers fint i MS Teams Online via Chrome. Vi byttet ut til Notepad 12FX og som har 4 port XLR. Denne funket fint i MS Teams, og vi forstår ikke helt hva årsaken er. Vår teori er at Focusrite sender ikke klarer å samle disse XLR signalene som et input enhet når signalet sendes til PC, noe vi tror Notepad 12FX klarer. Vi ønsker en finere og mer brukervennlig mixer som kan lett tas i bruk av alle de ansatte. Notepad 12FX blir for stygt, stort og komplisert å ha på en konferanserom. Vi har derfor begynt å se på andre alternativer men lurer da på hva vi skal se etter for at vi ikke får det samme problemet som vi hadde med Focusrite. Vi har sett litt på denne her: https://evo.audio/products/evo-8/overview/#block1
 6. Ok, men blir ikke plassene seksjonert i dette tilfelle?
 7. Hei, Vi har to boligsameier som deler på et underjordisk garasjeanlegg, eller anleggseiendom om man vil heller kalle det. Problemstilling: en av seksjonseiere eier to leilighetseksjoner i hvert boligsameie, hvor hver av disse bolig-seksjonene medfølger 1 parkeringsplass hver. Det betyr at seksjonseier eier 4 parkeringsplasser i Garasjesameie. Eierseksjonsloven setter begrensning på at man kan maks eie 2 seksjoner pr. sameie. Men utbygger som selger disse boligporsjektene påstår at anleggseiendom ikke setter de samme begrensningene som det er i boligsameie. Så da er spørsmålet mitt: hvilken lov er "anleggseiendom" regulert av? Blir ikke feil at man eier 4 seksjoner/plasser i et garasjesameie?! strider det ikke mot loven?
×
×
 • Create New...