Gå til innhold

DeadmauS

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeadmauS

  1. Hei! Jeg har alltid hatt utstikkende brystben/fuglebryst og har da et ganske stort mellomrom mellom brystmusklene. Jeg trener styrke flere ganger i uken, men er ganske tynn så jeg lurer på om dette forsvinner når jeg legger på meg? Evt noen styrkeøvelser jeg kan gjøre? Synes det er stygt med et så stort mellomrom...

  2. Slik :) !

     

    Monday: Chest/Biceps

    4 sets of Incline Dumbbell Press, 8-10 reps

    3 sets of Bench Press, 8-10 reps

    3 sets of Incline Flies, 8-10 reps

    3 sets of Chest Dips until failure

    3 sets of Barbell Curls, 8-10 reps

    3 sets of Preacher Curls, 8-10 reps

     

    Tuesday: Legs/Calves

    4 sets of Squats 8-10 reps

    3 sets of Lunges 8-10 reps

    3 sets of Leg Press 8-10 reps

    3 sets of Leg Extensions till failure

    3 sets of Leg Curls 8-10 reps

     

    Wednesday: Back

    3 sets of Lat Pulldowns 8-10 reps

    4 sets of Deadlifts 8-10 reps

    3 sets of Bent Over Rows 8-10 reps

    3 sets of Dumbell Rows 8-10 reps

    3 sets of Hyperextensions 8-10 reps

     

    Thursday: Shoulders/Triceps

    4 sets of Shoulder Press, alternate with Barbell & Dumbell every week 8-10 reps

    3 sets of Upright Rows supersetted with Lateral Raises 8-10 reps

    3 sets of front raises 8-10 reps

    3 sets of Lying Rear Delt Raises 8-10 reps

    3 sets of Close-Grip Bench Press 8-10 reps

    4 sets of Pulldowns 8-10 reps

    3 sets of Skullcrushers 8-10 reps

  3. Tusen hjertelig takk for svar! :) .. Føler at jeg har kommet ganske godt igang nå, men har et spørsmål. Hvorfor er det å spise variert så viktig? Akkurat nå spiser jeg rundt 8-10 egg per dag, 300-500gr kyllingfilet, skyr/cottage cheese, proteinshake og grovbrød. Høres dette bra ut? Grønnsaker og frukt kommer i tillegg så jeg får jo også i meg vitaminer.

  4. Okey, så da har jeg endelig startet med styrketrening. Håper at noen kan hjelpe meg ved å komme med tips, rette på meg og svare på spørsmål. Kan først starte med hva jeg veier:

    Høyde: 185 cm

    Vekt: 71,1 kg (veide 68,5 før jeg startet å trene for ca 2 uker siden)

     

    Målet er å bli markert innen sommerferien. Har lyst til å veie rundt 78 kg, litt høyt mål kanskje? Har en del spørsmål, så ville blitt takknemlig om noen tok seg tid til å svare på noen av dem :)

     

    - Kan starte å spørre hvor mye tenker dere er et realistisk mål at jeg kan gå opp?

    - Spm nummer 2, bruker nå Big Mass Gainer, men sitter å lurer på hva som er best for meg? Har sett på Whey Tech og Whey Protein Isolat..

    - Målet er som sagt å bli markert til sommerferien og da følger også sixpack med og spørsmålet da blir, hvilke øvelser er best å gjøre når jeg skal trene mage? Og har forstått at man må ned i fettprosent, men liksom ikke helt forstått hva dette går ut på, noen som kan fortelle?

    -Hva tenker dere om å ta proteinbars som et mellommåltid? Pleier å ta en neve med nøtter, men kan fort bli veldig kjedelig..

    -Også har jeg sett på ''Protein Pancakes'' http://www.proteinfabrikken.no/default/Smartmat/Proteinpannekaker/IQ-Protein-Pancakes-910g-Proteinfabrikken-12543-p0000004297.aspx .. og lurte på om dette er et bra alternativ til lunsj? Skulle gjerne lagd kyllingfilet og ris, men rekker dessverre ikke det..

