Jump to content

kraez

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg antar at de fysiske butikkene som Power og Elkjøp venter med å åpne for forhåndssalg til priser og bundle er klare. Ser også for meg at med to versjoner av PS5 kan det bli litt krøll når uspesifiserte forhåndsbestillinger skal gjøres om til bestilling med eller uten drev.
 2. Jeg forhåndsbestilte PS4 og kunne fornøyd plukke opp en KillZone bundle på Gamestop på lanseringsdagen. Nå til PS5 lansering synes jeg det er flere tegn som kan tyde på at det blir lav tilgang på konsoller ved lansering. COVID-19 kom bare på toppen av TSMC sin produksjonsbegrensning på 7nm, som skal stå for produksjon av CPU/GPU for både XSX og PS5, i tillegg til ordinære Zen2 for AMD. Vil anta at forhandlerne får tildelt konsoller etter forventet salg, og her tror jeg at særlig komplett vil ha en relativt stor andel av forhåndsbestillinger vs forventet totalt salg, noe som kan gjøre at det blir vanskeligere(les mer venting) å få en konsoll via komplett enn ved forhåndssalg hos fysisk butikk. Ville derfor anbefalt å forhåndsbestille fra to ulike butikker for å være sikret leveranse ved launch, men gjerne vente til priser og Bundle er blitt bekreftet.
 3. Hvordan er det med 7nm produksjonskapasiteten til TSMC? Slik jeg forstår det har Apple allerede lagt beslag på en betydelig del av denne med A12, så kom Zen 2 og det har vært store problemer med å møte etterspørselen. Og nå det neste året skal Ps5 og Xbox Series X også lanseres med Zen 2. Ser for meg at det også i 2020 kommer til å være lav tilgjengelighet på Zen 2 og om en vil sikre seg next gen konsoll, bør en stå rimelig langt fremme i køen.
 4. Har valget mellom følgende alternativer etter to runder med shopping som følge av DNB tilbud hos power · 3900X til 4.300,- med forventet levering av power i januar (kan kansellere bestilling) · 3800X til 3.400,- med collect @ store i dag · 3700X ligger jo ordinært på 3.600,- og har ikke vært tilgjengelig hos power og derfor uaktuell. Bytter ut en særdeles trofast i5-2500k som har kjørt på 4.5GHz siden starten på 2012. At den ble innkjøpt til kr 1.300 i sin tid er jo nesten bare rørende. Oppgraderingsbehovet kommer mest ut fra alt det andre jeg får ved å oppgradere plattform, som M.2, HK med drivere og viftestyring som funker i Win10, USB-C osv. Kommer til å sette i CPU i et MSI B450 Tomahawk Max uavhengig av hvilken jeg velger. Et tredje alternativ er jo å gå for 3800X i dag og evt oppgradere til 3900X når den blir levert, men litt usikker på hvordan bruktmarkedet er for CPU. Ellers viser jo differansen i pris mellom CPU i 2012 og 2019, at Tik-Tok strategien som intel har kjørt de siste 10 årene mest har handlet om Tik "marginal ytelse forbedring" - Tok - "Omgjøre ytelse til margin i egen lomme".
 5. Har vurdert å reaktivere HBO for å se Watchmen. Men når NRK Filmpolitiet beskriver at "Den visuelle stilen er mørk, elegant og full av lekre detaljer" tenkte jeg umiddelbart på den lave bildekvaliteten jeg under den avsluttende sesongen av GoT. https://p3.no/filmpolitiet/2019/10/watchmen-2/ Noen som kan gi en vurdering av hvordan denne serien fremstår i HBO Nordic sin ubrukelige Android TV app ?
 6. Hvordan er det med fan-stop under Idle på disse RTX kortene? Har ikke hatt et Nvidia kort siden GeForce 6600 GT, men slo til på et Asus RTX 2070 Turbo 8G når det kostet 4.500 på Elkjøp. Turbo-kortet har blower-kjøler, og ble med ett usikker på om blower kan støtte fan-stop under Idle, eller om kassen rundt GPU gjør at varme bygger seg opp og at viften MÅ gå hele tiden. Ikke at det bråker så fryktelig mye, men trodde at alle kort siden GTX 10** serien støttet dette.
 7. Dustin hadde vel i lengre tid tilbud på ryzen 5 2600X oppgraderingspakke med HK og 16GB ram til 3500,- Da blir det en det kroner igjen før vi bikker 15.000
 8. Her har tek.no ikke brukt den originale kilden, og derfor mistet vitale deler av informasjonen om hva videoen viser. Det vi ser er hvilke data fra radarsensoren som blir foret til autopiloten. Denne informasjonen er lagt oppå video-stream fra det ene front kamera. Dette er bare en liten del av sensor-informasjonen som autopiloten bruker, og radar benyttes primært til å holde avstand til bilen foran, og raskt fange opp endringer i hastighet (nedbremsing). https://electrek.co/2018/06/18/what-tesla-autopilot-see-understand/
 9. Nå blander du Xbox one S og Project Scorpio. Xbox one S er en vanlig Xbox one med noen få forbedringer, Scorpio er omtrent en helt ny konsoll. ahh.. S=Slim og ikke Scorpio For sant til å være godt filteret slo ikke helt inn når jeg leste artikkelen.
 10. 3.300,- setter solid press på Sony. I følge eurogamer har nye Xbox One S 40% høyere ytelse på GPU og 4GB mer minne enn den kommende PS4K Neo. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-project-scorpio-spec-analysis
 11. Videostabilisering På min S7 Edge (Telia) har videostabiliseringsknappen under innstillinger for kamera, omvendt funksjon. Er valget av, er stabilisering på, er valget på, er stabilisering av. Noen andre som har det samme?
 12. @kraez Gå inn på Telefon - mer - innstillinger - anropsvarsler :-) Knall i padden:) Dog merkelig at det ikke var aktivert som standard. Meget fornøyd med s7 Edge, men trenger å tweake litt på tastatur. Bruker nå swiftkey, men merker at det er enkelte av tastetrykkene på bokstavene som ligger helt mot kanten som ikke blir registret. Hvilket tastatur bruker andre på Edge?
 13. Er det en egen innstilling for å få "pip" lyd når samtaler avsluttes? Har hatt noen tilfeller nå hvor samtalen har blitt brutt, og jeg har snakket videre
×
×
 • Create New...