Gå til innhold

Soppost

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Soppost

  1. Var så utrolig smart og skulle vaske glasset på kabinettet mitt med neglelakkfjerner (uten aceton) og endte såklart med store riper. Er det noen som har erfaring med plastpoleringsmiddel og evt finkornet sandpapir på slike ting? Letteste hadde vært å få tak i nytt panel, men den er nok ute av produksjon.

    IMG_0212.JPEG

    IMG_0214.JPEG

  2. Hei,

     

    Har hatt noen problemer i det siste som gjør at jeg får høye temperaturer under lav load, aldri opplevd før så lurer på om det er noe rusk i programvaren som trekker kraft.

     

    3fc29b154959bd7ffe8feb36ec49d943.png

     

    Som dere ser bruker pcen all kraft fra CPU som er klokket til 4.3GHz men load på kun 40% med et par programmer oppe. Under gaming blir temperaturene mine svært høye, til det punktet at jeg ikke føler meg bekvem lengre. Dette begynte før jeg monterte CPU-vifta på nytt forrige uke, men ble ikke noe bedre av det. Kunne trengt litt veiledning her om noen har opplevd samme. Har tidligere hatt virus som crafter bitcoins, men da har selve loaden ligget på 100% hele tiden og pcen vært ubrukelig.

  3. Heisann,

     

    På tide å rense CPU-vifta og påføre ny kjølepasta ettersom støv og annen drit ikke gir like effektiv kjøling som tidligere. Leser mye rart om hva man kan bruke for å fjerne rester av gammel pasta, men hva er det beste for så lite penger som mulig uten å infisere hele pcen med lukt som er vanskelig å få vekk? Har vodka 37,5% og mikrofiberklut om det er tilstrekkelig.

     

     

  4. Installerte nyeste build av Windows 10 før helgen, men likte overhodet ikke den store overhaulen de har gjort siden en tidligere build jeg lastet ned i høst. Må si ikonene er skjærende og harde å se på i lengden og nye søkefunksjonen i startmenyen er ordentlig rotete. Samme gjelder favoritter eller quick access i mappene som kun linker til selve mappen man har starret og ikke hele filbanen. Tror jeg venter med Windows 10 til den blir sluppet som ferdig versjon..

  5. saken er den at begge mine g700 har fått problemer med museknapp 3, den under rullehjulet. dvs knappen funker, men hjulet slutter å sprette opp igjen til normal posisjon, så det blir bare uggent å bruke det.

    Kontakt Logitech.

     

    Har to like og da den ene begynte å trøble litt kontaktet jeg de. Problemet løste seg selv ved å ta ut batteriet, men de sendte en ny en uansett. Trengte ikke sende tilbake den gamle eller noen ting, så nå har jeg to. Dog knappen under selve hjulet på den første musen går ikke lenger an å trykke inn, men det er min feil da jeg smalt den i pulten etter en litt heftig spillsession :grin2:

    • Liker 1
  6. Hoisann! :)

     

    Nå som det er Black Friday lurer jeg på å slå til med nytt minne, men har et par spørsmål rundt det. Har fra før av disse brikkene http://www.prisjakt.no/product.php?p=1512394 , to Kingston 1600MHz som utgjør 8Gb. Tenkte jeg ville oppgradere så jeg har 16Gb, men ettersom disse brikkene er gått ut fra alle butikker lurer jeg på om jeg kan bruke enda et par, men da annet merke? Feks disse http://www.prisjakt.no/product.php?p=2595369 ??

     

    Jeg har fire slots i hk, og har uansett ikke bruk for mer enn 16Gb foreløpig eller i de nærmeste årene.

     

    Kikket også på disse https://www.komplett.no/hyperx-savage-ddr3-2400mhz-16gb/824670 noe som virket som en bra deal.

    Jo, en ting til som jeg glemte, var at jeg også har Cooler Master Hyper 212 Evo, så jeg er ikke helt sikker på hvor mye klaring det er mellom der.. Men skal ta en titt

     

    Takker for alle tips :wee:

  7. Bedret seg helt utrolig når jeg flashet til Paranoid Android og samtidig skrudde av NFC, Google Now og Play Services location request. Testet CarbonROM også i ettertid med disse funksjonene på, samme batteri-drain :hm:
    Bare å holde seg til Paranoid Android, men forhåpentligvis vil mange av disse probleme forsvinne fra customroms når Android L kommer senere i år :)

  8. Hei, :)

     

    Har de siste månedene opplevd at mobilen trøbler med batteriet etter moderat bruk av wifi og internett.
    Jeg startet å bruke Cyanogenmod tidligere i vår og begynte å oppleve problemene en stund etterpå. Hvis jeg surfer lett med wifi og det er under 50% igjen begynner skjermen å flimre, og så fryser hele telefonen og tømmer batteriet, uansett hvor mye jeg har igjen.

    Jeg har prøvd med factory reset ca 3-4 ganger, og i dag installerte jeg CarbonROM i stedet. Her opplever jeg samme problemet...

     

    Ser at Android-system bruker mesteparten av batteriet, og det har det vel gjort i lang stund.

    Testet ut denne oppskriften http://gs3.wonderhowto.com/how-to/reduce-battery-drain-your-samsung-galaxy-s3-by-fixing-android-system-usage-0142361/ men gsiff_daemon filen mangler.

    Har prøvd å finne ut av problemet i flere måneder nå, men Google vil desverre ikke gi noe svar på dette :/

    Som sagt ser det ut til at Android-system sluker batteritiden min, men har ingen anelse hvordan jeg skal få tvunget denne prosessen til ro.

     

    Etter all research jeg har gjort ser det ut til at det er et vanlig problem, men ingen får fikset det ordentlig, selv ikke etter batteriutskifting

    Om noen har hatt samme problem og fått fikset det hadde det vært en sinnsykt stor hjelp.

  9. Du kunne jo satt opp listen din på Prisjakt.no og sett hvor alt blir billigst. Ellers kunne du jo kjøpt en litt billigere strømforsyning. Er ikke nødvendig med 750W til denne PCen, med mindre du har tenkt å oppgradere til SLI ved en senere anledning. Selv har jeg denne https://www.komplett.no/corsair-cx-600m-600w-psu/773376?cks=ASS&assoc=D17C9206-4ABF-4D73-94BE-9D52E5984D4D på et veldig lignende oppsett (nesten identisk), dog kanskje ikke den beste på markedet, men en besparelse på rundt en halv tusenlapp. :)

  10. Nå har jeg satt budsjettet denne gang på 500-600kr, så da får jeg enten en 120GB SSD eller en 500GB SSHD. Fra før av har jeg en Kingston HyperX 3K 120GB i desktopen, og jeg er strålende fornøyd med den. Den kosta det samme som Samsung 840 Evoen da jeg kjøpte den, men nå ser jeg Samsungen ligger rundt 130 kroner lavere.

×
×
  • Opprett ny...