Jump to content

diskmann68

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by diskmann68

 1. Dette blir nok min nye mobil. På tide å la min gamle Nexus 5 slappe av etter tro tjeneste.
 2. jeg sendte en forespørsel til NRK om dette og de svarte med at man kunne selv velge hvilken avspiller man ville bruke https://tv.nrk.no/innstillinger samtidig så virker det som det bare er flash som funger uten problemer Takk. Da ser det ut til at NRK har en plan. Jeg fikk ikke HTML5 til å virke på live TV, men det kommer vel snart :-)
 3. Lurer på hva som skjer med NRK nettTV. Er herlig å ikke ha de på Silverlight slik det virker i Linux. Er det for tidlig for de å satse på HTML5?
 4. Klør i nerde fingrene når jeg ser dette. Jeg håper (og tror) at dette tar av pga. mange ønsker å lage "unike" mobiler.
 5. Da jeg så den nye brukeravtalen til Facebook fjernet jeg Facebook fra mobilen og kjører nå kun en klient på PCen i egen virtuell PC (Linux Mint). Håper mange andre også fjerner appen etter disse endringene, men tror ikke det blir slik da de fleste bare trykker OK uten å lese.
 6. Jeg savner link til amobil.no på toppen i hw.no og motsatt.
 7. Jeg savner link til amobil.no på toppen i hw.no og motsatt.
 8. Hva med de som bruker VPN. Vil denne trafikken registreres som P2P?
 9. Er nesten bare på Google+. Er veldig enkelt å dele bilder og Communities er bare genialt. Jeg lærer my på Google+ , men når jeg er innom FB og sjekker finner jeg bare ut hva naboen spiser til middag. Håper virkelig det ikke forsvinner. Savner og aktivitet fra hardware.no på G+.
 10. Nexus 5 bruker ikke Nano-SIM, men Micro-SIM.
 11. Fikk de til å prøve i 20 minutter før jeg sa "why do Microsoft have to fix my Linux pc?" De la rett på...
 12. Work smarter not harder.

 13. Fikk akkurat Google Drive på mobilen. Ser 5 GB er gratis. Blir spennende å teste om dette er bedre en Dropbox eller UbunuOne..
 14. Bare en liten info. Sjekket for oppdatering på HTC Sesation nå og der var ICS :-) Laster ned nå. Lykke til
 15. Får opp "Konkurransen eksisterer ikke." når jeg prøver å svare her.
×
×
 • Create New...