Jump to content

ogg

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NOK svekket seg umiddelbart mot de viktigste valuttaene etter at det ble offentlig hvem som blir Norsk sentralbanksjef. Noen meninger om det?
 2. Fin oppdatering om lagring av atomavfall. Takk. Svensker er flinke folk alikevell, hi, hi...
 3. Olaf, misforstår jeg deg eller snakker du nedsettende om Svenskene? Hva med de 31 andre landene med atomkraftverk?
 4. Er det ikke Landsskytterstevne i sommer? Jeg tror ABB er ekspert på våpen og bomber og blir en god ekspert kandidat for TV2.
 5. Chernobyl. Jeg tar utgangspunkt i at en dokumentar er sannheten så langt det lar seg gjøre, samt at dokumentaren Chernobyl stemmer med hukommelse og det jeg har lest (pensjonist). Knakende god, sterk/rørende og spennende, men ikke rart at det smalt. Det minner meg om flyulykker på 60 og 70 tallet der kjemien blant pilotene var årsaken til flere fatale ulykker, noe som er jobbet mye med siden på mange nivå. Antar at det samme gjelder atomkraftverk.
 6. Norske grunnlov § 4. Kongen skal alltid bekjenne seg til den evangelisk-lutherske religion.
 7. Jeg tror og håper på at arbeidsledig Behbahani, Ali Reza får jobben.Heia Ali!
 8. Med prisen også tatt i betraktning hadde jeg gått for den du selv fant. En helt grei pc til den bruken du nevner og mer...
 9. Hvis du kjøpte den i dag, reklamere.
 10. ogg

  Uendelig

  Takk Gavekort. Nå forstår jeg budskapet. Skal ta det med og tenke litt, det er jo en grei forklaring ...selv til meg, så da håper jeg å slå meg til ro med det.
 11. ogg

  Uendelig

  Jeg har nok samme utfordring med evig, Tictac. Gavekort, jeg forstår ikke helt tanken din med konsept i denne sammenheng. Kan du utdype litt mer?
 12. ogg

  Uendelig

  Uendelig er et begrep jeg ikke klarer å forstå. Jeg har grublet/lest om emnet i årevis og i mitt hode ender jeg altid opp med at ingenting er uendelig. Altså alt har sin ende/slutt. Noen som kan ta på seg oppgaven og forklare "uendelig" på en grei og forståelig måte?
 13. Jeg iriterer meg grenseløst over alle disse iriterende innleggene.
×
×
 • Create New...