Gå til innhold

fruktsjimpanse

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fruktsjimpanse

  1. Du kan ikke plutselig ta minus 5, når M er ganget med 5. Da må du gjøre det omvendte, nemlig dele på 5.

     

    Du vil ha M alene på begge sider. M er ganget med både 5 og L. For å få bort de gjør du det motsatte, nemlig deler på 5 og L. Hadde det vært M+5+L = 10Q og du ville fått M alene ville du tatt minus 5 og minus L på begge sider. Se over.

     

    Har chart?cht=tx&chl= 5\cdot M\cdot L = 10\cdot Q

    Ønsker å løse for chart?cht=tx&chl= M

    Deler på 5L på begge sider og får

    chart?cht=tx&chl= M = \frac{10\cdot Q}{5\cdot L} = \frac{2\cdot Q}{L}

    Ser den ja, Takk skal dere ha ;)

  2. Kanskje lurt å komme med en begrunnelse ;)

    Ikke nødvendig da han kun skal spile ETS2 og fsx, en 760 klarer å kjøre disse spillene med alt på fult med god margin. Og en 760 vil også fint klare å kjøre bf3 og bf4 helt fint på 60 fps. R9 290 har ganske mest ytelse i forhold i pris, men 760 er til syvende og sist et solid kort til 1000 lappen billigere.

  3. Hei når jeg prøver å joine bf4 beta servere for jeg opp disse meldingen 986618e295a3a8db048ebad5d7506fd4.png

    8f3ca33efa9115a368527b6297add826.png

    Prøvde å bruke dette programmet til å laste det ned http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr100d da sto det at jeg allerede hadde det på pc'en, så jeg overskrev den og rs pc'en. Fortsatt samme problem.

     

    Deretter prøvde jeg å gjøre det som sto her http://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/87fbf736-de36-46a2-a5f6-5be1485169e2/msvcr100dllhow-can-i-get-it-on-my-computer

     

    men til ingen nytte.

     

    Så er det noen her som har samme erfaringer som meg?

  4. Hei, ser etter en joystick som hovedsaklig skal brukes i warthunder på historical battle og fullrealbattle, men som også bør kunne brukes til andre spill som battlefield 3 og Eurotruck simolator.

     

    Joysticken burde helst ikke koste mye mer enn 400 kr, hadde også vært fint om den hadde hat en hattsvitsj på toppen slik at man kan se rundt om i cockpiten når man flyr.

     

    Her er noen av de joystickene jeg har sett på.

     

    Speed-Link DARK TORNADO Joystick

    Thrustmaster 16000M Flightstick

    Speed-Link Black Widow Flightstick

    Thrustmaster Flight Stick X

    Thrustmaster Flight Hotas X Flightstick

    Saitek Cyborg V1 Flightstick

    Logitech Extreme 3D pro-Logitech G

    Som dere ser så er det ganske mye å velge mellom, personlig så synes jeg Speed-Link Black Widow Flightsticken ser ganske bra ut.

    Men hvilke anbefaler dere og hvorfor?

    Takk på forhånd.

  5. Tenker at det kan være lettere å fortsette å studere når du har fagene du allerede har tatt i "minnet"

    Ja enig der:)

     

    Jeg vil påstå det er vanskeligere å gå påbygg-fagbrev-universitet enn fagbrev-påbygg-universitet. Man kommer fort inn i påbygg-fagene igjen (SÅ vanskelig er de ikke, man må bare brukte bittelitt tid på fritiden og følge med i timen), men det skal mye motivasjon til for å begynne på universitet/høyskole etter mange år uten skole, siden man da som oftest står mer på bar bakke uten noen lærer du hele tiden kan forholde deg til.

     

    Norsk: følg med i timen.

    Matte: gjør oppgaver, oppgaver og mer oppgaver.

    Naturfag: følg med i timen og les på egenhånd.

    Gym: ...

    Engelsk: dette lærer vel de fleste utenom skolen? Følg med i timen og minimér skrivefeil.

    Ja, er enig at det kan være vanskeligere, men har lyst å fullføre vgs så tidlig som mulig. Og du beskrev påbygget som ganske enkelt, så det virker ikke som noe problem for min del.:)

     

    Var bare det at jeg var litt usikker siden jeg hadde hørte om hvor vanskelig det var og slikt, og mange hadde anbefalt å ta fagbrev først, men er ganske skoleflink og motviert så trur ikke det blir noe problem for min del, men vi for se;)

     

    Hvorfor ikke ta læretid mens man leser på fag? Det er ingen problem å ta ett fag i halvåret om du leser litt på kveldene og en helg i ny og ne. Det er vel også motiverende at du sparer ett år?

    Ja, virker fristende å spare ett år, men med tanke på hvor mye arbeid som må legges ned på egenhånd så virker det litt for mye for min del.

     

     

    Takk for alle svarene, ble litt mer opplyst nå:D

  6. Hei, går nå bygg og annleggsteknikk og har allerede begynt å tenke på videre utdanning etter vgs.

     

    Og da var spørsmålet mitt om jeg burde ta fagbrev eller påbygg først.

     

    Har hørt at det året med påbygget(vg3) er veldig hardt med mye teori og at man burde ta fagbrev først.

     

    Så hva sier dere på formuet? Burde jeg ta fagbrev og eventuelt jobbe noen år, for å så ta etterutdanning, eller skal jeg gå rett på året med påbygg? Er ganske motivert for å gå på skolen, men er det virkelig så tøft som det sies?

  7. Hei, min far gikk fra å trekke campingvogn med Caravelle til å trekke med Skoda Octavia 4x4. Han opplevde de samme probleme som du nevner om at den ble veldig ustø på veien.

     

    Vi hadde med et fortelt i campingvogna som var plassert bak i vogna. Vi flytta da forteltet litt lenger frem i vogna, og det gjorde vogna og bilen mye stødigere på veien.

     

    Så kanskje du ikke hadde fordelt vekta helt jevnt i vogna.

     

    Er ikke sikkert dette hjelper i ditt tilfelle, men kanskje:)

  8. Hei, nå som min HTC sensation XE har tatt kvelden har jeg tenkt å kjøpe meg en ny en. Skal begynne på Bygg og Anleggsteknikk, er en god del i villmarka og trener også litt, så det hadde vært fint med en telefon som tåler en god del. Telefonen må helst ikke være så dyr, mellom 1500 og 2000 kr passer bra.

     

    Men vil også at den skal kunne brukes som en vanlig god android telefon, men godt kamera og at den kan kjøre spill som hillclimb, jetpack joyride og andre krevende spill. Den trenger ikke å ha noe fancy gimics.

    Har sett på både Sony Xperia go og Samsung Galaxy Xcover.

     

    Så hva mener dere her på forumet , burde jeg gå for en av de nevnte eller har dere noen andre forslag.

     

    Takk på forhånd

  9. Hvilken oppgave tok dere? tok 3c fikk uhårvelig dårlig tid, rakk ikke gå over å rette. vet jeg har mange gramatiske feil

    Ble en 5'er, trudde jeg kom til å få en 4 eller 3'er så er kjempe fornøyd, snittet mitt endte på 5.13 noe som jeg også er kjempe fornøyd med. Hadde 4.6 i snitt i januar i år så det var en ganske stor forbedring

    God sommer :)

×
×
  • Opprett ny...