Gå til innhold

Omland07

Medlemmer
  • Innlegg

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Omland07

  1. Det er flere ting som gjør batterier "DYRE" i elbiler osv..

    Mest sannsynlig produserer de X mengde batteripakker.. også bruker de Y mengder i biler som produseres.

    Hvis antallet batteri pakker er farlig nært antallet biler produsert.. så må man beregne at en "prototype" lab eller manuelt arbeid gjøres for og bygge det nye batteripakken du ønsker..

    og siden alle bilmodeller kjører egne batteri pakker, og kanskje 2-3 batteripakker med samme moduler. så er du stuck i ekstra kost for produksjon av pakker. mens lagervare av moduler kan være "større"

    Du kan faktisk risikere at "produksjonskost" er langt over dobbelt så høy når det gjøres manuelt

    for ikke og snakke om transport kostnaden som kommer på toppen av alt. og ettersom litium basert batterier er litt bannlyst fra fly. og restriksjoner på normaltransport.

    Jeg skulle likt og sett at hvertfall moduler hadde vært standardisert. for kommer prisen langt ned på dette. kan du bytte alle modulene i pakken her "lokalt"

    legges det litt "smarthet" i moduler, kan kapasitet justeres innenfor samme "modul" så lenge du bytter X mengder moduler samtidig pr pakke

    for eksempel 100 volt pr modul.

    4 pakker på et 400volts system må byttes samtidig. 8 moduler i 800 volt system osv..

    KWh kan justeres i antall moduler parallelt (en modul kan være 10 KWh )

    har du 4 moduler i serie og 5 moduler i parallelt. trenger du 20 moduler totalt. for 400volt og 50KWh.

    noen år senere er kanskje en modul på samme størrelse 15KWh.. eller 20KWh+++..

    Bytter du 4 moduler får du litt økt ytelse.. (men de må være litt smarte, pga du bør kunne "belaste" hver "krets" separert, så lenge KWh kan justeres mellom hver "seriekoblet modul"

    Legges det opp 1 "krets" separert. som kan byttes av veihjelp hvis du trenger "nødkanne" for og komme deg til lading.

     

    • Liker 2
  2. At han kjørte fort og kræsja er sjølvsagt ein viktig faktor, og avgjerande i søksmålet, men det interessante i denne saken er korleis bilen oppfører seg, uavhengig av kva som var årsaken til ulykka.

     

    Uansett om ein må vente at dørene er deformert så burde det vere mogleg å opne dørene frå utsida i eit sånt tilfelle. Med så mykje sensorar og teknologi så burde vel bilen vore programmert til å gjere dørhåndtakene tilgjengeleg ved ein sånn kollisjon?

     

    Brannvesen har sjølvsagt utstyr for å kutte seg inn i ein bil, men det er ein stor fordel om ein kan opne dørene i eit sånt tilfelle. Det kan vere tilfeldig forbipasserande, ambulanse, politi eller andre som kjem til situasjonen før brannvesen.

     

    Dette kan óg skje i ei mindre dramatisk ulykke der føraren blir ubevisst. Skulle sjåføren bli ubevisst og hamne med hovudet bøygd framover så kan han bli kvalt. Alt som skal til for å redde vedkomande er å løfte hovudet bakover, noko kven som helst kan få til. Er dørene låst så blir det brått verre.

     

    Dette er ikkje berre ei aktuell problemstilling for Tesla, men alle bilar som har denne type design på dørene.

     

    Så hvordan løses det når dørhåndtakene faller av grunnet dårlig design..

    det er faktisk MANGE biler som dærhåndtakene sitter på "utsiden" av døra. men det er bare 2 små plast klips som holder dørhåndtaket fast..

    går du på 90-00 tallet var faktisk normen at dørhåndtakene car festet med 2 små skruer i og plastklips..

     

    vinduene er laget som en sikker måte og åpne opp en totalskadet bil.. sidevinduene blir faktisk bare små firkanter med glass hvis du lager et knatt i disse, og etterlater bare støv av 5mm glassbiter.

     

    skal du komme noe vei i denne saken, ville jeg brukt batterienes solide sammenkobling mot bilens ramme, og at det kanskje kunne vært tilsvarende bensin/diesel biler, hvor motorene står på "bryte pinner" sånn at en koalisjon vill droppe motoren ned under bilen i stede for igjennom bilens kupe.

