Gå til innhold

Eldrach

Medlemmer
  • Innlegg

    732
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Eldrach

  1. Insta krasj ved startup, har gjort alle triksa i boka, laget exeption i firewall, skrudd av virusbeskyttelse (bruker bare windows defender, men skrudde av den og), slettet rockstar launcher profil + red dead 2 filer i my documents folderen, slettet hele launcheren og lastet ned hele spillet på nytt, lastet inn alle runtimes på nytt, kjørte clean install av nyeste nvidia driver.

    Denne feilen ligger kun hos rockstar og dårlig software.

    • Liker 1
  2.  

    Er på tide at denne farsen ender. En narsissistisk leder som har raseriutbrudd og styrer landet sitt via Twitter burde vært avsatt for lengst.

     

     

    For noe tull! Du har ikke minste peiling pa hva kineserne driver med. EU er i mine oyene nermest landsforraedere slik de lar kineserne gjoere akkurat hva de vil mens småfolk som vil selge i kina blir driti på. Men så lenge det blir solgt noen mercedes og fransk vin sa er vel alt i orden for kakerlakkene.

    Er Kineserne terriotoriale, ja, må de bli bedre på menneskerettigheter, ja - Truer de med å velte verdensøkonomien og starte kriger på Twitter...Nei..det gjør de faktisk ikke...Ikke blir de sure fordi de ikke får kjøpe Grønland heller.

    • Liker 6
  3.  

    Er på tide at denne farsen ender. En narsissistisk leder som har raseriutbrudd og styrer landet sitt via Twitter burde vært avsatt for lengst.

     

    Kina er den største trusselen mot en fredelig og demokratisk verden siden 2. Verdenskrig, og Trump tar et oppgjør med Kina som burde vært tatt for 15 år siden. Uten USAs støtte til opprørerne i Hong Kong ville nok tanks rullet i gatene! Trump er en ekstremt dyktig forhandler, og jeg håper han lykkes i å knekke ryggen på det kinesiske kommunistpartiet!

    Hvor mange kriger har Kina vært involvert i kontra USA siden andre verdenskrig?
    • Liker 7
  4. 2016: Intel er bak AMD på integrert grafikk. Planen legges.

    2017: Intel inngår "samarbeid" og støvsuger AMD for tegninger, specs og hemmeligheter.

    Det arrangeres cruisebåter, kokain og lokkedamer. Tilslutt får Intel en AMD mann over.

    AMD blir dritsure og bryter all kontakt.

    2018: kun produksjon og fortsatt reverse engineering og dissekering av Vega kretsen og HBM minnet

    2019: Nå er det gått såpass lang tid at vi kan avslutte uten skandale. Fikk vi med noen patenter ?

     

    Haha, det der tror jeg treffer spikeren på hodet
  5.  

    Bruker disse fresnel linser? Jeg hadde samme problem med Vive Pro, "ene øyet" var ikke helt med, byttet til Samsung Gear linser og problemet forsvant 100%, var som å få nye VR briller. Fokus punktet over dobblet seg, øynene slapper mer av, lens glare er så og si borte.

    Har også Samsung Gear til min Note9 og i forhold til Vive så var det en myyyyye mer behagelig verden. Ingen lag what-so-ever (siden sensorer sitter på samme hardware som skjerm) Man blir liksom ikke "sliten" i hodet av det.

    Nå skal det jo selvfølgelig nevnes at GearVR ikke kan sammenlignes helt med opplevelsen som Vive og andre PC VR platformer kan tilby da, men på comfort, så vinner de lett.

    Ja, de bruker bra linser, jeg brukte 3 min på å bytte ut linsene på vive pro, måtte bare ha 3d printede adaptere som jeg handla på nett

  6.  

    Det er 2 apper jeg hadde brukt oftest hvis jeg skulle hatt en smart klokke. Spotify og Audible. Disse fungerer ikke uten telefon, derav er denne klokken faktisk relativt ubrukelig for min del.

    https://developer.apple.com/wwdc19/716

    Teknologien ligger der i WatchOS 6. Så det er opp til app produsentene å oppdatere watch appene sine.

    For en forbruker spiller det liten rolle hvem som "er skyldig" i at noe ikke fungerer - Jeg ville tror at hvis Apple jekka ned arrogansen sin litt, ville de jobbet MED utviklere istedenfor imot dem (Spotify og Apple er ikke gode venner for å si det mildt)

  7. Når jeg ser på nattmodusen til Huawei så ligger de foran enda. Se på venstresiden av bildet som er tatt, Huawei er det eneste kameraet som klarer å utfylle hele bildet i nattmodus. Det er helt rått, og apple henger langt bak der.

     

    Dessuten syntes jeg det er teit å sammenligne Apple sin helt nye telefon med Huawei sine gamle når Huawei lanserer ny telefon i morgen, gir litt galt inntrykk

    • Liker 1
  8. Å si at skjermen aldri slukker, er nok litt feil. Den slukker etter 18 timer med always on, noe som ikke akkurat gjørt den til den ideell tur kamerat for de som beveger seg mer enn en tur i parken. Hva skal du med kompass når klokka holder 1/30 av utmarksturen. (jada, finnes powerbanker, men da blir plutselig denne "lette praktiske tingen" tyngre enn å ha med seg mobil telefon

×
×
  • Opprett ny...