Jump to content

hidar

Medlemmer
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvor vanskelig er å kjøre opp i Trondheim. Jeg har aldre kjørt i stor by. Selv har kjørt de obligatoriske timene i en liten by som hadde ikke en trafikklys med en gang. Gi meg tips om hvor i Sør- Trøndelag er lettere å kjøre opp. Tusen takk for hjelpen.
 2. hidar

  Oppkjøring

  Hei, Jeg ble ferdig med de obligatoriske timene i en liten bye, men jeg tok ikke oppkjøringa. Jeg har flyttet derfra nå. Jeg er bosatt i Trondheim. Jeg tror jeg kan ikke besto oppkjøringa hvis jeg tar i Trondheim fordi jeg har aldri kjørt i en stor by. Hvor i sør-Trøndelag fylket er liten by som er ikke stor trafikk? Hvor er letter å kjøre oppkjøringa? Hvilken by, hvilken skole osv. Tusen takk for hjelpen.
 3. Hei, Jeg har kjøpt meg i dag en Smsung Galaxy Note på en NetCom butikk. Jeg har betalt for den 4800,-, men nå jeg ser på nett at den koster bare 3800,- på Siba butikken. Har jeg krav til angre på denne, eller kan jeg lever denne tilbake og kreve pengene mine tilbake?
 4. Ja, som sagt de skal være to forskjellige mobiler, men takk for din råd om HTC Phyme.
 5. Jeg tenker på de som tenker på meg ^^

 6. Hei hei! Jeg skal reise til Iran til sommer og jeg vil kjøpe to mobiler. Jeg vil gi gave til to venner som jeg hadde der, men jeg har ikke råd til å kjøpe veldig dyrt, da måtte jeg få råder hos dere. Jeg vil kjøpe maks 6000 for begge. De skal være variert. Være kvinnelig modell, fordi skal gi gave til to kvinner. Være moderne. Takk for deres råder!
 7. Hei hei! Jeg har flytte til Trondheim den 07.05.2012, og jeg har meldte flytting. Jeg bor nå i Trondheim, men jeg er ikke i Trondheim, Jeg er i en annen kommunen for å bli ferdig med skole eksamen. Jeg må sende flytting bekreftelse til inntakskontoret før 1. juni. Jeg har ringt til folkeregistret i Trondheim for noen dager siden, og jeg ba dem om å sende den bekreftelse til meg i den gamle adressen. Fordi jeg er her og det er langt og jeg kan ikke reise der på grunn av eksamen osv, men dessverre dem sa vi kan ikke sende til den gamle adressen din. Det er ikke mange dager igjen til 1. juni og jeg vet heller ikke hva skal jeg gjøre. Jeg har søkt videregående skole i Trondheim, og hvis jeg kunne ikke sende den bekreftelsen før fristen søknaden blir avlyst. Jeg vil gjerne ha noen tips i forhold den situasjonen som jeg har. Hvordan kan jeg få ta i den bekreftelsen så snart som mulig?? Folkeregistret sa vi kan sende den til den nye adressen, men den vil tar noen dager. Siden mandag er stenge har jeg bare 3 dager igjen til fristen. Jeg trenger virkelig hjelp, være så snill hjelp meg hvis du vet om det. Takker!
 8. Jeg kjenner nesten ingen person som bor i Trondheim. Jeg kjenner heller ikke noen som går på skole der, men jeg tror jeg kommer å bli kjent med mange. Jeg håper jeg kan utvikle meg der
 9. Hvilken skole skal du gå på? Trondhjem er en stort sett fin by, om enn kald og jævlig om vinteren. Samt grå. Alt for få parker i sentrum, og alt for få vakre trær. Jeg skal gå på Charlottenlund VGS. Grunnen at jeg vil gjerne flytte der er taekwon-do. Jeg vil gjerne blir bedre på taekwon-do og fine meg nye venner . Jeg bor nå i en liten landsby som har bare 2 tusen innbygger og jeg synes det er alt for få folk her.
 10. Jeg antar en online-test som retter seg selv og forteller deg hvilke deler av pensum du har mangelfulle kunnskaper om. Kan du sende meg plizz?
 11. Hei! Jeg lurer på om det fines noe side som man kan ta kartlegging på forskjellige emner. F.eks. kartlegging for matte, engelsk og norsk. Det skal være for 10. ungdomskole 10. Hvis det finnes være så snill lege det ut!
 12. Ja, jeg skal studere på videregående skole. De som kommer fra Trondheim, jeg vil gjerne høre hva de vil si om skolen osv? Det er veldig vanskelig, være så snill hjelm meg.
 13. Jeg er ikke helt sikkert at denne emne passe akkurat her eller ikke. Jeg skal flytte til Trondheim på juni månen, og skal bo der. Jeg har aldre vært der, og jeg er ganske redd å flytte i et sted som jeg har ingen kjenn, og er vanskelig å gjøre alt selv. Jeg skal skaffe meg en hybel der. Kan dere gi meg råd om hva jeg bør gjøre først?
 14. Hei! Jeg skal søke på videregående skole neste uke. jeg er bosatt i Finnmark nå, men jeg vil søke videregående i Trondheim. Jeg lurer på om jeg må finne en bestemt skole der eller jeg trenger ikke? Hvordan må jeg søke på skolen der? Jeg har ingen informasjon om skolene i Trondheim. vennligst hjelpe meg!
 15. hidar

  Vgs!

  @marte1233, takk for dine råder! Jeg skal allerede søke bolig der i Trondheim, og jeg skal snakke med den videregående skole. Hvor mye snittet trenger på charlottenlund vgs? Jeg har snittet 4,5-4,9.
×
×
 • Create New...