     

    Men igjen dørhåndtak er bare for åpning av dører under ideale områder, ikke ved kolisjon eller hvis bilen tester yrket som en ubåt.

  3.  

     

    Nest Wi-Fi ser helt konge ut. Google wifi har fått mye skryt. Nå enda bedre og med en google mini inkludert. Perfekt i stua!

     

    Om den kommer til Norge da. Men ja. Vet du hvor mange ethernet porter den vil ha?

    Hva skal du med så mange ethernet-porter? Had du behov for flere, kjøper du en skikkelig switch uansett.

    For min del er det avgjørende med MINST 3 porter på ruter/modem siden.. da min stasjonære ikke skal over på WI-Fi før wi-fi er mer stabilt og mindre latency en kabel/RJ45+++)

    (1 port for wan, 1 port for min stasjonære, og helst 1 node på kabel, med ekstra utgang til pc i stua, eventuelt bare til stua. og noder på wifi for mobiler, )

     

    Selv bruker jeg ASUS ai-mash og da med relativt god ruter,

  4. Synes det første vi bør gjøre for å øke produksjon av fornybar energi er å lovpålegge at alle nyoppførte hus skal ha takflaten 100% dekket av solceller. Gjerne også med kun en takflate som peker i optimal retning. Du får nå solcelletakstein, der merkostnaden i forhold til takstein betaler seg selv ned veldig raskt: https://www.otovo.no/solar/sunstyle

    For å ikke gjøre det vanskeligere å få huslån, må bankene samtidig pålegges å ta hensyn til reduserte strømutgifter når de vurderer betjeningsevnen.

    Dette gir ingen ekstra naturinngrep, og huseiere vil også tjene på dette. Prisen på dette vil også raskt synke ytterligere når alle nybygg trenger slikt tak.

    Skal vi ha vindmøller på land, bør de heller bygges der det allerede er gjort naturinngrep, som langs veier, i industriområder osv. Uberørt villmark er en "ikke-fornybar ressurs" som bør verdsettes langt høyere enn det gjør i dag.

     

    Veldig enig her..

    (man taper kanskje litt effektivitet ved og plassere vindmøller i industri områder, eller langs vei.. men det tapet bør godtas for og bevare naturen.)

     

    selv er jeg mest for og bygge ut havområder med vindkraft for større "produksjonsmengde" også legge et krav om fx 50% solceller på tak ved nybygg. innen 5 år. og 100% innen 10-15 år. med mulighet for små vindmøller i tillegg lokalt, for og redusere belastning på høyspent ledningsnett.

    • Liker 1
  5. Ja, ganske genialt. Det som jeg lurer på er jo om dette spillet er aktuelt etter et år, men jeg har troen når de har fått 50 millioner til å spille så langt. 

    Ettersom dette faktisk er en av de "bedre" slippene av et spill på mange år... så er det en sjangs for at det fremdeles er spillere der om noen år også...

     

    ​det som tar liv av spill er når du har store problemer I starten.. som nettverksfeil eller ballanse vansker..

    ​eller når du gjør for lite for og hinder juksing.

     

    ​Apax har litt problemer med juksere nå. som ødelegger litt.. men det jobbes med fiks for dette..

     

     

     

     

  6. De taper mye mer ved å ha regionsperrer på innholdet

     

    Det er hovedgrunden til at jeg IKKE har Netflix..

    ​Nå har jeg VPN, men siden jeg må bryte lover for å kunne se samme filmer som venner I USA/Canada osv..  så er det fort at en av gutta sender den til meg, eller lignende.. 

     

    ​åpnes det for fjærning av regionsperre, eventuelt tillater bruk av VPN uten "slakt" så vil jeg blitt kunde på Netflix på dagen..

    • Liker 2
  7. Eg ynskjer meg ein UPS med minimum 20 A ut, som eg kan konfigurere til å trekkje ei mindre makseffekt, til dømes 10A, inn. Då kan eg bruke mykje heftigare utstyr i garasja (10A sikring) utan å risikere at sikringen går ved aktiv bruk.

     

    Det er muligens en av de mest fornuftige løsningene som kan komme av denne batteri teknologien og elbiler..

     

    Hvis man kan justere lade-linjen inn etter hva sikringer eller strømproduksjon klarer.. og kunne fått korte perioder med mulighet for høyt forbruk, eventuelt flere faser (1 fase lading og 3 fase forbruk)

    Jeg hadde gitt grei sum for den muligheten... og spesielt hvis det ble bygget inn som standard i el-biler som alt har batteripakker som kan takle jobben.

