Gå til innhold

SanityAssassin

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SanityAssassin

  1. Kanskje det er du som burde sjekke bedre før du skriver? https://www.norsk-tipping.no/artikler/sett-grenser-for-spillingen-din Såkalte "utenlandske" spillselskap er pålagt å ha funksjon for selvbestemte grenser for spillingen de også. Akkurat som Norsk Tipping har. Jeg er selvsagt klar over at Norsk Tipping har den funksjonen. Som nevnt er det et krav i lisensene om å ha denne funksjonen.
  2. Dette stemmer ikke i det hele tatt. Hvorfor har du ikke sjekket om det fungerer slik du skriver før publisering? Funksjonen om å kunne begrense spillingen er et krav for å få lisens for selskaper som opererer fra Malta. Det er heller ikke slik at man ikke kan tape mye penger på Norsk Tipping. De aller fleste har ikke råd til å tape det Norsk Tipping har satt som maksgrense. Norsk Tipping er også den største annonsøren til flere store norske medier. Av den grunn tør de heller ikke skrive kritiske redaksjonelle saker om Norsk Tipping eller skrive noen som helst positive vinklinger på et marked som er regulert over mesteparten av Europa. Norge er et unntak. Det er riktig at folk som sliter med pengespillproblemer og avhengighet ofte har andre problemer i livet også. Men spillingen deres merker man ikke, fordi den gjør de ofte i skjul, og kan være skambelagt. Det kan være tegn på adferdsendringer og humørsvingninger, men generelt er det veldig vanskelig å oppdage og det blir ikke oppdaget før spilleren selv erkjenner et problem og er åpen om det. Selvfølgelig skal man hjelpe de som har problemer med spilling enten det er penger involvert eller ei, men for å kunne hjelpe må det faktisk være basert på fakta og kunnskap. Så burde man være åpen for at det finnes kloke mennesker i andre land enn Norge også som helt sikkert har både erfaringer og gode løsninger på området.
  3. Muligens er det ikke spillene du er mest opptatt av, men Paradox Interactive sine Grand Strategy games burde ha vært nevnt om du først kommenterer politiske spill. Spesielt Victoria 3 som kom i fjor er politikk sentralt, men også i de andre spillene. Suzerain er et annet spill hvor du spiller et narrativ som en politiker hvor du blir tvunget til å ta valg som har konsekvenser for nasjonen din. Artikkelen din avsluttes veldig brått. Det er ingen konklusjon her eller oppsummering og ikke minst hva dette betyr. Er det noe man kan lære av og som kan være med på å skape en offentlig interesse rundt politikk eller brukes spill til å fremme visse politiske syn? Godt mulig at alt skjer på en gang også. Men poenget er at jeg savner litt en rød tråd i det du skriver. Jeg sliter med å se poengene i teksten her. De burde komme tydeligere fram. Men for all del du skriver om et veldig spennende og engasjerende i tema som jeg bryr meg veldig mye om.
×
×
  • Opprett ny...