Gå til innhold

Indifference

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Indifference

  1. Comma Chameleon skrev (22 timer siden):

    Vet ikke om det er sarkasme eller hva, for det er jo noen som faktisk mener dette, men jeg er 100% uenig i alle fall.

    Litt på tøys og litt på alvor kanskje 😊. På den ene siden mener jeg at jeg ikke skjønner helt poenget med så mange spill felles for plattformene. Jeg mener det ikke har gitt noe veldig særpreg for noen av konsollene slik Nintendo i større grad har. 
    På den andre siden tror jeg ikke et slik oppkjøp gjør noe direkte bra for spillbransjen

  2. Jeg synes nr 6 er det beste i serien siden nr 3. Ja formelen er mye av det samme men dropper 2 elementer jeg har mislikt siden 4 i serien.

    - Slitsomme levels hvor du er rusa og stresser deg gjennom for å overleve

    - Boss fights hvor du må hoppe rundt som en jævla idiot på en arena for å Dodge samtidig som du skyter 1 million skudd i bossen.

    Disse 2 elementene sammen gjør det ennå verre. Glad FC6 ikke gjør dette

    • Liker 1
  3. Jeg lurer på om veien å gå med Far Cry 6 er "mindre" open world for å skape mer variasjon? Jeg ser for meg noe a la å en tur på den transsibirske jernbanen der oppdragene over en viss periode er på toget, deretter et gitt området eller to som er helt ulike hverandre i Russland, deretter Kina, etc, alltid med forskjellig design og utfordringer. Men alt må ikke være tilgjengelig på kartet hele tida!

  4.  

     

    Nei, det er to gale alternativer på det første spørsmålet. Les spørsmålet på nytt og studer alternativene litt bedre ;-)

     

    Flere kilder viser til at DS står for to ting. Det ene det står for er nøyaktig det dere har som et svaralternativ. Det andre det står for er farlig nære det andre svaralternativet dere har. Tror mange ville vært enig med meg :)

    Det er virkelig bare ett rett svar her. DS har to betydninger, ja, men kun en av dem står oppført der.

    Det er der vi er uenige. Jeg mener at det andre helt klart kunne vært den andre tingen det står for

  5.  

    Nei, det er to gale alternativer på det første spørsmålet. Les spørsmålet på nytt og studer alternativene litt bedre ;-)

     

    Flere kilder viser til at DS står for to ting. Det ene det står for er nøyaktig det dere har som et svaralternativ. Det andre det står for er farlig nære det andre svaralternativet dere har. Tror mange ville vært enig med meg :)

    (Når jeg skrev "første og andre svaralternativ" så siktet jeg forresten ikke til rekkefølgen svaralternativene står i :)

  6. Om jeg får lov å komme med en liten innvending til introduksjonen i artikkelen. Crysis 1 og Crysis Warhead gjorde at pc-spillere måtte oppgradere/kjøpe nye pc'r for å kunne spille, men Crysis 2 hadde hverken spesielt høye pc-krav eller veldig revolusjonerende grafikk (selv om den absolutt ikke er dårlig). Denne introduksjonen hadde egentlig passet bedre til en artikkel om Crysis 2 i sin tid

    • Liker 2
  7. Så originalt sagt. Har ikke hørt en eneste annen spillutvikler si det samme. Tipper vi får se hvordan det blir i praksis når maskinen kommer ut jeg!
    Ja, det viktigste er ikke å gjøre det man tror er lurest, og si det man mener, det viktigste er å være orginal. Personlig sier jeg ting som er helt feil hele tiden, det er jo så uorginalt med fakta.AtW
    Så er spørsmålet hvorfor alle er så skeptiske til wii U, virker som de er redd for svake salg. Når ingen vil lage spill for den blir det svake salg, Noe av problemet med wii var vel at den var betydlig svakerere en resten og kunne ikke bli med på Xbox360/PS3/PC utgivelsene.Du måtte lage et eget spill for wii og så porte og oppgradere for de andre. Dette problemet har ikke wii U.

     

    Akkurat! Nintendo er nå på likefot med Sony og Microsoft og multiplattfromspill kan like gjerne lanseres på Wii U som de andre konsollene. I tillegg har ikke utviklerne gjort seg kjent med arkitekturen ennå, og kan for alt man vet ha uante tekniske overraskelser :)

×
×
  • Opprett ny...