Jump to content

Orbitz

Medlemmer
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

About Orbitz

 • Birthday 04/28/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Midgard FC fra Ragnarok ønsker fremdeles nye og gamle spillere velkomne om dere vil spille sammen med andre norske Ser frem til PvP Frontlines, store forventninger til det.
 2. Sett den i bridge og bruk en annen router De aller fleste som har hatt nett fra altibox er koblet opp på 100 mbit i sentral og noden. Har du en zyxel sentral, så vil mediaconvertor sannsynligvis allerede være klar til gigabit uplink. CPL7 støtter gigabit, men da må du ha montør ut for å bytte SFP, og da er det mulig at de bare bytter helt om til zyxel+mc.
 3. Kilder: http://www.reddit.com/r/ffxiv/comments/1kmlhr/list_of_unofficial_national_servers/ http://www.reddit.com/r/ffxiv/comments/1kby3t/officialunofficial_servers_for_different_online/ Begge er det, men Balmung er en legacy server, mens Gilgamesh er ordinær. Så godt som ingen forskjell på legacy og nye ved launch nå.
 4. bump Dersom noen spille ff, og har lyst på et skandinavisk guild (med 98% norske) så er dere alle velkomne til å joine oss på Ragnarok. Vi dekker alt fra social casual til hardcore raider.
 5. Det er kinesere som har utviklet denne. I asia har de knapt vaskemaskiner som varmer opp vannet. "kaldt" vannet i kran eller elv er og mye mye høyere enn det du har i norge. Dette er jo klart for den fattige befolkningen
 6. Finner deg ikke online. Men om du finner noen fra midgard online, så kan du høyretrykke på "view company profile" og legge inn en application
 7. Heisann Noen req for og være med i FC deres? Begynte nettopp så har bare en lvl 15 Hva er ingame nick?
 8. Fra in-game help'en "Armory Bonus: This bonus grows larger the greater the discrepancy between your current level and the level of your highest class. Use this to your advantage when deciding when and how to raise secondary classes"
 9. Ja, du får opp tli 50% ekstra XP, så vidt jeg vet. Men det betyr ikke at du får 50% med en Conjurer om du har en Gladiator på ett level høyere. Du må nok ha en Gladiator på mange level unna. Hele poenget er jo at det skal være lettere å levle en sekundær klasse. Du får x-level i exp bonus. Har du en lv45 highest class, så vil alle andre lavere classes få 45% exp bonus. Har du lv25 som høyeste vil f.eks en annen på lv24 få 25% exp bonus...Dvs det alltid lønner seg å anskaffe en class til 50 som første pri for å gjøre alt annet mer effektivt. Å konkludere at spillet er dass på grunn av den featuren er jo litt å¨overdrive.
 10. Klart du får lei hvis darklight og farm dungeonene er alt du har prøvd. Det er ingen spesiell utfordring i selve dungeonen i seg selv, med mindre man går sammen med kompiser og prøver å presse rekorder med å klare de på 10min istedet for typisk 30min som det tar med randoms. Men det aller kjekkeste er å gjøre premade coil runs, primal extreme, full FC CT runs etc. Når du mestrer en extreme primal fight med 2/2/4 setup så kan man lage sine egne utfordringer med å kjøre med en healer, en tank etc. Som du sier så spiller du bard, hva med å ha konstant konkuranse med de andre DPS'ene om å levere best dps? Det er mange småting som kan gjøre et mmo underholdende og sosialt å spille
 11. Bare å lage en ekstra char på ragnarok og joine Midgard så ser du om det er en plass du kunne tenkt å flytte til ^^
 12. bump. Minner om at det aldri er for sent å begynne på et nytt MMO. Dersom du ønsker å spille sammen med mange andre norske spillere så holder vi til på Ragnarok. Er oppimot 80+ aktive spillere som logger på innen 48 timer.
 13. Vil anbefale at du bruker kablet forbindelse frem til den og benytter den som et ekstra AP, har dårlig erfaring med wireless/wireless repeater opplegg
 14. Legg på heller ekstra film over filmen som er lett å bytte ut! Det har hvertfall jeg gjort, både foran og bak
 15. Mulig jeg ordla meg dårlig, men jeg forventer ikke å få reklamert på et produkt jeg har åpnet selv (når det er ment at sluttbruker ikke skal gjøre dette) om noen tar av filmen på mobilen og batteriet slutter å lade, skal man da nekte reklamasjon?
×
×
 • Create New...