     

    Det var det jeg lurte på foreløpig, så takker jeg for svar! :)

  5. Må inrømme at jeg dessverre ikke har klart å følge med på diskusjonen, men var det noen som så kveldens Åndenes makt? Det handlet om en Statoil-stasjon og hvor ting plutselig lå på gulvet, strømmen gikk plutselig osv.. I hvertfall hadde han som styrte butikken tatt bilde av alle hendelsene som feks. at brus/bruskasser lå i en helt rett radd langs gulvet og han hadde også filmet inne i butikken når strømmen gikk.

     

    Uansett lurer jeg på, hva tenker dere om disse personene som er med i Åndenes makt? Tror dere de lyver eller overtroiske? Isåfall, hvorfor skulle de lyve om dette? Eller tror dere det de sier er sant og at det faktisk har skjedd? Men hva er da forklaringen på disse hendelsene? Personlig tror jeg på det aller meste av det disse personene sier de har opplevd, men samtidig forstår jeg ikke hvorfor ingen av disse har prøvd å filme disse hendelsene. Når det gjelder resten av programmet som dreier seg om at klarsyntet kommuniserer med de døde, synes jeg det blir litt tynt, så hvorfor det blir stille og rolig etter at de har vært der er for meg en gåte :)

     

    Hva tenker dere?

  6. (Visste ikke hvor jeg skulle legge denne tråden, så la den her jeg :) )

     

    Uansett, har nettopp lagd en musikk-mix med ulike sanger, problemet er bare at ingen andre får hørt den, kun meg selv. Hvis man prøver å høre på den kommer man bare til en mld som sier ''Denne videoen omfatter innhold fra SME, Dance and Love, UMG og Base79 Music. Den er ikke tilgjengelig.''

     

    Hva skal jeg gjøre for at den skal bli tilgjengelig? Må jeg skrive at det ikke tilhører meg i beskrivelsen?

     

    Takk for svar!

  7. Nei, vi skal ikke utvise romfolkene. Selvfølgelig skal de få bli her og det er spessielt at ingen ser nytte i dem.

     

    Jeg vil mye heller ha fredlige romfolk enn late afrikanere og sinte muslimer som oppfører seg som aper.

     

    Romfolk er sigøynere. De reiser rundt hele året. De er i Norge om sommeren og de færreste er her hele året. De er reisende folk som kan ta strøjobber rundt om. Det er bruk for mye hjelp rundt om kring og som belønning trenger de ikke mer enn maten og litt bensinpenger. Stort mer vil dem ikke ha.

     

    De samler ting som folk kaster. De samler flasker for å få ekstra penger. Det er en grunn til at de er i byen og Oslo og det er fordi det er best tilgang til å skaffe seg det de trenger. Det lille de har her i Norge er bedre enn det lille dem har i Romania.

     

    De har jo vært i Oslo flere år på rad så hvorfor skal det plutselig bli et problem at de er der i 2012?

     

    Hvorfor kan ikke vanskeligstilte folk få bedre muligheter?

     

    Det hadde ikke vært så vanskelig å innføre noen ordninger for vanskeligstilte slik at de fikk mulighet til å jobbe seg opp og samtidig se en ende.

     

    Østeuropeere som kommer til Norge som også stjeler er de verste. De kjører rundt og stjeler i nabolagene om sommeren. Det gjør ikke romfolket.

     

    Andre innvandrere som raner og voldtar nordmenn og gjør som de vil er mye verre enn romfolket.

     

    Jeg synes at romfolket skal bli og vi skal sørge for at de får alt de trenger av jobb og bolig. Jeg syns at romfolket er de som er minst til bry og oppfører seg best. Når dem ikke har det dem trenger og når det blir nød så er det klart at de stjeler og det vil alle i lignende situasjoner ende opp med å gjøre. Det er folk som strekker seg langt.

     

    Romfolket er bedre enn mye annet. Det er mange romdamer som er veldig vakre. Innvandrerkvinner generelt er lite attraktive i mine øyne men romkvinner kan være pene.

