Gå til innhold

Grev_Elling

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grev_Elling

  1. Noen som har problemer med ladingen som har sendt den inn??

    Jeg har yakju 4.1.1 men telefonen ble solgt med yakjuxw. Kan reperasjon likevel dekkes av garanti eller må jeg eventuelt flashe tilbake? Usikker på om jeg vil det, da det på meg virker som det er noe galt med usb porten. Eller kan det være noe annet/SW feil?

     

    Tror dette i bunn og grunn er en hw feil, men som kanskje trigges av 4.1? Mine symptomer var indikasjon kun når tlf var slått av (ladet ikke). Dette skjedde etter upgrade og er ikke alene. Løsningen for meg var å ta ut batteriet og forsiktig bende tappen inne i telefonens USB kontakt oppover, etter det har den fungert feilfritt.

  2. Sjekket med startgass og kunne ikke finne noen lekasjer (gitt at jeg sprayet på riktige steder). T-stykket kunne jeg ikke finne? Er som du skjønner ganske så grønn...

    Sjekket og banket luftfilteret litt, luftmassemåleren har jeg ikke torxen for å åpne (er en tapp midt i) så lot den være.

     

    Har og blitt tipset om katalysator da problemet startet med rakling som hørtes ut å komme fra eksosanlegg, dette er forsovidt helt borte nå. Merkelige er at bilen har gått fra å orke 30% til nå å orke 80-90%. Den er stabil på tomgang og pådraget er jevnt og fint, men denne suselyden kommer da den drar på, men også dette har blitt mye bedre.

  3. Hei,

     

    Har i den siste tiden hatt litt rakling i bilen som jeg er ganske sikker på skyldes noe løsheter i eksosanlegget da raklingens resonnans følger turtallet. En periode gikk raklingen over i en svak hvining ved høyt turtall, dette har forsvunnet nå (kun hviningen).

     

    Derimot har bilen nå blitt utrolig dårlig når jeg drar den ut litt på fjerde og femte gir. Bilen orker på slette ca 100km/t og går ned i 70 km/t ved bakker/stigninger. Når jeg trår gassen i bånn for å presse den "kveler den seg" og jeg må slippe opp litt.

     

    Bilen er en Mondeo 1.8 bensin 98mod.

     

    Noen tanker om hva dette kan være? Setter stor på hjelp:)

  4. De bildene som blir lastet opp direkte til google+ blir redusert i filstørrelse, så kanskje derfor de havner som en kopi i den mappen.

    ja okay kjøper den, men hvordan sletter man de?

     

    Bildene som ligger i "direkteopplasting" må du inn i G+ for å slette. De som ligger i kamera fjerner du fra telefonen.

    Altså; om du sletter på et sted forsvinner de ikke fra det andre stedet. Litt irriterende faktsik, i og med at man (ihvertfall i begynnelsen) skal vise hvor raskt kameraet er. Blir en liten oppryddingsjobb på G+ for å si det sånn...

     

    Ja litt irriterende det der. Skulle ihvertfall vært mulig å slette fra instant upload mappa på tlf. Man må gå inn på g+ på dataen for å gjøre det...

     

    Må være noe jeg virkelig ikke skjønner her. Går jeg inn på g+ bilder via mobilen får jeg opp de som ligger i camera mappen. Jeg må altså inn via PC for å slette bilder for så å synce slik at de forsvinner fra direkte mappen? Med mindre det er noe jeg har missforstått der så synes jeg den opplastingen der er helt ubrukelig...

  5. Flere som bestillte av den første bekreftede batchen (jeg bestillte 7.des) som akkurat har fått status endret til dette?

    1 stk nylig bestilt til lager – normal leveringstid 7 dager fra bestilling

     

    EDIT:

    Etterfulgt av: 1 stk bestilt til lager (ubekreftet) - Forventet sendingsdato 2011-12-15

     

    Foresten komplett jeg snakker om.

    Jeg bestilte 2.11.11 og min står fortsatt som åpen men 1 stk reservert på lager

    Det gjorde min og helt til for 5minutter siden. Stod forøvrig bekreftet.

  6. I en henvendelse til cdon.no fikk jeg opplyst at telefoner som produseres fra og med denne uken ikke vil ha feilen, men at de som er produsert og levert i første bach har problemet. Dette kan jo også stemme med at Dustin har utsatt levering til 22.12 slik Snobjorn skriver.

    Med "ikke ha den feilen": mener de at de er software oppdaterte, eller at dette er en hw feil som er rettet, altså annen hardware? Jeg holder en knapp på sw.

  7. Har du 19 dollar å avse kan du bruke Paragon Migrate OS to SSD.

    http://www.paragon-software.com/technologies/components/migrate-OS-to-SSD/

     

    Forutsetning er at du kan ha begge disker tilkoplet.

     

    Jeg har gjort dette med nevnte program flere ganger nå.

    SSD kopler jeg til i et eksternt HD kabinett med e-sata eller USB

    Takk for tips. Leste kjapt på siden: gjør denne noe mer enn å muliggjøre for kloning av større volumer over til mindre? Altså mtp ytelser og oppsetter, vil det ved bruk av dette tilsvare en clean install?

     

    Den støtter resize under operasjonen ja (enten til større eller mindre)

    Programmet sørger også for korrekt partition alignement tilpasning for SSD (som er viktig for ytelse)

    Du må starte Sony's OS oppsetts wizard på vanlig måte.

    Når windows er satt opp og ferdig kan du da klone det til ny SSD disk med OStoSSD programmet.

    Det vil således bli en klone av Windows OS som kommer fra Sony med dems eventuelle tilleggs programmer og laptop spesifikke drivere og slikt.

    Ok, når i operasjonen må jeg gjøre de nødvendige endringene i BIOS? Vil dette være vel så stabilt og raskt sammenlignet med en clean install (sett bort i fra at clean inst ofte er raskere)?

  8. Har du 19 dollar å avse kan du bruke Paragon Migrate OS to SSD.

    http://www.paragon-software.com/technologies/components/migrate-OS-to-SSD/

     

    Forutsetning er at du kan ha begge disker tilkoplet.

     

    Jeg har gjort dette med nevnte program flere ganger nå.

    SSD kopler jeg til i et eksternt HD kabinett med e-sata eller USB

    Takk for tips. Leste kjapt på siden: gjør denne noe mer enn å muliggjøre for kloning av større volumer over til mindre? Altså mtp ytelser og oppsetter, vil det ved bruk av dette tilsvare en clean install?

  9. Har en laptop med snurredisk hvor jeg ønsker å bytte denne ut med en SSD. Det fulgte ikke med Windows DVD så muligheten for en clean install er så som så.

    Jeg vet det står mye om dette rundt om kring på nettet, men synes også det er mye tvetydig info å finne. Bla i Hw's artikkel sies det at man helt fint kan klone, men det anbefales å ta en clean install, men det står ikke noe om hvorfor.

     

    Jeg er da litt usikker på hva jeg bør gjøre her, pcen er ny så vil jo ha maks ytelse. Vil backupen jeg tok ved første gangs inst fungere som en inst, eller vil det være en klone? Kan jeg foresten gå alternative veier for å skaffe en winDVD for så å bruke min lisens?

×
×
  • Opprett ny...