Gå til innhold

Redlight

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Redlight

  1. Har siste patch ja.

     

    Btw....... > vitsen med alt på det høyeste er? Hvorfor ikkje kjøre på en passelig "preformance" med nice Fps? Men det er jo noen som er storforlanganes. Men men

    Vel vet ikke helt jeg. Betaler man nesten 4000 kr for et skjermkort burde kortet i det minste kunne ta dagens spill uten problemer, eller? Klart jeg får ikke vondt i sjelen av å sette ned litt på innstillinger, men det er ikke hva jeg hadde forventet.

  2. Heisann. Etter å ha teste mitt powercolor x800p vivo må jeg si jeg er litt skuffet. Trodde farcry ville bli en lek for dette kortet med max instillinger på alt uten AA og AF. Det går altså ikke så glatt som jeg skulle håpet, daler ned i 15 fps til tider. Kanskje bare jeg som er litt kravstor her, ikke vet jeg.

     

    Men så til mitt spm. Dere som har flasha til 16 piplines og tilbake til orginal bios, er det noe ekstra krutt å hente på de 4 ekstra pipene med pro hastighet? Er ikke sugen på å kjøre på xt hastighet da det er overstadig varmt i mitt kabinett. Er ikke for sugen på å flashe heller hvis ytelsen er minimal med hensyn til garanti.

     

    Mulig jeg kunnet funnet noe hvis jeg leste hele tråden, men vi snakker 15 sider her.

     

    Spec for de som lurte på det, [email protected] med 512 ram

  3. Fortsatt strålende fornøyd med høyttalerne, adapteren er det ingen problemer med. Noe som gjør meg ekstra glad er at jeg slapp toll på begge pakkene . Har hvertall ikke fått noe regning på det enda, rart om det skulle dumpe noe i postkassen over en mnd etter pakkene er mottat. Kom på under 4000 totalt, kan ikke klage på det ;) .

  4. Heisann, jeg har 3 maskiner i nettverk og i det siste har internett blitt latterlig ustabilt. Problemet er at linja mister sync hvert 5 minutt. Har vært i kontakt med isp`n og dem sier alt er ok fra dems side. Mistenker at det er den ene maskinen som lager litt trøbbel. Når jeg tar en test på itavisen får den ene maskinen ca 800 kbs, mens de 2 andre får det dem skal, 3000 kbs. Har tatt en online virus-sjekk på burken som ikke virker frisk, men fant ingen ting. Kan det være orm/virus denne symantec virus sjekken ikke finner? Trenger litt hjelp her!

  5. Når jeg trykker på linker i ie åpnes dem minimert, jeg må høyreklikke og maksimere. I egenskaper har jeg satt ie til og alltid åpnes maksimert. Hvis jeg rezizer en link jeg åpner, åpnes alle andre linker i samme størrelse frem til jeg lukke ie. Så må jeg til å rezize igjen. Hadde vært fint om noen kom med et tips til hvordan jeg slipper dette.

     

    Edit: Skulle kanskje vært i programvare denne ^^

  6. Som kjent har ikke 230v versjonen ProMedia Ultra 5.1 kommet, og det er meget usikkert når den vil komme. Jeg fikk min 120v versjon i dag.

    Lyden er storfin, smiler fra øre til øre. Var litt bekymret for at høyttalerne ville skurre siden jeg må kjøre dem gjennom en adapter, men det er helt knyst når jeg ikke spiller =).

    Adapteren jeg trengte bestillte jeg [url="http://www.voltageconverters.com/"]voltageconverters.com[/url]. Bestillte VC-750 og den kom på rett under 700 NOK med frakt hjem på døra. Tok 3 dager fra jeg bestillte til jeg hadde den på døra med UPS. Virker som jeg slapp moms på denne, har hvertfall ikke hørt noe.

    ProMedia Ultra 5.1 bestillte jeg fra [url="http://www.getdigital.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=917"]getdigital.com[/url]. Der ligger ligger dem på 355 USD + frakt 196 USD. Da får du dem hjem på døra med fedex. Jeg var ikke hjemme når dem kom så pakken ble lagt inn på nærmeste postkontor. Tok 14 dager fra jeg bestillte til jeg hadde dem. Tok så lang tid pga. getdigital byttet speditør fra UPS til fedex. Gikk 4 dager fra pakken ble sendt til den var hos meg.

    Totalt kom det på ca 5300 NOK med toll og frakt.

    Deler denne erfaringen hvis det er noen som har tenkt å gjøre det samme. Ting en må ta i betraktning er at hvis du vil selge det så får du sikkert litt mindre enn om det hadde vært 230v versjonen. Skulle du trenge garantien så er du selv ansvarlig for å få produktet til Klipsch i USA, hvilket vil bli dyrt og helt sikkert ikke lønne seg. Men skulle du finne på å gjøre det så har du ultra versjonen billigere enn non-ultra selges her hjemme.
  7. Var spørsmål om lydkort ikke høyttalersystem her.....les topicen....dessuten har Hardware.no testet begge systemer og de kåret Logitech Z-680 som best, og det var den de ville hatt om de kunne velge  Jeg har Z-680 med Audigy2 og det fungerer fett. Du kan stille ned på hz på bassen så den blir MYE fastere, finere og mer presis...det er alt som skal til

    Som sagt så ver det min menig...Jeg blåser vel i hvordan ting kommer ut i test så lenge jeg kan snakke av egen erfaring. Trenger ikke bli hårsår om du har Z-680 selv. Vi har alle forskjellige meninger, er vel lov det?

