Gå til innhold

Orbitz

Medlemmer
  • Innlegg

    258
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Orbitz

  1.  

    Da må jeg ha ny sentral da :)

     

    Sett den i bridge og bruk en annen router :)

    De aller fleste som har hatt nett fra altibox er koblet opp på 100 mbit i sentral og noden. Har du en zyxel sentral, så vil mediaconvertor sannsynligvis allerede være klar til gigabit uplink. CPL7 støtter gigabit, men da må du ha montør ut for å bytte SFP, og da er det mulig at de bare bytter helt om til zyxel+mc.

  2.  

    Hmh..

     

    trodde det var Balmung som var "offisiell RP server" men det er sikkert mer enn en :)

    Kilder:

    http://www.reddit.com/r/ffxiv/comments/1kmlhr/list_of_unofficial_national_servers/

    http://www.reddit.com/r/ffxiv/comments/1kby3t/officialunofficial_servers_for_different_online/

     

    Begge er det, men Balmung er en legacy server, mens Gilgamesh er ordinær.

     

    Så godt som ingen forskjell på legacy og nye ved launch nå.

  3.  

    bump.

     

    Minner om at det aldri er for sent å begynne på et nytt MMO. Dersom du ønsker å spille sammen med mange andre norske spillere så holder vi til på Ragnarok.

     

    Er oppimot 80+ aktive spillere som logger på innen 48 timer.

    Heisann

     

    Noen req for og være med i FC deres? Begynte nettopp så har bare en lvl 15 :)

     

    Hva er ingame nick?

  4. Beklager å henge meg opp i dette, men er du sikker på at bonus-exp'en justeres?

     

    Slik jeg husker det, og slik alle steder jeg har sjekket, så sies det at det er en 50% exp-boost uavhengig av level på den høyeste, så lenge den er høyere enn den du spiller på.

    Fra in-game help'en

     

    "Armory Bonus: This bonus grows larger the greater the discrepancy between your current level and the level of your highest class. Use this to your advantage when deciding when and how to raise secondary classes"

  5.  

    For å få 50% exp-boost, så mener jeg du må ha en DoW/DoM-class i minst 1 level høyere enn den classen du spiller.

     

    Så å ha en Miner i lvl 50 gir ikke exp-boost, men en Lancer f.eks. gir 50% exp om den er din høyeste og du spiller en annen battle-class.

    Ja, du får opp tli 50% ekstra XP, så vidt jeg vet. Men det betyr ikke at du får 50% med en Conjurer om du har en Gladiator på ett level høyere. Du må nok ha en Gladiator på mange level unna. Hele poenget er jo at det skal være lettere å levle en sekundær klasse.

     

     

    Du får x-level i exp bonus. Har du en lv45 highest class, så vil alle andre lavere classes få 45% exp bonus.

    Har du lv25 som høyeste vil f.eks en annen på lv24 få 25% exp bonus...Dvs det alltid lønner seg å anskaffe en class til 50 som første pri for å gjøre alt annet mer effektivt.

     

    Å konkludere at spillet er dass på grunn av den featuren er jo litt å¨overdrive.

  6. Etter å ha fått Bard til max level, og halvveis levla litt på de andre klassene og skaffa litt darklight gear, gikk jeg litt lei, og har i en periode nå knapt spillt i det hele tatt. Mye grinding av samme dungeon igjen og igjen har jeg vært gjennom så mange ganger i MMO tidligere, så det frista ikke så voldsomt når jeg kom til det punktet. Samtidig digger jeg jo dette spillet her, så har planer om å ta det opp igjen og forhåpentligvis spille mer aktivt igjen etterhvert (har så mye annet å drive med i tillegg, så er litt det som gjør at det er begrenset med tid jeg bruker på det). Vurderer kanskje å bytte server siden jeg egentlig ikke har fått noe voldsomme bonds med folk på serveren jeg er på nå (Odin), og det hadde vært gøy å spille med mange av dere andre her inne som er aktive.

    Men som sagt, fortsatt litt usikker på hvor motivert jeg er og hvor aktiv jeg kommer til å være. Så man får se.. :)

     

    Klart du får lei hvis darklight og farm dungeonene er alt du har prøvd. Det er ingen spesiell utfordring i selve dungeonen i seg selv, med mindre man går sammen med kompiser og prøver å presse rekorder med å klare de på 10min istedet for typisk 30min som det tar med randoms.

     

    Men det aller kjekkeste er å gjøre premade coil runs, primal extreme, full FC CT runs etc. Når du mestrer en extreme primal fight med 2/2/4 setup så kan man lage sine egne utfordringer med å kjøre med en healer, en tank etc.

     

    Som du sier så spiller du bard, hva med å ha konstant konkuranse med de andre DPS'ene om å levere best dps? Det er mange småting som kan gjøre et mmo underholdende og sosialt å spille :)

  7. Hmh, noen andre her som spiller på Balmung. jeg bosatte meg der siden det er RP server, (uoffisiell men ja :p) men siden det er en NA server, så er det litt stille til tider :) har en EU linkshell, men ja, kunne jo vert moro å se om det var noen her som spilte

    Bare å lage en ekstra char på ragnarok og joine Midgard så ser du om det er en plass du kunne tenkt å flytte til ^^

  8. Vil spesifisere at delayen som vises på arrstatus er mellom arrstatus og serverne, ikke mellom deg og server.

     

    Det ser ut som det er store forskjeller på lag mellom hvilken nettleverandør du har. Fra mitt FC så virker det som de som har telenor og CD som sliter mest. Mange har måtte benytte battleping eller tilsvarende gaming vpn tjeneste for å klare å spille optimalt i end-game orienterte raid.

     

    Ser ut som GET og Altibox brukere har det relativt greit mtp lag mot servere.

  9. nu har jeg blitt med i midgard på guildwork nettsiden, men hvem må jeg ta kontakt me på FF XIV får å få inv til guilden i selv spillet? btw, skal jobbe i dag, men skal ta meg en dag til å snakke med folk å bli litt kjent med dere :)

     

    Du kan ta kontakt med følgende for å få invite

    Zozma Facinaturu

    Maetislet Fhildhemsyn

    Waterboy Lamictal

    Gaderian Blackheart

    Dimmbidla Tibnir

  10. Vi er god blanding. Vi ha en Coil gruppe som jobber med turn 5,noen andre som sliter med turn 4 og prøver å oppfordre flere til å bli med slik at vi har flere samtidige grupper per uke som kan gjøre Coil. Og på tanke med at man trenger 24 folk til crystal tower ved 2.1 patchen.

     

    Men vi ønsker 'casual' folk som ikke har mulighet til å spille like mye skal og være med på laget da vi har et veldig godt samhold og stemning i fc.

×
×
  • Opprett ny...