Jump to content

Kaasor

Medlemmer
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)
 1. Til anmelder: Er du fra Stavanger eller har du tilbragt mye tid der? På bildet med underteksten "Frank er kul!" ligner karakteren skremmende mye på en "karakter" som er kjent i Stavangers gater for å gå rundt å synge og lage lignende grimaser. Han heter også Frank. Var det en bevisst referanse du gjorde eller bare en noe sær tilfeldighet?
 2. Kan grafikkortet til Black Refinery byttes ut med dette? https://www.mpx.no/product/894965/komponenter/skjermkort/pci-express/zotac-geforce-gtx-1060-standard Har ikke tålmodighet til å vente på at det skal komme på lager...
 3. Holy crap! Mange takk Og denne vil ha alt jeg trenger for å bygge + funke til ønskede bruksområder?
 4. Så du den episoden av Star Trek hvor Dalekene prøvde å drepe Frodo fordi han nektet å bruke Avadakadavra på Luke Skywalker etter at de hadde gått gjennom Star Gaten som førte dem til Kanto?
 5. Som emnetittelen sier har jeg satt sammen en ønskeliste med deler for å bygge en PC. Jeg har dog ikke sånn kjempe mye peiling og har heller ikke det største budsjettet, men etter 7 år trengs det sårt en ny PC. Den skal brukes til gaming (Battlefield 1, Overwatch, WoW), bilde/video/musikk-produksjon (FLStudios, Photoshop, inDesign, Premier) annet arbeid. Her er ønskelisten: https://www.komplett.no/wishlists/6967f72f-fcef-42b6-b415-96e5609826f5 Pga. min manglende kunnskap angående specs lurer jeg på om det er noe som kan byttes ut, men opprettholde ca. samme kvalitet. Jeg kunne evt. driti i HDDen og satt inn den jeg bruker i min nåværende PC, men jeg måtte fortsatt slanka vekk ca. 3k. Så hva må jeg gjøre? Dette er også første gang jeg bygger PC selv forresten. Takk på forhånd for hjelp.
 6. Dette er første GoW som ser virklieg interessant ut for min del. Det hadde ikke funka med nok et hjernedødt spill. Dette ser ut til å ha en tyngre og mer moden story i tillegg til at kombatsystemet later til å være med kontroll basert og dermed involverer deg. Ser ut som de har henta litt inspirasjon fra både Dark Souls og Last of Us synes jeg.
 7. Dette ser spennende ut. Satt også pris på at de starta med en strofe fra et William Blake dikt.
 8. Dette er tåpelig og absolutt ikke nytt. Et rask google søk på skepsisme og solipsisme også har du alle argumentene for. Det burde også gå opp for deg relativt fort at dette er et håpløst filosofisk standpunkt å ha.
 9. Ultimate Ninja Storm har pågått ganske lenge, men flere spill helt tilbake til PS2, så det er ikke noe nytt, rent tittelmessig. Shippuden er navnet på Naruto 2 på en måte. Alt i Shippuden foregår en stund etter den orginale Naruto serien, men med de samme karakterene.
 10. Jeg trodde det var en spøk når jeg fikk mailen. Det var det visst ikke.
 11. Så hvis jeg bytter ut den som er der med denne http://www.prisjakt.no/product.php?o=2572166, vil det være bedre? Vil helst ikke bruke så mye mer penger enn det den allerede ligger på.. Edit: Skriveleif
×
×
 • Create New...