Jump to content

Toggyvs

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei Nå vil bestemor bytte ut sin mange år gamle Doro mobil og jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe. Prøver å finne noen tester men jeg finner ikke mange tester på nettet. Prøver også å lese kundeomtaler på Doro sine nye modeller men de er bare "midt på treet". Er derfor usikker på hva jeg skal kjøpe en Doro eller noe annet.. Er også ganske usikker på om jeg får besteforeldrene mine til å klare overgangen til en touch skjerm da de er vant til fysiske knapper.. Er det noen her som nettopp har kjøpt en mobil til besteforeldrene sine? Og vet at de er fornøyde med den?
 2. Blir fort over 10k for Samsung S7A med mva.
 3. Innvandring og migrasjon Hvordan kan jeg tjene penger på flyktninger? Sikkert ikke dumt å investere i eiendom og leie ut til flyktninger. Ser at 48% av syrere røyker. Og en gjennomsnittlig syrer røyker i gjennomsnitt over 1000 sigaretter årlig. Så det vil vel ikke være dumt å investere i tobakksindustrien. Men hva annet er det jeg kan tjene penger på?
 4. Tusen takk for hjelpen! Dette skal jeg gjøre. Får håpe dette ordner seg..
 5. Hei, i dag fikk jeg betalingsoppfordring på noe jeg aldri har fått noe faktura på. Er dette lov? Kan de sende ut betalingsoppfordring på noe jeg ikke har fått faktura på? Saken er den at jeg plutselig har fått et abonnement jeg aldri har meldt meg på. Jeg fikk månedlig blad i posten og jeg visste ingenting om dette var gratis eller ei. Etter noen måneder fikk jeg avsluttet dette abonnementet og jeg snakket med de på mail. De skulle sende faktura sa de men jeg ville ikke betale for noe jeg aldri har fått bruk for. Jeg fikk et latterlig kvinneblad som gikk rett i søpla! Hvilke menn leser kvinneblad?? Jeg har ikke hørt fra de siden og jeg har aldri mottatt noen faktura. Men i dag fikk jeg altså denne betalingsoppfordringen!.. Noen tips for hva jeg kan gjøre?
 6. For de som er litt trange i nøtta!https://www.toll.no/no/handle-pa-internett/netthandel/200-kronersgrensen/ Arbeidsledigheten vill ikke øke av ett 300kr pålegg. Ifølge DN så kommer toll-momsgrensen til å være på 350,- https://www.toll.no/no/handle-pa-internett/netthandel/200-kronersgrensen/ Vi får se hvordan det blir! 350,- er akkurat passe. Det NHO utlyser om at 10 000 av arbeidsplasser trues pga dette, er nok vissvass. Men arbeidsledigheten vil øke noe, men ikke betydelig. Det som ligger inne i regjeringens forslag til statsbudsjett (som altså ikke er vedtatt ennå) er å øke den til 500. Både KRF og Venstre har sagt seg uenig i en økning overhodet. Hvor får du 350 fra? Avgiftsfri grense er tull. Sett den til null, og sørg for å få ned kostnadene ved fortolling. http://www.dn.no/nyheter/politikkSamfunn/2014/11/03/0523/venstre-sier-nei-til-500kronersgrensen 350 er mellom 200 og 500. Om de fortsetter å stå for sitt så blir det nok 350,-
 7. For de som er litt trange i nøtta! https://www.toll.no/no/handle-pa-internett/netthandel/200-kronersgrensen/ Arbeidsledigheten vill ikke øke av ett 300kr pålegg. Ifølge DN så kommer toll-momsgrensen til å være på 350,- https://www.toll.no/no/handle-pa-internett/netthandel/200-kronersgrensen/ Vi får se hvordan det blir! 350,- er akkurat passe. Det NHO utlyser om at 10 000 av arbeidsplasser trues pga dette, er nok vissvass. Men arbeidsledigheten vil øke noe, men ikke betydelig.
 8. Genialt. Det at toll- momsgrensen er på 350,- er akkurat passe! Det kommer godt til de bedriftene og næringsdrivende som prøver å overleve her i landet. Om vi skulle øket denne grensen så hadde jo arbeidsledigheten øket noe.
 9. Har du Mac? Isåfall burde du kjøpe iPhone
 10. Apple vil nok aldri bruke safirglass på iPhone! Det er for dyrt og sier imot Apple sin markedsstrategi. Dette er nok til Apple Watch. En klokke må jo ha Safirglass, ellerså er den ubrukelig.
 11. Kjøpte for litt siden Persol 3019 S, Dette er de beste brillene jeg noensinne har kjøpt. Stilrent og av suveren kvalitet.
 12. Samsung Galaxy sII på ebay eller finn til under 2 tæss
 13. Hei, jeg lurer på om det er noen som vet om det går an å oppgradere mitt iphone 4 kamera til et iphone 4s kamera. ?
×
×
 • Create New...