    Virkelig? Er du så naiv? Som tror at romfolket kun er fredelig og kun vil ha en jobb slik at de kan få mat og bensin? Det er ikke til å legge skjul på at mange av dem begår kriminalitet og forsøpler byen vår. I tillegg er det mange av dem som tigger og tror du dette er et positivt syn for turistene våre og byens mange innbyggere? Du nevner også at de kan få seg ''strøjobber'' rundt om, men har du tenkt på at de da også trenger en bolig og at de også får krav på trygdeytelsene våre? Tror du ikke da mange av dem vil utnytte dette systemet? Jeg personlig nekter å betale skatt til dette når vi ikke engang klarer å ta hånd om våre egne engang. Men for all del, synes du synd på dem kan du jo invitere dem hjem til deg, spør Jensemann også, han vil jo være et medmenneske så han kan jo dele statsministerboligen sin. Når det gjelder resten av innlegget ditt er det så offtopic at .. ja..

    • Liker 2
  8. Kjenner det koker når jeg leser om denne saken. JA, de skal ut av landet! Hvorfor? Jo, ganske enkelt fordi de ikke oppfyller EØS-kravene om selvforsørgelse. I tillegg forsøpler de og enkelte av dem begår også kriminelle handlinger. Tross dette lar vi dem forbli, kanskje ikke så overraskende med den sittende regjeringen. Trist å se hvor ufattelige naive mange av oss i Norge som tror at dette landet kan fungere som et slags ''Europas Nav-kontor''. Så tidligere idag et intervju med en av mennene i leieren som hadde snakket med flere av vennene sine spredt rundt i Europa og som uttalte at de ville komme til Norge når han hørte hvor fint det var.

     

    Ser forøvrig at mange av de som er for at romfolket skal bli trekker fram rasisme-kortet og stiller spørsmålstegn ved hvor det er blitt av medmenneske i oss. Selv ble jeg ikke akkurat mindre forbanna da jeg så, Jens uttale seg om dette og hvor han dro fram ''22.juli lærte oss...''. Igjen viser dette bare hvor utrolig naive vi er og at vår kjære statsminister lever i sin egne lille boble. Det skal også sies at det å trekke inn 22.juli som var en nasjonal tragedie blir å falle helt ut av emnet og har ikke noe med saken å gjøre. Ser frem til neste valg jeg! :)

    • Liker 6
  9. Okey, da har jeg igjen prøvd å satt sammen en gaming-PC på Komplett etter et litt lavere budjsett (6500kr max). Kan noen vurdere om denne vil takle WoW uten lagg og BF3? Passer alle delene sammen og ser alt greit ut? Tenkte å bestille nå, så håper noen kan gi svar fort ! :)

     

    http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1100009&su=AED4BDBE-E90B-45F4-8B3C-8C1DEBBE0BEF

  10. Tenkte også jeg skulle få meg i jobb i en klesforetning som de du nevnte i starten. Så isteden for å oprette en ny tråd spør jeg heller her. Hvordan skal man gå frem når man skal søke jobb i klesbutikker? Pleier daglig leder å være på jobb i butikken? Noen som har en bra åpningsreplikk?

  11. Trenger da en ny pc som jeg hovedsaklig skal bruke til gaming, nærmere bestemt WoW og BF3. Som tittelen sier er dette første gang og håper dere kan hjelpe meg litt. Budsjettet mitt er på rundt 7000kr. Det er viktig at pc'n har lite støy og klarer spillene jeg nevnte ganske bra. Er dette mulig med det lave budsjettet? :p

     

    Har laget en foreløpig handleliste på komplett som ser slik ut: http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1098866&su=B9B1011B-409E-4545-9FC1-0D55D359AFFE

     

    Noe jeg har glemt?

     

    Lurer også på om jeg burde bestille fra Dustin eller Komplett? Er begge like bra? Følger skruer og ledninger med når jeg bestiller i deler? Er lydkort noe jeg må ha med?

     

    Takk!

×
×
  • Opprett ny...