    • Liker 1
  8. Genialt fra EU sin side, men døden for alle andre.
    Løsningen til netflix og andre streaming tjenester er at alt innhold sperres for folk i EU,  også aktiveres "alt" relatert til denne regelen, og siden enkelte land ikke har annet en et fåtalls filmer, så blir tilsvarende 7 filmer valgt fra det generelle biblioteket pr 3 filmer landet har tilgang til, og resten sperret..

    så for oss i norge blir HELE biblioteket til netflix på noen få serier og kanskje noen titalls filmer, + tilsvarende prosent sats, ender vi på et gedigent bibliotek av hele "nesten" 100 filmer. i stede for  dagens begrensning på 1,569 serier ca  4,010 filmer.

    Lenge leve region blokkering...  Dette vil ihvertfall føre til VPN salg.. (AKSJE valg for dagen må nok bli VPN selskaper.)

    • Liker 2
  9. Det er et veldig dårlig argument at det burde være lov bare fordi man kan lage det av varer man finner i butikken.

     

    Det at ingrediensene til å lage diverse bomber/våpen finnes gjør det ikke lovlig av den grunn...

     

    Jeg argumenterer ikke med at det burde være lov eller ikke.. men som han jeg "siterte" så var det kanskje best og forby det grunnet den kunne modifiseres for og bli en "fullverdig" flammekaste...

     

    og med det som grunnlag så bør mange ting forbys da det kan modifiseres til og bli alt fra rør-bomber til giftige og farlige ting, ved riktig blandingsforhold og rett modifikasjoner..

     

    Jeg mener ikke at vi trenger en overpriset gassbrenner inn i norge, men det burde ikke være dette politiet og tollvesenet blandet seg i... det er nok av andre farlige ting som kommer over grensen..

     

    og gassbrenneren i seg selv er tillatt i form av salg over disk uten legitimasjon selv på biltema, europris og jula..

  10. Den ser farlig ut, den ser ut som et våpen, if it walks like a duck... Derfor ulovlig.

     

    Softgun, luftgever og paintball er lovlige.. og samtlige ser ut som "normale" våpen..

     

    softgun har krav om en orange tupp (men utsende er identisk og vekt kan også være farlig nært ekte våpen.. (tuppen trenger bare en sprayboks eller skru den av da den på mange er gjenger på)

     

    generelt drivstoff for biler kan brukes for og lage/gi napalm lignende effekter, fremdeles lovlig og kjøpe på alle bensinstasjoner (sist jeg fylte tanken)

     

    fotball sko ser farlige ut.. og kan gjøre store skader hvis en med litt kampsport erfaring tar disse på seg.. men selges i sportsbutikker..

    Kniver kan kjøpes selv av unger på jernia og ganske mange andre steder..

     

    og forby 1 ting pga utsende er rasistisk... (ja RASISTISK), så lenge alle andre godtas..

     

    Ja du kan risikere at idioter løper rundt med en "ikke flammekaste" eller en gassbrenner.. men samme idiot løper også rundt med fyrverkeri, uten at dette blir stoppet ved utsalg stedene... så da kunne du startet med en skikkelig rassia på fyrverkeri som er mye farligere en gassbrenneren... så kan du ta for deg griller og gassbrennere når alt annet "farlige" redskaper er stoppet.. og du prøver deg med en 2/4" trestokk for og kutte ned treet.. ettersom alle sager, økser og kniver er stoppet i tollen..

  11. Hvor vanskelig er det å bygge denne om til en fullverdig flammekaster?

     

    Det er kanskje ikke så dumt å forby den :)

     

    Det er lettere og lage en fullverdig flammekaster av en sykkelpumpe en denne gassbrenneren..

     

    denne "flammekasteren" (eller gassbrenner , ugressbrenner, terrasse varmer eller bærbar grill som er mer rett benevnelse på den) kan lages ganske enkelt og greit.. alt kan kjøpes i dag fra biltema , jula eller lignende butikker..

    https://www.youtube.com/watch?v=7LGgocYdNG4

     

    mens en flammekaster krever at du kan litt kemi, da en sykkelpumpe bruker oringer som ikke tåler "drivstoff typer" som brukes for flammekastere. (ved skyting lenger en 20-40cm)

     

    Og forby en liten grill, gassbrenner eller ugressbrenner som brukes til daglig i industrien bare pga et plast-deksel er litt idiotisk,

    Og hvert fall hvis du mener at og lage en "fullverdig" flammekaster er dit grunnlag for og forby den..

