Gå til innhold

Calippus

Medlemmer
  • Innlegg

    533
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Calippus

  1. Etter første runde i VM er jeg alt annet enn imponert over Arsenal sine representanter.

     

    Elnenny, Ozil og Ospina alle skyld i sine lags tap. Xhaka svak og Lichsteiner ble tidvis herjet med av Neymar og Marcelo.

    Imens jeg er ikke akkurat sjokkert over Xhakas mongo albanske nasjonalisme.

     

    Hvorfor i huleste er han og Shaqiri nødt til å provosere de serbiske spillerne og tilskuerne? Jo, fordi det der kommer med morsmelken. Dessverre.

     

    En middels dårlig / dårlig spiller er i mine øyne nå (ja selv som Arsenal-spiller) et fordømt ra**høl.

    Makan til primitiv holdning, han er ikke engang oppvokst i Kosovo.

  2. Espp, og andre:

    Snart kanskje syvendeplass i ligaen, ute av Europa, ute av samtlige hjemlige cuper, lekker spillere til alle andre - i større eller mindre grad faller ansvaret på AW, han har hatt en massiv makt i klubben.

     

    I retrospekt forstår jeg ikke hvordan tre titler, Invincibles, FA-cupene, var overhodet mulig.

     

    Fyren har kanskje ikke fått nok respekt i sin siste periode i klubben, men han har fader meg heller ikke fått altfor mye disrespekt. Han fikk gjøre som han ville i to tiår, og klubben stagnerte sakte men sikkert imens de andre (som ikke har en noe skikkelig historie, ala Shitty, + noen til) nå sikter mot stjernene og beyond.

    Jeg trodde en gang også mitt Arsenal skulle nå stjernene... de gjorde ikke helt det, men var selvsagt nære i 2004.

     

    Vi må innrømme det: Wenger hadde flaks ca +/- år 2000, og cruiset tildels på flaks og velprøvde strategier over tid. Han hadde aldri trenertalentet som mange andre daværende og nåtidige trenere har.

     

    Vi har gitt Arséne nok respekt. Vi trenger ikke å opphøye han til noe han ikke er. Det var tross alt laget og manageren som bare NESTEN fikk til ting.

    • Liker 1
  3. Vil jo ikke finnes et bedre prosjekt enn Arsenal for en manager som vil vise hva han kan imo, men det må selvsagt være vilje fra styret/eierne og noe penger må gjøres tilgjengelig.

     

    Sesongen er over. bare å ta lærdom and move on. Nye spennende tider i vente!

    Er ikke det du sier o øverste avsnitt ganske skammelig for klubben? At klubben trenger reparasjoner/oppussing. Høres forresten litt ut som en rusmisbruker som trenger rehab.. ?

  4. Apropos, noe jeg aldri forstod: hvordan GÅR det AN at en trener som var såpass innovativ på 90- og 2000tallet, degenererte så mye etter 2011 ca??

     

    Var trenertalentet EGENTLIG ikke så stor sammenliknet med de andre store i England, Spania, og Tyskland? Eller rett og slett utviklet han seg selv ikke, og ble hengende igjen i en konservativ holdning til alt?

  5. I retrospekt -- relativt overrasket over avgangen. Med tanke på hans massive og intense stahet over alle disse årene, særlig etter 2006ish.

     

    Det kom jo til det stykket der han kanskje trodde han var større enn klubben.., eller har jeg rett her??

    Likevel, det var jo nettopp han som befestet AFC i toppen av PL, opp fra den midten på tabellen AFC var sånn cirka historisk sett.

  6. OM klubben og supportere er heldige og Wenger forlater sin posisjon til sommer, hvilket ettemæle vil han ha? Sammenlikn gjerne med Graham.

     

    24 år er ikke lite, men så som vi vet.....

     

    Wenger minner meg om en (på engelsk) benevolent diktator som ledet landet sitt til bragder i sin tidlige periode, men ble etter hvert altfor innadvendt, navlebeskuende og smule paranoid. Med resultater som gikk samme veien.

  7. (...) Og i mellomtiden havner Arsenal på en åttendeplass i ligaen, våren 2019. Nedadgående, ond, spiral.

     

    For en stygg idiotisk drittrener laget har. Han er maktkåt så til de grader og bruker laget som melkeku.

     

    Har han virkelig skamvett eller mage til å holde ut slike tap noe mer neste sesong??

×
×
  • Opprett ny...