Gå til innhold

Movadelic

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Movadelic

  1. Har klokket en p4 northwood [email protected] 1.585 vcore til cpu. I bios viser den 3.46Ghz, men når jeg tester med et cpu speed program så viser den 2789.66Mhz. Det kan vel ikke stemme? Hvis det stemmer, hva har jeg gjort galt?

     

    edit: klokket ned igjen nå, den passerte nok ikke real time clock testen som ok i oppstarten. klokket til 3.3ghz nå, men hva er anbefalt med boxed vifte?

  2. Har et MSI 845E Max hovedkort. I manualen står det:

    Support 1.3Ghz-2.4Ghz or higher speed* p4 processor

    *No test has been conducted on higher speed processors.

     

    Spørsmålet er da hvor rask cpu kan kjøres på dette kortet? Noen som har prøvd over 3ghz? originalt eller klokket?

  3. forstår ikke helt hvordan folk argumenterer handling på komplett med pris. Hvis det er tilbudsvare greit nok, men ellers har de et høyere gjsnitt prisnivå enn de andre store webshoppene nevnt her. Det er bare å ta kikk i webshop testene. Har dere noen gang sett de har vunnet her? Stor lager, bra og vel d , men finner man det man trenger en annen plass, er det ikke særlig med argumenter igjen for å handle der. Handler selv på komplett når jeg må, men er ikke enig i den "auto-kjøp-på-komplett" propagandaen som disse trådene har en tendens til å bli.

  4. Hvilke kamera egner seg best hvis den primære bruken er å vise frem bildene på 2 meter lerret? Er det nok å gå etter høyest mulig oppløsning eller er det andre kriterier som er spesielt viktig å ta hensyn til ved slik bruk. Nok med 4 megapixel?

    Prøvde et gammelt canon digitalkamera med 2mp og synest bildet ble for uskarpt når det ble blåst opp.

    Noe konkrete kamera å anbefale?

    max 2500kr

  5. fikk dette svaret på guru3d:

     

    I had the same problem last week on my FX5600.

     

    The fan was spinning and the monitor was connected but the monitor didn't detect the videocard.

     

    Problem:

    Card is pushed too far into the AGP-slot.

     

    Solution:

    A videocard has a metal side (with all the cable connections).

    Lift that part of the card up a little (very very little). Lift it up as far as you can but stop when the fan stops spinning.

    Now your card is sticking a little out of the AGP-slot but the fan is still spinning.

    Now connect your monitor and startup.

    Now your monitor should work.

     

    I fit doesn't work move your videocard a little (left, right, up, down) untill the card works. It took me two days to find the right position.

     

    Remember: the fan has to spin

     

    ---------------------------------

    virker som en produksjonsfeil på kortet, siden den må stå i en spesiell posisjon litt utenfor slot`en for å kunne fungere

  6. litt lat så jeg gidder ikke skrive en norsk versjon i tillegg.

    Trying to upgrade from a geforce 2 mx card. Installed Aopen VGA-Card GeForce 6800LE on a MSI 845E Max motherboard. Running winxp and have removed nvidia drivers and used driver cleaner. But the screen is black when the comp boots up. The graphic card fan is running though. Anyone having an idea what could be wrong here?

     

    Har et D-bracket usb kort som viser hva som kan være feil i systemet. på kortet lyser alle 4 leds rødt. I manualen står det at da kan cpu være ødelagt, men det er den ikke for alt virker når jeg setter i det gamle geforce 2 mx kortet etterpå.

  7. Har et MSI 845E Max hovedkort. I manualen står det: please note that the AGP slot does not support 3.3V AGP card. If users have inserted a 3.3V AGP card into the slot, the MSI routing device will disable the computers boot up system.

     

    Er Aopen VGA-Card GeForce 6800LE et 3.3V kort?

    Når jeg prøver å boote opp med dette Aopen VGA-Card GeForce 6800LE kortet kommer jeg ikke inn i bios en gang. Viften går men skjermen er svart. Skal oppgradere fra et geforce mx kort. Har avinnstallert nvidia driverne og kjørt driver cleaner og cab cleaner. Men det virker som om dette er et 3.3v kort siden jeg ikke kommer inn i bios engang. Trenger sårt hjelp

     

    edit: fant ut av at det er AGP 8x, double pumped at 266 MHz to give a maximum of 2133 megabytes per second; 0.8 V signaling.

     

    Men forstår fortsatt ikke hvorfor den ikke booter opp

×
×
  • Opprett ny...