     

    Du kan lage bombe av kunstgjødsel. ( Dessverre ble brukt 22 juli 2011) men kunstgjødsel er fremdeles tilgjengelig i butikker.

     

    Du kan lage flammekaster av sykkelpumper.

    Du kan lage napalm av ingredienser kjøpt på bensinstasjoner og søppel..

    Du kan lage rør-bomber av rør du får kjøpt på biltema eller rørlegger butikk og norsk-stål osv...

    Du kan 3d printe reciveren (registrerte delen) av en AR

    Du kan frese ut reciveren av samme våpen på normale industrimaskiner.

    Hvis du tar tiden til hjelp kan du lage det med en simpel drill og noen filer..

     

     

    men alt sammen er ulovlig, og alt forventes at du tar hensyn til reglene rundt det....

     

    Du får til og med kjøpt alt du trenger for ganske mye farligere ting en gassbrenneren du likte at ble forbyd, på KIWI, REMA 1000 osv...

  12. Jeg skulle likt og sett "stats" for runda. i form av kills + assist + damage + "antall head shoots" på alle spillere (enten ved dødsfall.. eller generelt hele tiden )...

     

    eneste negative jeg kan se med det. er hvis du ender i endgame med en som har 10kills.. og du har kanskje 1.. så er det litt kjedelig og vite at du kanskje ikke fortjente den seieren like mye..

    • Liker 1
  13.  

     

    1070 holder ikke til 4k spilling. Da må alle grafikk innstillinger være på low. Ikke vits med 4k spilling da.

    hm.... rart at mitt 1070 kjører bf1 på 4k med high settings i 60 fps da...

     

    Jeg hadde 1070 og det var ikke spillbart med alt på ultra og 1400p engang. Testet også BF1 i ultra og 4K med 1080Ti og det var heller ikke spillbart.

    Det er det negative med PC.. for dere sitter garantert med 2 forskjellige systemer..

    sjekker du CPU specen.. kan faktisk din CPU være grunden til at du ikke klarer 1400p mens noen andre klarer 4k..

     

    Min CPU (i7-2600K) er overklokket til 4,2 GHZ.. men den henger etter i enkelte spill så jeg ikke får opp FPSen...

    Om jeg setter alt på MAX eller MIN på enkelte spill.. så er eneste forskjellen % utnyttelse av GPU.. (FPS er identisk ned til noen få prosent))

     

    På en konsoll ville det vært kanskje 0-5% forskjell i FPS avhengig av system... mens 2 GPUer som blir matet av forskjellige PCI-E på samme system kan utgjøre flere ns forsinkelser og ganske store fps utslag.

  14. 1070 holder ikke til 4k spilling. Da må alle grafikk innstillinger være på low. Ikke vits med 4k spilling da.

     

    Forskjellen ligger i optimalisering..

    ja 1070 har samme spec som teoretisk Xboxen får.. men med opptimalisering blir det nok nesten 1080(ti) "effekt" samtidig som du ikke trenger mer en 30 bilder i sekundet.. (og ofte ned mot 24 FPS.)

     

    mens en PC krever fort 60FPS.. ettersom monitorene ikke har masse prosessing av bilde før det vises.. mens en TV går over og prosesser bilde. (skaper input lag)

     

    Neste er at en konsoll. gir spillutviklerene mulighet for og opp/ned skalere bilder etter behov. så bilde kan være 4k. men bare 1080p i 1-2 sec ved store påkjenninger.. uten at bruker blir informert.

     

    Det er også kjent at div konsoller har muligheter for og kjøre en rendring av bilde i en oppløsning for så og skalere opp bilde til 4k (uten kostnad av GPU) (PS4 pro bruker dette for nesten all 4k.)

     

     

    Kjempe hvis Xbox faktisk kan får utviklere til og legge til rette for 4k teksturer osv.. sånn at vi får igang litt utvikling på PC fronten..

  15. Synd den ikke finnes på annet en ebay mulig?

    Så tror ikke den kan ventes på elkjøp\power eller en norsk forhandler med det første.

    Uansett håper jeg den dukker opp på finn.no

     

    For det hadde vært bra.

