Gå til innhold

RedXIII

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RedXIII

  1. Jeg kunne godt tenke meg et flyspill som har mye simplere kontroller enn at man må bruke hele tastaturet ganger 5, som jeg har inntrykk av at alle flyspill til PC krever for tiden :/

    Jeg likte veldig godt Pilot Wings til SNES i sin tid, men vil gjerne ha noe som krever mer enn 2 knapper :p

     

    Det er i grunn mest "joyriding" jeg kunne tenke meg, og ikke bare skyting av fiender, er det noen som vet om et spill som passer beskrivelsen? Og helst et som ikke er så veldig gammelt ettersom Vista er forferdelig slitsom på eldre spill.

  2. Har du noken brannmur på maskinen? En del security program (Norton osv) gjerde deg usynlig får nesten av nettverket slik at den einaste muligheiten er og kome seg inn med ipen til maskina

    7050905[/snapback]

     

    Jeg har brannmur ja (McAfee) men de andre kommer ikke inn på pc'en min selv med ip.

    Det er forøvrig med ip jeg pleier å koble meg på andre. mistenker at det er media center som gjør ett eller annet, Siden jeg er den eneste som har det.

     

    - Deaktiverte brannmuren, nå fungerer det helt fint. Den blokkerte andre pc'er helt.

    Takk for hjelpen Neddo :thumbup:

  3. Sitter på et trådløst nettverk hvor jeg finner alle, men ingen finner meg...

    Jeg forstår virkelig ikke hvorfor dette skjer, og håper at noen har en mulig løsning :roll:

    Jeg har win. xp-mce, de andre pc'ene har xp pro og home. Alle pc'ene får internett via aksesspunktet, så det er ikke et problem. Vet ikke ellers hva jeg skal skrive, men jeg sitter litt på forumet utover kvelden hvis jeg har glemt å oppgi noe info.

  4. Feil.

     

    Når clutchen slites merkes det ofte på at man ikke trenger å trykke pedalen inn så langt som før.

     

    Det kommer av fysikken i det hele. Lamellen blir tynnere, trykkplata må vandre lengre inn for å gi samme trykket på lamellen, dermed skal det mindre pedalvandring til for å trekke trykkplata ut fra lamellen igjen.

     

     

    Edit: Otis, skulle hilse fra dama mi og si "Det her visst no tel og med æ..."

    6366449[/snapback]

     

     

    :thumbup: Takk for svar, du har helt sikkert rett i dette, Jeg har forsåvidt kjørt maken bil i combi utgave, og den grep slik som jeg er vant til. Så det skal ihvertfall ikke være sånn som det er på den jeg har nå.

  5. * Før jeg begynner å skrive vil jeg påpeke at jeg har særdeles liten peiling på det tekniske ved bil :blush:

     

    Jeg har kjøpt en Mitsubishi Lancer '93 GLi og lurer på følgende:

    Clutchen på bilen føles glatt og fin bortsett fra at den kicker inn alt for fort. Hvis jeg trykker inn pedalen ca. 15% og mer, så ruser jeg bare motoren, og sånn skal det vel ikke være?

     

    Så vidt jeg vet har bilen hydraulisk clutch. Den lager heller ingen ulyder ved høyere hastigheter.

     

    Jeg får bare unnskylde hvis jeg beskriver dårlig, litt vanskelig å forklare...

  6. Har nylig kjøpt meg en LG C2200 hvor jeg fikk med LG Contents Bank som kan overføre det meste til telefonen (via RS232). Men LGCB har kraftige begrensninger... Jeg kan bl.a. laste ned spill, ringetoner og bilder til telefonen, MEN jeg får ikke lov til å laste opp til PC'en. I tillegg til dette får jeg bare laste ned LG sertifiserte Java programmer... Noen som vet om et alternativt program?

  7. At dette er et ofte stilt spørsmål er jeg fullstendig klar over, det er bare det at de løsningene fungerer ikke med meg... Jeg har hatt problemer med sånt før og har som regel klart å fikse det forholdsvis raskt. Men nå sitter jeg helt fast .

     

    Jeg har:

    Sjekket at TV'en er riktig innstilt

    Reinstallert drivere

    Forandret fra S-video til kompositt

    Testet forskjellige oppløsninger

    ++

     

    Og som sagt får jeg farge i oppstart, men ikke i windows..

  8. Prøver å få tv ut fra GeForce FX5200 til tv'en problemet er at jeg har fått farge på tv'en før.. Men for en eller annen grunn så kommer det ikke nå. Det er farge i oppstarten, men med en gang man kommer inn i windows xp blir alt sort hvitt på tv'en.

    Jeg har allerede forsøkt å endre kontakttypen til sammensatt video ut, uten at det hjalp.

  9. Med Bittorrent får jeg feilmeldingen: "urlopen error (7, 'getaddrinfo failed)"

    Jeg får ikke lastet ned noe som helst... Dette synes jeg er særdeles merkelig siden de andre PC'ene i nettverket ikke har noen problemer med det. (Det hjalp heller ikke å åpne alle portene i modemet.) Samt at når jeg hadde PC'en min hos en venn så virket det på hans linje. Jeg har også testet ABC, men jeg hadde samme problemet der.

     

    Noen forslag?

  10. problemet mitt er at jeg får opp melding om at det ikke støtter VESA (Warcraft 2 og mange flere eldre spill) Jeg husker at jeg fikk kjørt det uten problemer på gamle PC'en min med et onboard ATI 2MB kort, men jeg får ikke spilt det på den nye PC'en min med GeForce 4 kort, noen som har tips??

  11. Plutselig forsvant alle filene på harddisken min, jeg kjørte Scandisk (eller hva enn det heter under Windows 2000) og den gjenopprettet alle filene til chk filer. Jeg testet de største av .chk filene og fant ut at det var filmene mine, så det er åpenbart at filene er som før. MEN med svært ondskapsfulle filnavn (fra File0000 til File9999)... Er det noen måte å gjenopprette filene på eller må jeg ta den trege veien med å rename filer?? :cry:

  12. står det et eller anet sted "gjellende overføsingsmodus"? Da står det om den er aktivert eller ikke.

     

    "gjelder ikke" "pio"   "dma 2"  og no piss.

     

    Jeg sitter på skole PC'en akkurat nå, så jeg kan ikke sjekke, men jeg var innom det med ide/atapi kontrollere i dag tidlig og der stod det at den skulle bruke DMA hvis tilgjengelig, men den er ikke aktivert...

×
×
  • Opprett ny...