  8. Hadde selv Z-680 settet hvor jeg brukte det integrerte lydkortet på P4C800-E DELUXE og var mildt sagt skuffet over lyden. Bassen klarte ikke følge musikken. Kjøpte meg et audigy 2 kort og det hjalp betraktelig. Tror ikke det er nødvendig å gå for zs utgaven.

     

    Vil bare si at Z-680 er suverent til film og spill, men til musikk var det for mye bass for min del, selv på laveste innstillnger. Leverte mitt sett tilbake. Hvis du ikke har behov for den innebygde dekoderen til dvd, tuner etc. ville jeg kanskje sett på MegaWorks 5.1 550THX settet fra Creative. Fin lyd i dette settet, har det i naborommet. Og til en rimligere penge. Bare min mening dette altså =)

  9. Fikk mail fra getdigital.com i dag. Det koster 196 USD og sende med UPS. Kunne også sendes med USPS for 70 USD men da kunne ikke levering garanteres, og dem hadde ikke mulighet for å tracke pakken. Så det naturlige valget ville vært å velge og sende med UPS siden det virker som det tryggeste. Totalen havner da på 4504 kr med frakt, toll og fortollingsgebyr fra ups på 149 kr. Non ultra utgaven ligge på 5500 kr + frakt her hjemme. Er det verdt det? Håper det =) I tillegg kommer denne adapteren da.

     

    Er Ultra settet mye bedre enn det vanlige?..

    Her ser du forskjellen på dem.

  10. Her koster dette settet 355 USD. + toll havner man på ca 3000 kr med dagens kurs. I tillegg kommer frakt på ca 1000 kr. Siden settet med 230 volt fortsatt er under utvikling må du også han en strømadapter som konverter 120v til 230v, som denne. Noen som vet hvor det er mulig å få kjøpt slik adapter her hjemme? Har søkt og søkt men finner ikke noe. Leste en som sa at det koster minst 1050 kr her hjemme. Totalen havner da på ca 5000 kr. Men er det noen ulemper med å kjøre et slikt sett gjennom en sånn adapter sak? Har lurt litt på å bestille dette settet selv.
  11. Vanskelighetsgraden i Farc Cry er helt riktig synes jeg, fatter ikke folk som whiner over mangel påquicksave og for vanskelige fiender, dette spillet er langt fra det vanskeligste spillet på markedet.

    Det er ikke alle savepoints som er like bra, har hendt flere ganger at jeg har løpt rett i en savepoint under skuddveksling og det er ikke så fett. Uansett så kommer det en patch med quicksave, noe som mange har etterspurt. For å save når du vil frem til den tid skriver du, "\save_game *, bytt stjerne med hva du vil.

  12. Spillte gjennom spillet for noen dager siden og det helikopteret er jo fruktkake i forhold til det som venter. Er ikke fett å møte 3-4 über monster med lite helse og minimalt med ammo. Bra jeg fant ut hvordan jeg saver utenom spawnpoints ellers hadde jeg gått bananas.

  13. Her har du et screenshot av mitt sapphire 9800p kort. Hvis jeg prøvde klokke ned skjedde dette. Kan jo legge til at dette kortet var uklokket. Jeg flasha kortet med 9800xt bios og det funker som en drøm, alle artifacts borte. Men siden det er et varme problem for deg vil jeg anta det ikke hjelper mye å flashe. Send kortet i retur, eller sjekk vifte\goop.

  14. Heisann, ta en titt på screenshotsa under her.

     

    Screenshot

    Screenshot

    Og ta gjerne en titt på denne posten

     

    Dette var mitt sapphire 9800p uklokket. Mot all fornuft flasha jeg kortet med xt bios, og artifacts er borte som dugg for solen. Ramen min klarer ikke mer enn 340, så den har jeg klokket ned. Dette er nesten for godt til å være sant. Ikke spør meg hvordan dette er mulig men glad er jeg.

     

    Så takk til VeXx for en glimrende guide =)

  15. Heisann, håper noen kan hjelpe en stakker i nød før jeg får hjerteattakk. Har asus P4C80-E Deluxe hvor jeg kjørte raid0 på promise kontrolleren, og 2x s-ata disker på ICH5R kontrolleren uten raid. Funket fint, frem til i går så restater pc`n og raidet er offline. Innstallerer xp på nytt, men denne gangen ville jeg prøve raid på ICH5R kontrolleren. Får installert xp funker fint, kobler til de 2 andre diskene men ikke f... om xp finner dem. I enhetsbehandling viser promise fast track at det er problemer med drivern og jeg viser hvor drivern ligger, men svarer med at den ikke finnner bedre programvare enn det som er inst. Maskinen finner diskene når den booter, men jeg kan ikke se dem i diskbehandling pga drivern regner jeg med. Noen som har peil på hva som er galt her? Litt knotete forklart kanskje =)

  16. Etter som jeg kjøpte dette settet i dag så kan jeg jo komme med en tilbakemelding. Jeg synes bassen var veldig fremtredende selv på laveste innstilling og virker slapp om jeg kan si det sånn. Meget mulig at dette kommer av at jeg kjører på det integrerte lydkortet på mitt asus P4C800-E hk. Leste noe tidligere i posten om det hjalp å bytte lydkort. Ellers er synes mine ører at det var fin klar lyd i sattelittene. Det suser litt i høttalerne når dem ikke er i bruk, men ikke så mye at det er et problem. Har et par Creative MegaWorks THX 5.1 550 i rommet ved siden av og sånn som det er nå synes jeg faktisk dem låter finere pga den brumlete basssen til z680. Jeg får kjøpe meg et nytt lydkort å se om det hjelper. Noen som har et bra forslag til kort rundt 6-700 kr max? Helst ikke Creative, har dårlig erfaring med drivere fra dem.

×
×
  • Opprett ny...