     

    Jeg kan anbefale og bestille på Ebay... Men du bør sette deg inn i en del ting uansett...

     

    Stepper motor og stepper kontrollere er det som er størst risiko for store "skader" på utstyret..

    mens strømforsyningen er størst risiko for "bran"

     

    Det er tøft med 3d printer men det er begrenset hva du klarer og printe ettersom FDM (vanligste printerene) smelter plast og legger det lagvis..

    med denne løsningen kreves mye "forarbeid" for og printe hull og avstander(bruer) samtidig som kvalitet nyaktighet er i laveste laget og printespeed er "alt" for treg...

     

    Jeg har en i3 løsning som gir lett tilgang på diverse løsninger og oppgraderinger..

    selv tror jeg løsningen blir SLA printere eller lignende som printer i en veske basert løsning med lys/laser, da disse er mange ganger raskere og høyere oppløsning..

  16. Jeg skulle likt og sett hvordan Biltemas plugg fungerer mot disse (med/uten strøm-måler )

    Jeg har selv art: 46-3161 fra biltema.. og den er utrolig enkel og grei programmering på...

     

    litt uoversiktlig strømforbruk oversikt ettersom den ikke er noske eller svenske kr, i måling.. bare Dollar, euro, pund, Rbl og et ukjent Y tegn som valuta pr kwh.

     

    Appen støtter Nedtelling (før den stenger/slår på)

    Tidsur for tyveribeskyttelse ( hvor du velger antall ganger den skal slå seg på/av og tidsintervallet..

    eller vanlig tidsur. hvor du velger så mange ganger du ønsker samt hvilke dager 7 dagers kalender)

     

    i tillegg støtter den manuell overkjøring med egen knapp for av/på

  17. Funker brillefint men er et irritasjonsmoment til tider.. Hvorfor?.. Nah, vil du se på mediaboks eller tv-dekoder eller lignende når du skrur på tv'n så bytter automatisk tv'n ingang på forsterkeren (etter 10s) til TV.. ARGH.. hjelper lite at du forteller forsterkeren at dette er feil når tv'n på død og liv skal velge først.. Onkyo forsterker og samsung tv. Siste gang i mitt liv jeg skal ha et onkyo produkt, har byttet videodelen en gang på forsterkeren da den tok kvelden.

     

    På min onkyo tx-sr 707. Så røk hdmi ingangene.. dette var hvist nok utvidet garanti på dette. Så det ble fikset på min nesten 10 år gammle reciver.. uten noen kostnader

    • Liker 1
  18. Så vaktene er villige til å vente et par minutter på at mobilen skal lade og starte opp? Jeg stoler ikke på vaktene som blir leid inn til å kontrollere folks billetter. Jeg har heldigvis bil og unngår kollektivt som pesten, men har venner som bruker det og som bussjåførene først kjefter på når de registrerer den kjøpte billetten på bussen noe som skaper kø, for så å dermed ikke scanne den for så å få bot fordi billetten ikke er gyldig uten å bli scannet på vei inn i bussen. "Det er bare å betale for seg så får man ikke bot" vel, tydeligvis ikke.

     

    Bor du på utsiden av en by... så nytter det ikke og oppsøke kollektivt en gang..

    nærmeste tog eller trikk er ca 25 min kjøring (arendal tog stasjon eller trikken i kardemommeby.)

     

    bil til jobb tar 20 minutter..

    kollektivt blir ca 20-30 minutter gangavstand.. og nesten 10 timer buss tur.. med 4-5 bytter og ganske lange ventetider mellom hver.. (starter på jobb 07.00 men første buss ankommer jobb ca 07:45 på morgenen eller 10 på kvelden dagen før)

    alternativt er og reise med buss ca 07.00 med div bytter og fremme ca halv 10..) hjem går greit med buss. bare 1,5 timer

    • Liker 2
  19.  

    Med andre ord, infiser 2 virtuelle maskiner og så er du fri? høres ut som en grei deal for meg.

     

    Står at de to må betale

    Men hvis disse 2 virtuelle maskinene sender det videre til 2x2 maskiner til.. så burde jo du slippe unna.... eller???

     

    Hvor mange må sendes videre til før maskinen låses opp.. hvis alle bare sender videre og ingen betaler..?

    • Liker 1
  20. Er det da snakk om 60 000,- for noe som i heldigste fall klarer å printe ut en ny bukseknapp? Og en liten dinosaur? Duverden...

     

    Største problemet med 3d scannere. Er generelt blanke og reflekterende overflater... hadde propellen vært pusset matt. Eller lignende ville resultatet blitt bedre..

    Undersiden må enten tas i en egen opperasjon. For så og slå sammen disse 2 skanningene. Eller si at programmet bare skal estimere en flate for og tette modellen..

     

    Alle modeler må være "vanntette" for og kunne 3d printes

  21. Jeg har brukt windows 10 ganske lenge..

    Jeg deaktiverte alt av "dritt" samt automatisk oppdatering. .

     

    Men her tidligere i uka. Fikk jeg opp en melding når jeg logget inn.

    "THIS BUILD OF WINDOWS WILL EXPIRE SOON"

     

    Og under sto det sånn groft. At etter "dato" ville maskinen begynne og restarte uten forvarsel med få timer mellom hver gang. For mer info trykk på ene alternativet og ellers avbryt.

    Denne mld kom opp hver gang maskinen logget inn. Helt til jeg gikk inn og kjørte oppdateringer.

     

    (Mer info sende meg bare til en generel windows 10 feilside. Med info om installasjon osv)

    • Liker 1
  22. som flere påpeker er NVIDIA's kort bedre en AMD's målt i pref/watt osv....

     

    Jeg var NVIDIA fan på xxxx seriene.. (før de gikk over til 3 tall.)

    Men så begynte jeg og følge utvikling osv.

     

    Nvidia:

    G-Sync (låst til eget forbruk)

    Quda (låst til eget forbruk)

    osv osv.. lista er LANG.. (selv om quda blir åpnet opp litt nå siste stunden)

    Stort sett alt krever lisensiering eller er 100% låst

     

    AMD:

    Freesync (gratis for alle som ønsker)

    mantel SDK (Gratis for alle og bruke også mulig for Nvidia og bruke gratis, med noen få linjer i driverene som AMD slapp)

    generelt alt AMD utvikler blir sluppet gratis for andre produsenters bruk, (noen få ting krever lisensiering som cpu/gpu arkitekter.)

     

     

    så skal man følge utvikling og ønske om konkurranse er det bare AMD som spiller med åpene kort på GPU siden.

    • Liker 2
  23. Lurer på hvilken printermodell de har brukt. Det står at dyser ble ødelagt pga strømbrudd. Snålt.

     

    hvis du printer med FDM.. og får strømbrudd. kan dysene hvert fall tette seg.. (uten 0,3 -0,4 mm bor),

    du kan også risikere at varmen sprer seg unormalt høyt opp i systemet, da mange ekstrudere har aktiv kjøling av den "kalde" siden i ekstruderen som kan ta skade.

     

    ellers er det vel bare "kresjing" av ekstruder mot det som printes ved et strømbrudd som er igjen av mulige skader..

    (mange printejobber kan ta flere timer og printe ut.... hvor du må starte på nytt etter et strømbrudd.)

     

    Bruker du feil dyser på "eksklusive" materialer som karbonfiber forsterket fyll,, så ryker dysene ganske fort uten strømbrudd. hvis du ikke har forsterkede dyser.. (som ikke kan skaffes til alle typer ekstrudere)

  24. Jeg sitter på et GTX 670-kort.

     

    Hva vil dere anbefalt av disse to?

     

    Sapphire R9 390X Nitro 8GB

    eller

    GTX 970 Gaming G1

     

    Det kommer litt an på hva du skal gjøre og type spill du liker.

     

    begge kortene er gode.. men jeg tror kanskje r9 390x med sine 8GB vil holde "lenger"

    men det kortet krever mer strøm, som du kanskje vil merke på et stramt budsjett hvis maskinen står mye på, og har belastning

     

    og dessverre er det flere Nvidia titler(spill) som har optimaliseringer som gjør at nvidia kort får et boost, mens AMD's kort blir hengende etter da Nvidia ikke deler sin teknologi, (som NVIDIA HairWorks osv) mens alt av AMD's spesial teknologi typisk deles ut til alle som ønsker og legge det inn i sitt produkt.

     

    Selv støtter jeg AMD for og forsøke og få inn konkurranse i markedet, men ser at enkelte Nvidia teknologier koster grusomt mye fps, når det er aktivert. (spesielt rett etter lansering av div nvidia titler)

×
×
  • Opprett ny...